اگر دوست دارید که یک مربای گیلاس خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.
در پست های قبلی با هم طرز تهیه مربای زردک، مربا به، مربا گل محمدی، مربای تمشک باهم داشتیم و در ادامه با من همراه باشید با طرز تهیه مربای گیلاس
مواد لازم :
گیلاس یک کیلو
شکر 700 گرم
آب دو سوم لیوان
جوهر لیمو نصف ق چ یا آبلیمو دو ق غ
طرز تهیه :
هسته گیلاس را خارج نمایید.
لایه لایه داخل قابلمه لعابی یا روحی گیلاس ، شکر و آب بریزید و چند ساعت کنار بگذارید تا شکر در آب حل شود.
روی حرارت بالا بگذارید حدود یکساعت زمان لازم است تا شربت قوام بیاید.
کف مربا را بگیرید.
مراقب باشید چون قبل از گرفتن کف مربا سر می رود.
نکات :
برای جلوگیری از کپک زدن مربا شکر به اندازه مناسب بریزید.
اجازه دهید مربا به صورت کامل قوام بیاد و پخته شود.
برای اینکه بفهمید مربا به قوام مناسب رسیده یانه؟
مقداری از شربت مربا رو داخل یک نعلبکی بریزید و بذارید تو یخچال خنک شود اگه شهد غلیظ بود بصورت روان از ظرف سرازیر نشد نشانه به قوام رسیدن وغلظت کافیه.
مربا را هیچ وقت گرم داخل شیشه نریزید ، صبر کنید خنک شود.
موقع پخت مربا درقابلمه رو نزارید باعث بد رنگ شدن مربا می شود. بجز مربای به که باید حتما درشو بزارید تارنگش سرخ شود.