فقط کافیست یک بطری آبغوره را با کمی رب انار مخلوط کنید! این معجون ساده که آن را با عسل نیز میتوان مخلوط کرد، موجب پیشگیری و درمان بیماریهای زیادیست که در ادامه به آنها اشاره میکنیم
آبغوره رو می شه روی سالاد شیرازی هم ریخت و خیلی خوشمزه تر می شه.
مداومت بر مصرف منظم این معجون حداقل هر شب یکبار ، باعث دفع جمیع امراض و طول عمر میشود. در پیشگیرى نتایج بسیار عالى و درخشان و عمیق و تدریجى و ماندگار دارد
براى مبتلایان به فشارخون و قند مفید و حرارت و عطش را فرو مىنشاند. چربى خون و اسیداوریک را تنظیم و بیماران نقرس و پروستات و غلظت خون را بهرهرسان است. هر نوع بیمارى گرم را کنترل میکند همه افرادى که تحرک کم دارند و بویژه از ۴۰ سال به بالا توصیه میشود که هر شب قبل از خواب مصرف کنند و تا آخر عمر ادامه دهند و یا اگر مىخواهند آثار خفیف بیماریهایى نظیر پروستات، انواع یرقان(هپاتیتها)، فشارخون، قندخون، کهیر، جوشهاى صورت و بسیارى از بیماریهاى مربوط به غلبه صفرا و خون را از بین ببرند روزانه ۳بار (صبح و ظهر و شب) هر بار یک لیوان نوش جان کنند.
خواص دیگر آن ضدّیت با انواع سرطانهاى دستگاه گوارش و گرفتگی رگها و سردرد میگرنی صفراوى و تصفیهکننده خون و بیمارى ذیابیطس(آب خوردن و فورا ادرارکردن )وگرمى کلیه و تکرّر ادرار ناشى از آن مىباشد. ومهمترین بیماری قابل درمان با این دارو کبدچرب است.
بعد از بررسی خواص آبغوره بهتر است طرز تهیه آبغوره را در منزل نیز آموزش ببینید پس با ما همراه شوید. اول غوره ها را تمیز کنید، دم آنها را جدا کنید و در ظرف بزرگی به خوبی بشویید و آبکش کنید. سپس غوره ها را روی پارچه ای نخی پهن کنید تا خوب خشک شوند چرا که اگر خشک نشوند آبی که همراه غوره با آبغوره مخلوط می شود سبب خراب شدن آن می شود. بعد از خشک شدن غوره ها، آنها را در آبمیوه گیری بریزید تا آب آنها گرفته شود.
آبغوره را در ظرفی ریخته و به مدت بیست و چهار ساعت کنار گذاشته تا خوب املاح آن ته نشین شود. سپس آرام آرام روی آبغوره را برداشته و از صافی رد کنید و در شیشه بریزید. می توانید چند عدد غوره تازه را در آبغوره بیندازید و در برخی خورشت ها مصرف کنید چرا که غوره در آبغوره همیشه سالم می ماند و دیگر نیاز نیست شما آن را خشک یا فریز کنید. یکی از نکات خوشرنگ شدن و ماندگاری طولانی مدت آبغوره این است که آن را به همراه مقداری نمک به مدت بیست دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و هنگام جوشیدن کف حاصل از جوشیدن را بگیرید. این عمل باعث می شود آبغوره رنگ قشنگ تری به خود بگیرد و مدت زمان نگهداری آن طولانی تر شود.
با این همه خواص مفید آبغوره در خوردن آن زیاده روی نکنید چرا که سرو بیش از حد آن سبب دل پیچه و جمع شدن گاز و نفخ در دستگاه گوارش می شود. بانوان باردار بهتر است در مصرف آبغوره زیاده روی نکنند چون ممکن است سلامت جنین را به خطر بیندازد. همچنین افرادی که مشکل شش دارند نباید در خوردن آبغوره زیاده روی کنند. امیدوارم با مطالعه این محتوا مصرف منظم آبغوره را جدی بگیرید و از فواید و خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.