سلام امروز کوکی شکلاتی تو تابه داریم،خیلی اسون،فوری آماده میشه،موادش کمه تو هر خونه ای پیدا میشه،این کوکی مخصوص چای
در پست های قبلی باهم کوکی نوتلا خوشمزه درست کردیم حالا با من همراه باشید با طرز تهیه کوکی تابه ای
مواد لازم
تخم مرغ ۲
عدد شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
ارد دو و نیم لیوان + دو ق غ ارد کنار دستتون شاید لازم باشه،
بیکینگ پودر یک ق م
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو دو ق م
کره دو ق غ یا ۵۰ گرم
شکلات چیپسی نصف لیوان (قابل تعویض با گردو ریز شده یا حتی مغز تخم افتابگردان مزمزخوشمزه)
پود کاکائو و شکلات چیپسی قابل حذف هست،میشه کوکی سفید مزه وانیلی خوشمزه هست
اول مواد بیست دقیقه بزارید به محیط زیست برسه تا بعد از خمیر لطیف داشتید
تخم مرغ شکر را دو دقیقه بعد از روغن اضافه کنید هم بزنید،حالا وانیل بیکینگ پودر پودر کاکائو را اضافه کنید،در آخر ارد الک شده اضافه کنید،هم بزنید،خمیر نگه دارید،ارد در حدی بزنید. دست نچسبه ،زیاد نزنید که بافت کوکی سنگین میکنه
حالا شکلات چیپسی اضافه کنید،
اندازه یک نارنگی کوچک بردارید،گرد کنید،تو تابه چرب شده بزارید،روی حرارت خیلی کم،شعله پخش کن بزارید،بمدت بیست دقیقه،نوار دور در تابه بردارید،وقتی پخت خیلی نرمه بهش دست نزنید تا کمی خنک شود بعد
بردارید ،نوش جان کلوچه نرمه ،لای دندون بچسبه ،نه مثل بیسکویت خشک هست
اگه تو تا معمولی میپزید دمکنی
بزارید
بعد از پخت کوکی هر چقدر بیشتر بمونه بیرون صاف تر میشه
تو کپشن چندتا نکته گفتم واسه پخت بهتر🤪
💜💜ولی قبلش لایک و سیو این پست یادت نشه💜💜
✅چیا میخوایم
کره 110 گرم(به روش بنماری ذوب کنید)
شکر قهوه ای 100 گرم (اگر شیرینتر دوی داشتید تا 120گرم میتونید اضافه کنید)
تخم مرغ 1 عدد
ارد 170 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق.چ
جوش شیرین1/4 ق.چ
وانیل کمی
نمک یک پنس
شکلات تلخ سکه ای کارات (یا هر شکلات نسوز دیگه ای) ۸۰الی۱۲۰ گرم
✅نکات
دمای پخت۱۸۰ درجه زمان پخت ۱۲الی۱۴ دقیقه
از یک ظرف پیرکس سرامیک و یا چدنی تخت استفاده کنید و حتما چرب کنید
روی کوکی که طلایی شد اگر دوس نداشتید که زیاد خشک بشه از فر زودتر دربیارید
قطر ظرف حدود ۲۰ سانت برای این حجم مواد