دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش رشته

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین آش رشته روی زمین رو به راحتی درست کنید با من همراه باشید.

ما توی پست های قبلی باهم طرز تهیه آش جو، آش اسفناج، آش ماست، آش دندونی و آش دوغ باهم درست کردیم و حالا طرز تهیه گام به گام آش رشته خوشمزه.

طرز تهیه آش رشته
امروز دستوریه  آش رشته روبراتون آوردم‌که بنظرم خوشمزه ترین  آش هستش من  عاشق آش رشته هستم
مواد لازم
نخود :نصف لیوان
لوبیاقرمز :نصف لیوان
عدس :نصف لیوان
پیاز :پنج عدد متوسط
سبزی آش :نیم کیلو
نمک ،فلفل ،زردچوبه
رشته آش :نصف بسته
نعناع و آویشن به میزان لازم

کشک
پیازداغ و سیرداغ برای تزئین .
طرز تهیه کاملا تو ویدیو مشخصه، اگر سوالی داشتین کامنت بزارین حتما جواب میدم
.
نکات مهم :
حتما داخل آش پیازداغ زیاد بریزید  رشته آش نیم ساعت قبل سرو به آش اضافه منید  حتما داخل آش از نعناداغ و آویشن استفاده کنید طعمش رو‌بینظیر میکنه

 

سلام و صد سلام
برای درست کردن آش رشته پنج نفره نیاز داریم
به نصف پیمانه عدس خیس خورده
دوپیمانه نخود و دو پیمانه لوبیا پخته شده
سبزی آش اندازه دوتا کاسه
رشته آش ۱/۳ بسته
پیاز رنده شده و سرخ شده سه قاشق بزرگ
قابلمه رو پر آب کنید بهش عدس و سبزی اش رو اضافه کنید
سه چهارتا پیاز گنده رو رنده و سرخ کن و به قابلمه اضافه کن
زمانی که عدس پخت حبوبات رو اضافه کن و اجازه بده یکی دوساعتی بجوشه ، اگر آش غلیظ دوس دارین اجازه بدین بیشتر بجوشه تا حجم آبش کمتر شه، بعد بهش رشته آش اضافه کنید و یه کوچولو رشته رو داخل آش برقصونید و در قابلمه رو نزارید به غلیظ شدنش کمک میکنه
چون رشته خودش نمکیه، نمک آش رو بعد ریختن رشته چک و اضافه میکنیم
رشته هم زیاد نریزید و زیاد هم نجوشه وا میره زشت میشه آش
پنج الی ده دقیقه بجوشه کافیه و آش آمادست، با پیاز داغ و سیر
داغ عزیزم  و فلفل سیاه میشه طعم بهشت رو حس کرد
آش رشته :
لوبیا قرمز یک فنجان
لوبیا چیتی یک فنجان
نخود یک فنجان
عدس یک فنجان سبزی آش نیم کیلو
رشته اش ۳۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد متوسط
نعنا خشک ۳ ق غ خوری
کشک به میزان لازم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود را به طور جداگانه بپزید.
آب را درون قابلمه بریزید جوش آمد سبزی آش و عدس خام را درون قابلمه اضافه کنید حرارت را روی ملایم قرار داده تا سبزی آهسته پخته شود حدودا یک ساعت زمان لازم است سبزی که تغییر رنگ داد و زمان پختش کامل شد حبوبات پخته شده را درون قابلمه ریخته و در کاسه ای دو ق غ آرد را با یک لیوان آبسرد مخلوط کنید (حتما با سرد مخلوط کنید تا گلوله گلوله نشود) و به مواد اضافه کنید یک ربع اجازه دهید بجوشد تا خامی ارد گرفته شود
در این فاصله پیاز را خلالی خرد کنید در روغن سرخ کنید و بخشی را برای تزیین جدا کنید و به باقیمانده پیاز، یک ق چ خوری زردچوبه اضافه کنید و نعنا خشک اضافه کنید .
نوبت به رشته‌ها می‌رسد. رشته‌ها را از وسط نصف کنید و درون قابلمه بریزید.و پیاز داغ و نعنا داغ را به آش اضافه کنید . از این مرحله به بعد باید بالا سر آش بمانید و بدون اینکه رشته‌ها خرد شوند آش را آرام هم بزنید. چون رشته آب را به خود میگیرد در صورت کم شدن آب اش کم کم به آشتان آب اضافه کنید تا سفت نشود.و در آخر آش را مزه کنید و نمک را اضافه کنید .
هر چقدر پیاز داغ آش بیشتر باشه آش خوشمزه تری خواهیم داشت.
برای اضافه کردن نمک خیلی باید دقت کنین چون هم کشک و هم رشته نمکی هستن و ممکنه آشتون شور بشه.
مقدار روغنی که پیاز رو باهاش سرخ میکنیم نباید کم باشه چون این روغن به شفاف شدن آش و بهتر جا افتادنش کمک میکنه. همچنین روغن نعنا داغ هم باید در حدی باشه که نعنا ها شناور باشند.
این مقدار مواد برای سه تا چهار نفر می باشد .

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کله جوش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *