این گوشفیل خییلی خوشمزه رو اولین باری بود درست میکردم برا تجربه اولم گوشفیل خوشمزه ای شد دوست داشتم براتون دستورشو بذارم به روش اصفهانیایه عزیز گوشفیل و دوغ باهم بزنی به بدن
در پست های قبلی باهم شیرینی پادرازی، کرم کارامل، مسقطی و بیسکوییت لیدی فینگر را بهم درست کردیم و این شما با گوش فیل خوشمزه خانگی
تخم مرغ ۱عدد
ماست نصف لیوان
بیکینگ پودر ۲/۵ق چ.خ
وانیل نوک ق.چ
روغن مایع ۲ ق.غ
آرد ۲لیوان
گلاب ۱ق غ
تخم مرغ،روغن،وانیل،ماست و بیکینگ پودر رو مخلوط میکنم و آرد رو کم کم اضافه میکنم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبه،آرد به اندازه ای بزنید که دیگه به دست نچسبه اگه آرد زیاد بذارید گوشفیل یا دیگه پف نمیکنه یا سفت میشه،بعد اینکه خمیر آماده شد روشو بپوشونید و بذارید۲ساعت تو دمای محیط استراحت کنه،بعد کف سینی رو آرد پاشی میکنم و با وردنه به اندازه نیم سانت خمیر باز میکنم،اگه نازکتر باشه موقع سرخ کردن پف نمیکنه و اگه بیشتر باشه داخلش خام میمونه،بعد که خمیر باز کردم مکعبی یا لوزی به شکل دلخواه باز میکنم و داخل روغن داغ خمیر را مینذارم و مدام زیر ورو میکنم و باقاشق روغن میریزم تا پف کنه رنگش که طلایی شد ودو طرفش سرخ شد از روغن در میارم و داخل شربت به مدت ۷تا هشت دقیقه میذارم بمونه بعد آبکش میکنم.
شکر۲لیوان
آب ۱لیوان
جوهر لیمو نوک ق.چ(یا آبلیمو نصف ق.غ)
گلاب ۲ق.غ
هل یدونه
زغفرون دمکرده ۲ق.غ
گلوکز ۱ق.غ
شکر وآب روبا حرارت ملایم میذارم حل شه وقتی جوشید گلاب،هل گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه میکنم و بدون هم زدن با حرارت ملایم میذارم که به غلظت مناسب برسه.
مواد لازم شربت :
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
یک ق غ گلاب
دو ق غ زعفران دم کرده
یک ق غ گلوکز
آب وشکر مخلوط میکنیم و با شعله خیلی کم میزاریم تا غلیظ شود تقریبا بیست دقیقه زمان میبره پنج دقیقه آخر زعفران و گلاب و هم اضافه میکنیم و گلوکز گلوکز میتونید حذف کنید و بعد حرارت خاموش میکنیم
مواد لازم گوشفیل بازاری :
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر دو ق چ
ماست نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
آرد حدود دو لیوان
اول ماست و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و چند ثانیه کنار میزاریم تا بکینگ پودر فعال بشه و پف کنه ، تخم مرغ روغن و وانیل مخلوط میکنیم و بعد ترکیب ماست و بکینگ پودر اضافه و دوباره مخلوط میکنیم آرد و کم کم به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم آرد تا جایی اضافه میکنیم تا خمیر به دستمون نچسبه بعد میزاریم دو ساعت استراحت کنه و بعد خمیر پهن میکنیم و بعد مربع شکل برش میزنیم و سرخ میکنیم در حال سرخ مداوم زیر و رو میکنیم تا نسوزه و طلایی رنگ که شد آماده است و بعد گوشفیل ها را داخل شربت یا شهد میریزیم نوش جان
نکته : اندازه آرد برای هر کس متفاوت
نکته : حتما دو ساعت استراحت کنه وگرنه خشک میشه گوشفیل هاتون