اگر دوست دارید که یک شیرینی فوق العاده خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه شیرینی الماسی.
در پست های قبلی با هم شیرینی زبان، شیرینی پنجره ای، شیرینی نارگیلی، شیرینی نخودچی رو باهم درست کردیم و این شما با طرز تهیه شیرینی الماسی
دستور دقیق اجرا کنید و حتما به نکات دقت کنیدتا به نتیجه عالی برسید
این شیرینی بافت فوقالعاده و طعم بینظیری داره حتما پیشنهاد میکنم درست کنید
کره نرم و به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم(اگه طعم کره رو دوست ندارید از کره گیاهی استفاده کنید
✨برای این دستور نباید از روغن جامد و یا روغن صاف قنادی استفاده کنید
پودر قند ۳/۴تا۱لیوان
تخم مرغ ۱عدد
وانیل۱/۴ق چ
پودر کاکائو ۳ق غ
ارد سع صفر قنادی ۳پیمانه
شکلات برای تزئین ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ق م
(شکلات و روغن مایع رو بزارید رو کتری تا به روش بنماری ذوب بشه)
✨ارد حتما به تدریج اضافه کنید مقدار ارد بیتکی به نوعش داره ممکنه کم یا زیاد استفاده بشه
✨اگر ارد زیادی بریزید خمیرتون خشک و پودری میشه
و موقع گلوله کردن ترک میخوره
✨خمیر اصلا با دست ورز ندیدچون به روغن میفته و بعد پخت خشک و بیسکوییتی میشه
✨دمای پخت ۱۸۹درجه و به مدت ۱۲تا ۱۵دقیقه
✨برای فربرقی یا توستر بیست درجه کمتر
✨شیرینی داخل فر نرم هست بنابر این زیاد داخل فر نپزید همین که با کاردک امتحان کردید و به راحتی جدا شد کافیه و از فر خارج کنید
✨جدود ۹۰ عدد شیرینی خواهید داشت
✨شیرینی ها داخل ظرف در بسته تا یکماه قابل نگهداری است
✨یک ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید