میرزا قاسمی یک ظرف از استان گیلان در منطقه دریای خزر ایران است. گیلان در شمال ایران نزدیک به جنگل خیره کننده جانگال (جنگل) مازندران با رشد خزه قرار دارد که درختچه ها و سرخسهای عظیم کف کف جنگل را پوشانده است. دریای خزر آرام ، زیبا و بهترین از همه این ساحل دارای سواحل شنی نرم با آب گرم در ماه های تابستان است. من همیشه روزهای بی پایان بازی بی دقتی کودکانه را در آب زیر یک آفتاب بسیار گرم به یاد می آورم و فقط در خانه آمدن به طور خلاصه برای گرفتن یک نیش برای خوردن غذا و سپس پایان دادن به سرگرم کننده روز پر شده با یک قدم زدن در ساحل و گوش دادن به صدای امواج.
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یک غذای گیاهی خوشمزه Shomali (از شمال) است. برای تهیه این ظرف دودی ساده و طعم دار ، بادمجان ها را روی ذغال سنگ داغ یا در زیر عنصر گوشتی درون اجاق گاز قرار می دهیم تا پوست خنک شود. سپس پوست پوست کنده و گوشت با گوجه فرنگی و تخم مرغ تازه پخته می شود.
میرزا قاسمی
من دو روش برای سیر زدن بادمجان ها را به شما نشان می دهم: به روش کوره در فضای باز ممکن است بادمجان ها را پوست گرفته و کبابی کنید یا مستقیماً روی رنده گذاشته و کباب کنید تا پوست خنک شود. با استفاده از روش های گوشتی ، بادمجان ها به مدت چند دقیقه به عنصر گرمایش نزدیک می شوند و در هر طرف روی آتش مشعل گاز که روی اجاق گاز قرار دارد نگه داشته می شوند ، فقط کافی است تا پوست آن را گرم کنند. من این روش درخشان جوجه های گوشتی / stovetop را از دوستم مجید یاد گرفتم که وقتی او و همسر دوست داشتنی وی در حالی که به دیدارشان می آمدند از یک جلسه آشپزی لذت بردند. روش stovetop برای ماه های زمستان بسیار مناسب است که برای گرم کردن کوره در فضای باز خیلی سرد است. شما فقط باید حرف خود را برای این کار بکشید تا زمانی که آن را برای خودتان امتحان کنید ، اما چند دقیقه روی مشعل بنزین این ترفند را برای دادن به بادمجان ها که طعم دودی همه ما در میرزا قاسمی دوست داریم ، می دهد.
میرزا قاسمی
در بیشتر دستور العمل ها تخم ها با میرزا قاسمی مخلوط می شوند اما من این دستورالعمل محبوب را تغییر داده ام. بعد از اینکه بادمجان و گوجه فرنگی پخته شد ، تخم مرغ ها را مستقیماً در بالا می شکنم. در مرحله بعد ، من سفیده ها را درون سس مخلوط می کنم اما زرده ها را کاملاً می گذارم و ماهی ماهی را می پوشانم و به سرعت برای این ارائه بی نظیر آنها را صاف می کنم. بگذارید طعم زرده را مانند این به شما بگویم و به این ترتیب همه از این طریق یک زرده طلایی کاملا آفتابی روی صفحه خود می گیرند تا لذت ببرند!
بادمجان های خرد شده بادمجان خرد شده
بنابراین روش کباب کردن در اینجا آمده است: بادمجانهای شکم زده شده بر روی زغال سنگ داغ کباب می شوند تا زمانی که پوست همه چرب شده و نوع شروع به بلند کردن گوشت
روش کارخانه گوشتی به روش
و این روش جوجه گوشتی / stovetop است. نبوغ درست است؟ بادمجان ها گوشتی می شوند و پوست بر روی مشعل گاز کنده می شود.
گوجه فرنگی گوجه فرنگی را به صورت خرد شده بریزید
سپس این سؤال پیش می آید که آیا گوجه فرنگی ها را تفت دهید ، یا ابتدا پوست را پوست کنده و سپس تاس کنید؟ من تازه گوجه فرنگی را برای این دستور العمل خرد کردم. از طرف دیگر دوست من مجید دوست دارد ابتدا با زدن یک X بر روی گوجه فرنگی ها با چاقوی تیز ، گوجه فرنگی ها را پوست کند ، سپس به مدت 2 دقیقه آنها را با آب گرم جوش بپوشاند ، که باعث می شود پوست درست شود ، سپس آنها را تفت دهید. شما تصمیم می گیرید از کدام روشی که می خواهید استفاده کنید. من به شخصه می توانم به خاطر تمام ارزش غذایی شگفت انگیز ، پوست را روی هر سبزی بگذارم ، اما می دانم که برخی افراد ترجیح می دهند گوجه فرنگی خود را پوست نریزند.
بادمجان های خرد شده بادمجان خرد شده
بادمجان های گندیده شده تقریباً پوست کنده و خرد می شوند
گوجه فرنگی و گوجه فرنگی بادمجان
بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را با سیر مخلوط می کنیم ، سپس تخم مرغ ها درست در بالا ترک خورده و طعم دار می شوند
میرزا قاسمی
این شومالی شگفت انگیز (از شمال یا ایران را تشکیل دهید) ، وعده های غذایی گیاهی با سانگاک یا لووش را سرو کنید ، که هر دو این نان های مسطح فارسی هستند که معمولاً در بازارهای خاورمیانه یا فارسی فروخته می شوند و لذت ببرید!
5.0 از 2 بررسی
میرزا قاسمی – EGGPLANT & TOMATO DIP
چاپ
4 خدمت می کند
نویسنده: هما
نوع دستور العمل: ناهار اشتها آور / سبک
آشپزخانه: شوالیلی / فارسی
عناصر
7 بادمجان متوسط ایتالیایی ، بدون برچسب
⅛ قاشق غذاخوری نمک کوثر
3 اونس کره ، تقسیم شده است
5 میخک بزرگ سیر ، چرخ کرده
5 گوجه فرنگی رمی رسیده
½ قاشق غذاخوری نمک کوثر
¼ قاشق غذاخوری فلفل سیاه خرد شده
4 عدد تخم مرغ ، به طور مستقیم روی سس بادمجان / گوجه فرنگی پخته شده خرد می شوند
دستورالعمل ها
کوره در فضای باز خود را تا گرمای زیاد آماده کنید. بادمجان ها را خرد کرده و آنها را از هر طرف 7-8 دقیقه روی زغال سنگ داغ یا کباب گاز کباب کنید ، یا تا زمانی که پوست از همه خنک شود و بادمجان ها را به راحتی با یک چنگال سوراخ کنید. (لطفا به روش جایگزین گوشتی / stovetop در دستورالعمل های تصویر مراجعه کنید)
بادمجان ها را با احتیاط از پوست کنده ها جدا کنید و تازه خنک کنید تا بتوانید بدون سوزاندن انگشتان دست خود را از دست بگیرید. ساقه ها را جدا کرده و پوست آنها را پوست بگیرید و دور بیندازید. لازم نیست در مورد لایه برداری از پوست بسیار دقیق باشید ، برخی از مشخصات باقی مانده پوست خراشیده خوب هستند و عطر و بوی دودی بیشتری به میرزا قاسمی می بخشد. بادمجان های پوست کنده شده را با قاشق مرباخوری نمک بپاشید و تقریباً آنها را خرد کنید. کنار بگذارید.
از چاقوی تیز استفاده کنید تا گوجه فرنگی ها را بسیار نازک بریزید ، سپس آنها را خیلی کوچک تفت دهید (لطفاً روش جایگزین گوجه فرنگی لایه بردار را ببینید
در دستورالعمل های تصویر). کنار بگذارید.
2 اونس کره را در یک قلاده نازک 10 اینچی روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سس کنید. گوجه فرنگی های ریز خرد شده را به آن نمک و فلفل اضافه کرده و حرارت را به مقدار متوسط افزایش داده و به مدت 3 دقیقه سس می کنیم. چند بار هم بزنید.
بادمجانهای خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید ، هم بزنید تا ترکیب شوند و به جوش بیایند. حرارت را به مدت کم کاهش دهید ، بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. چند بار هم بزنید.
بادمجان ها را هم بزنید ، 4 چاه کم عمق را روی سطح قرار دهید و تخم مرغ ها را یک بار در هر چاه خرد کنید. از یک چنگال برای مخلوط کردن سفیده تخم مرغ در مخلوط بادمجان استفاده کنید و زرده ها را سالم نگه دارید. زرده ها را با فلفل سیاه تازه ترک خورده بپاشید. گرما را به حد متوسط افزایش دهید ، ظرف را بپوشانید و 2-3 دقیقه بجوشانید تا سفیده ها پخته شوند. زرده ها باید نرم و طلایی باشد.
با گیاهان تازه یا سالاد و نان تست شده سنگک یا پیتا سرو کنید.