دسته‌بندی نشده

طرز تهیه تارت شکلاتی

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین تارت شکلاتی در خانه درست کنید با من همراه باشید

در پست های قبلی باهم تارت سیب، شیرینی نخودچی، پای انار، کیک کشمشی و دسر شارلوت و حالا با من همراه باشید با تارت شکلاتی خوشمزه.

تارت شکلاتی

مواد لازم خمیر:
۱ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم کره نرم
۲ ق س روغن مایع
۲ ق س پودرقند
۱ ق چ سرخالی بکینگ پودر
۱ ق چ وانیل
۳٫۵ لیوان آرد
آرد رو یکجا نمیریزین،چون آردها متفا‌وته،ممکنه کم و زیاد لازم بشه.
مواد لازم سس روی تارت:
۲۰۰ گرم خامه
۶ ق س شیر
۲۰۰ گرم شکلات شیری(قهوه ای)
۵۰ گرم شکلات تلخ(سیاه)
۱ق س کره
تهیه: تمام مواد خمیر رو غیر از آرد،مخلوط کنین،با افزودن آرد، خمیر نرمی درست کنین.خمیر رو داخل قالب تارت و دیواره های قالب،پهن کنین.با چنگال همه جای خمیر رو سوراخ کرده و تو فر ۱۷۰ درجه ،تا وقتی که رنگ نون صورتی مایل به قهوه ای بشه (نباید قهوه ای بشه فقط کمی رنگ بگیره) بپزین.
بعد از خنک شدن،از قالب دربیارین و سس شکلات رو ریخته و تو یخچال بذارین.(یک ربع قبل از برش زدن از یخچال دربیارین تا تارت راحت بریده بشه.)
برای تهیه سس،شیر و خامه رو تو قابلمه بریزین و با حرارت ملایم،داغ کنین.نباید بجوشه!بعد از داغ شدن،شکلات ها رو بریزین و کامل مخلوط کنین.در آخر،کره رو افزوده و هم بزنین تا کاملا ،داخل سس ،ذوب بشه.(کره باعث براق شدن سس میشه).گاز رو بلافاصله خاموش کنین،بعد از اینکه کمی از داغی افتاد ،آروم روی خمیر ریخته و‌صاف کنین.حالا می تونین تو‌یخچال بذارین .بعد از چند ساعت،می تونین سرو‌کنین.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آجیل پلو با میوه‌های خشک: پلویی متفاوت و خوشمزه

مواد خمیر
آرد 2 و نیم پیمانه 320گرم
کره 1/2پیمانه یا 100گرم
نمک 1/4قاشق چایخوری
آب سرد 12قاشق غذاخوری یا 75گرم
پودر کاکائو 2تا3 قاشق غذاخوری
مواد لایه شکلاتی؛
شکلات تخته ای 300گرم
خامه صبحانه 1/22پیمانه یا 100گرم

قبل از طرز تهیه بگم که این تارت باید یک شب تو یخچال بمونه پس اگه قراره برای مهمونی آماده کنید شب قبل دست به کار شید🌱❤

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای زرشک

طرز تهیه
کره رو به مکعب های کوچیک برش بزنید و کمی بذارید بیرون تا کمی نرم بشه
آرد و کره رو با کمک نوک انگشت با هم ترکیب کنید یا بذارید داخل غذاساز و چند پالس بزنید
پودر کاکائو و نمک‌رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
آب سرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید
تا خمیر نرمی به دست بیاد
خمیر روسلفون بپیچیدوبرای حداقل 1ساعت بذارید یخچال
بعد خمیر رو از یخچال بیرون بیارید و سپس روی یک سطح صاف که آرد پاشی کردین خمیر رو با وردنه باز کنید البته اگه زیر کار از نایلون یا کاغذ روغنی استفاده کنید برای جابجایی خمیر راحت تره
خمیر رو تو قالب تارت بذارید و لبه ها رو با چاقو صاف کنید(این مواد برای ۶عدد مینی تارت برای من کافی بود)
با چنگال خمیر را سوراخ کنید.روی خمیر رو نایلون بکشید و بذارین تو فریزر به مدت 30 دقیقه
بیارین بیرون و برای اینکه در فر پف نکنه یه تیکه فویل یا کاغذ روغنی روی خمیر قرار بدین مقداری حبوبات روش بریزین.
قالب خمیر همراه با حبوبات داخل فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار بدین سپس فویل و حبوبات رو از روی خمیر بردارین و مجدداً برای 10 دقیقه دیگه بذارین در فر تا پخت کامل بشه
اجازه بدین تا کاملاً خنک بشه و شکلات و خامه رو که بنماری کردیم روش بریزین بذارین یک شب تو یخچال بمونه
و تمام
نوش‌جون
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   دستور تهیه سوپ لپه با قلم گوسفندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *