اشترودل به معنی پیچانده شده هستش و غذای کشور اتریش هستش …البته مواد داخلش کاملا دلخواهه و بستگی ب ذائقه و سلیقه تون داره پس ب جای غذاهای تکراری اشترودل مرغ و قارچ رو امتحان کن که عاشقش میشی
اشترودل رو هم می شه مثل: فلافل، کالزونه و چیپس و پنیر جزو غذاهای پر طرفدار نسل جدید دانست با من همراه باشید با آموزش اشترودل در سایت آموزش آشپزی آپ کوک.
✔مواد لازم؛
شیر ولرم یک لیوان فرانسوی
پودر خمیرمایه . ۱ق غ
شکر . ۱ق غ
تخم مرغ . دو عدد
نمک نصف ق چ
شکر .۳ ق غ
آرد ۴ لیوان
کره ۷۰ گرم
✔مواد میانی؛
سینه ی مرغ…. یک عدد کوچک
قارچ …حدود ۸تا ۱۰ عدد خرد شده
پنیر پیتزا …( ۴۰۰گرم)
پیاز دو عدد
فلفل دلمه رنگی ب میزان لازم
نمک فلفل سیاه و زرد چوبه
بریم برای آموزش ؛
ابتدا یک لیوان شیر ولرم( ن خیلی داغ ن خیلی سرد) رو با یک ق غ پودر خمیر مایه و یک ق غ شکر مخلوط میکنیم و در شو یه نلبکی میزاریم و یک ربع زمان میدیم تا عمل بیاد
بعد دوتا تخم مرغ رو با نصف ق چ نمک و سه ق غ شکر و ۷۰ گرم کره نرم شده در محیط مخلوط و کنار میزاریم
بعد یک ربع داخل یک ظرف خمیر مایه عمل اومده و مواد تخم مرغی و سه لیوان آرد قنادی یا ۳صفر الک شده رو باخیال راحت مخلوط و با قاشق هم میزنیم
ولیوان چهارم رو آروم آروم و اضافه و با دست یک ربع ورز میدیم و روشو سلفون و پارچه میکشیم و یک ساعت تا یک ساعت و نیم استراحت میدیم
✔ در زمان استراحت خمیر سریع باید مواد میانی رو آماده کنیم.
یه پیاز رو ک نگینی خرد کردیم رو داخل روغن تفت میدیم بهش سینه ی مرغ خرد شده( ک از قبل با آب و نمک و پیاز پختیم ) رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد ادویه ها نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه میزنیم و بعد از اون فلفل دلمه نگینی خرد شده اضافه و تفت میدیم و در آخر قارچ نازک برش خرده و خرد شده اضافه و تفت میدیم هر جا روغن لازم بود اضافه کنید
و مواد میانی آماده شد
حالا بعد استراحت خمیر …. خمیر رو با وردنه نازک پهن میکنیم طبق فیلم برش میدیم اول پنیر پیتزا و بعد مواد میانی و دوباره پنیر پیتزا میزنیم و طبق فیلم میپیچیم و رومال (زرده تخم مرغ یک عدد/ زرد چوبه نصف ق چ /و شیر ۱ ق غ) میزنیم و کنجد و سیاه دونه میپاشیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه ب مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه میزاریم نوش جااان
سلام عزیزای دل، حال و احوالتون چطوره؟ امیدوارم همیشه تنتون سالم باشه درکنار خانواده هاتون
اینم یه پست جذاب و خوشمزه، این نمونه غذا ها خیلی طرفدار داره مخصوصا بچه ها که عاشقشن. مواد میانی شونم کاملا سلیقه ای هست، هرچی دوست داشتید بریزید.
من یه تیکه سینه مرغ رو آبپز کردم و بعد ریش ریش کردم. یه پیاز رو نگینی کردم و کمی با روغن تفت دادم و بعد مرغ ریش شده و قارچ خورد شده و دلمه خورد شده رو اضافه کردم و همه مواد رو باهم سرخ کردم و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل، آویشن و یک ق غ رب بهش زدم و مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کردم و یکیو باز کردم و کف سینی رو آرد پاشیدم، چرب هم میشه کرد. خمیر رو داخلش قرار دادم و اطرافشو برش زدم تا صاف باشه. روشو سس زدم و بعد مواد و بعد پنیر پیتزا ریختم. یه چونه دیگه رو باز کردم و و اطرافشو برش زدمو روشو با چاقو شکاف ایجاد کردم و بعد خمیر رو روی مواد قرار دادم. و اطرافشو با چنگال فیکس کردم. اضافاتشو بریدم.
زرده تخم مرغ رو با دو ق غ شیر و مقداری زعفران مخلوط کردم و روی اشترودل رو رومال زدم و کنجد پاشیدم. داخل فر یا توستر با دمای ۲۰۰ درجه اول شعله یا المنت پایین و بعد هردو رو روشن کردم تا روی اشترودل هم بپزه.