طرز تهیه مرغ پرتقالی

اگه به من بگین یه غذای مجلسی خاص و خیلی خوشمزه برای فصل زمستون بهمون معرفی کن، حتما اولین غذایی که میاد توی ذهنم مرغ پرتقالیه

طرز تهیه مرغ پرتقالی
یه غذای شیک و مجلسی که مقدار مواد لازمش برای سه نفر هم اینهاست:
مرغ: به مقدار دلخواه
پیاز: یک عدد
آب پرتقال: ۱/۵ لیوان
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
زنجبیل : یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
و تخم گشنیز هر کدام: یک قاشق چایخوری
خلال پسته، خلال بادام و زرشک به مقدار دلخواه…
از خلال پوست پرتقالی که توی پست قبلی بهتون یاد دادم چجوری تلخیش رو بگیرید و خشکش کنید هم برای این غذا استفاده کردیم. منتظر استفاده های بعدی مون هم از خلال پوست پرتقال باشید

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *