دسته‌بندی نشده

طرز تهیه هات چاکلت

این شکلات غنی و خامه ای هات به راحتی تهیه می شود و عطر و طعم شکلاتی تندی دارد. برای تهیه آب و هوای سرد ، با خامه و یا مارمالو چاشنی بزنید!

من تمام روش های مختلف برای ساخت شکلات داغ را آزمایش کرده ام و به عنوان بهترین روش در این روش مستقر شده ام.

دستور العمل شکلات داغ
از آنجایی که من زیاد قهوه جوش نیستم ، وقتی می خواهم چیزی گرم بنوشم ، معمولاً چای یا شکلات داغ می سازم.

شکلات داغ را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد ، از پودر کاکائو یا شکلات خرد شده واقعی.

Croquettes Chorizo ​​سیب زمینی
من شخصاً مسیر پودر کاکائو را دوست ندارم.

صاف کردن ابریشمی تقریبا غیرممکن است (تعداد زیادی توده!) و پودر کاکائو نیز حاوی محتوای کاکائو موجود در یک نوار شکلات نیست ، بنابراین به اندازه شیرینی و خامه ای نیست.

شکلات داغ

به همین دلیل بهترین شکلات داغ همیشه با شکلات خرد شده واقعی شروع می شود:

طرز تهیه شکلات داغ
مورد بعدی که من با آن بازی کردم این است که چگونه شکلات را در داخل شیر قرار دهم.

بسیاری از دستور العمل ها می گویند شکلات خرد شده را مستقیماً درون شیر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

اما باز هم ، فکر نمی کنم نوشیدنی به اندازه کافی صاف باشد ، زیرا سخت است که شکلات را به اندازه کافی خرد کنید که در شیر داغ ذوب شود.

برش کاری کاری است که باید با دست انجام شود (طبق تجربه من پردازنده مواد غذایی به خوبی کار نمی کند) ، و همانطور که هست ، یک کار کافی آزار دهنده است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوسیس خانگی به روش ایتالیایی

گزارش این آگهی

بنابراین این کاری است که من انجام می دهم.

طرز تهیه شکلات داغ:
من به طور معمول شیر خود را در یک قابلمه (با یک قاشق شکر ، که اختیاری است) گرم می کنم:

بهترین شکلات داغ
من آن را به دمای پوسته پوسته شدن ، که تقریباً 180 درجه فارنهایت است ، می رسانم.

اگر دماسنج (وابسته) ندارید ، مشکلی ندارید ، زیرا می توانید بگویید چه موقع حدود 180 درجه فارنهایت است ، وقتی حباب های کوچک در سمت گلدان شروع به تشکیل می دهند ، اما کاملاً جوش نیست:

بهترین دستور العمل شکلات داغ
مراقب باشید شیر نگذارید جوش بیاید یا نتیجه نهایی شما دانه دار شود.

گزارش این آگهی

وقتی شیر به طور صحیح داغ شد ، گرما را خاموش می کنم ، و شکلات ذوب شده را مستقیماً داخل شیر اضافه می کنم (فقط شکلات خرد شده را در فاصله 30 ثانیه با مایکروویو قرار دهید ، بعد از هر بار هم زدن ، تا زمانی که ذوب شود).

طرز تهیه شکلات داغ خانگی
شکلات ذوب شده به زیبایی نجوا می کند و شما با نتیجه نهایی خامه و یکدست می شوید:

گزارش این آگهی

شکلات داغ خانگی
با مارمالو خانگی یا کرم شلاق سرو کنید.

گزارش این آگهی

برای رفع سریع شکلات ، کیک لیوان شکلاتی واقعاً خوب را ببینید.

این گلدان های شکلاتی همچنین یکی از دسرهای مورد علاقه من در شکلات هستند!

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

در زیر ویدئویی که من برای این دستور العمل ساخته ام ، و دستور العمل و دستورالعمل های کامل را در زیر می توانید دریافت کنید.

نکات شکلات داغ:
آیا می توان شکلات داغ را دوباره گرم کرد؟ بله ، فقط باید مطمئن شوید که آن را به جوش نمی آورید. به همین دلیل ، توصیه می کنم که به جای استفاده از مایکروویو در جایی که برای کنترل گرما سخت تر است ، آن را روی اجاق گاز گرم کنید تا داغ و بخار نشود (اما جوش نیاید).

نحوه ذخیره شکلات داغ باقی مانده: بگذارید شکلات تا دمای اتاق خنک شود ، سپس تا 3 روز در یخچال قرار دهید. در هر دستورالعمل بالا دوباره گرم کنید.

شکلات داغ در مقابل کاکائو: تفاوت چیست؟ شکلات داغ با شکلات خرد شده واقعی درست می شود (مانند این دستور العمل) ، در حالی که کاکائو داغ از پودر کاکائو ساخته می شود. شکلات داغ غنی تر است.

گزارش این آگهی

چاپ پین
4.83 از 45 رای
بهترین شکلات داغ خانگی
این شکلات داغ و خامه ای گرم بسیار فوق العاده تهیه شده و دارای طعم شکلاتی شدید است. برای تهیه آب و هوای سرد ، با خامه و یا مارمالو چاشنی بزنید!
CourseDessert
غذاهای آمریکایی
دستور العمل شکلات کلمات کلیدی
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان طبخ 10 دقیقه
زمان کل 15 دقیقه
وعده های serv2
کالری 470kcal
نویسندهجوان اوزوگ fifteenspatulas.com
عناصر
2 فنجان شیر کامل
2 قاشق غذاخوری شکر *
شکلات تلخ شده 4 اونس خرد شده (کمی زیر 1 فنجان اندازه گیری شده)
پاشیدن عصاره وانیل اختیاری است
کرم شلاق اختیاری است
marshmallows اختیاری

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی قندی به روشی متفاوت و خوشمزه

دستورالعمل ها
شیر و شکر را در یک قابلمه کوچک ترکیب کرده و روی حرارت اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
در حالی که شیر در حال گرم شدن است ، شکلات خرد شده را در مایکروویو قرار دهید و به مدت 30 ثانیه حرارت دهید. شکلات را بیرون آورده و هم بزنید. به مدت سی ثانیه دیگر به مایکروویو برگردانید و حرارت دهید ، آن را برداشته و هم بزنید. به حرارت ادامه دهید و شکلات را در فواصل 30 ثانیه هم بزنید تا فقط ذوب شود.
هنگامی که شیر به نقطه پوسته پوسته شدن رسید (180 درجه فارنهایت ، با حباب در کنار) ، گرما را خاموش کرده و شکلات ذوب شده را اضافه کنید ، با هم زدن ترکیب می کنید. در صورت دلخواه عصاره وانیل را اضافه کنید. در صورت استفاده از خامه و یا مارمالو بالا ، لذت ببرید و لذت ببرید!
یادداشت
حتما شیر را بیش از حد گرم نکنید. شما می خواهید آن را فقط حباب در طرفین ، حدود 180 درجه فارنهایت است. شما نمی خواهید شیر به جوش آید.
* اگر از یک شکلات شیرین تر مانند نیم کره یا شکلات شیر ​​استفاده می کنید ، ممکن است بخواهید قند را به طور کلی کاهش یا از بین ببرید. شما همیشه می توانید در پایان شیرین شود تا طعم آن را بخورد.
تغذیه
کالری: 470kcal | کربوهیدرات ها: 61 گرم | پروتئین: 10 گرم | چربی: 25 گرم | چربی اشباع شده: 15 گرم | کلسترول: 24mg | سدیم: 111mg |فیبر: 3g | شکر: 56 گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *