دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پرده پلو خوشمزه با طعمی متفاوت

طرز تهیه پرده پلو یا همان پرده پیلاوی یکی از غذاهای مشهور و پرطرفدار ترکیه است که در آن برنج را در داخل خمیر قرار می‌دهند و برنج در خمیر دم می‌کشد که شاید برایتان جالب باشد. قطعاً طعم این پلو با پلوهای دیگر فرق خواهد کرد.

 

طرز تهیه پرده پلو

در طرز تهیه پرده پلو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 2 و نیم فنجان برنج (خیس شده)
  • 5 فنجان آب مرغ گرم
  • 1 عدد مرغ آب پز
  • 3 قاشق غذاخوری بادام‌زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری مویز
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری فلفل شیرین

 

مواد لازم برای روغن‌کاری قالب

  • 100 گرم کره
  • 100 گرم بادام خام (بدون پوست)

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • 100 گرم کره
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری ماست
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 2 و نیم فنجان آرد
این رو هم درست کن(کلیک کن):   تارت سیب با روغن مایع

نکات مهم

ران مرغ و گوشت سینه مرغ را در آب بگذارید و روی شعله گاز با حرارت ملایم بپزید. برای اینکه مرغ طعم بهتری به خود بگیرد، پیاز خرد شده به آن اضافه کنید تا بوی مرغ را به خود بگیرد. بعد از اینکه مرغ را پختید، بگذارید سرد شود سپس مرغ را ریش ریش کنید. برای اینکه پلویتان هم طعم خوشمزه‌ای داشته باشد، مرغ ریش ریش شده را به‌صورت ردیفی در لابه لای برنج قرار دهید.

 

طرز تهیه

  1. در طرز تهیه پرده پلو ابتدا خمیر را آماده می‌کنیم. برای این کار، کره، ماست، تخم‌مرغ، نمک و آرد را در یک ظرف بزرگ هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را به شکل قالب دربیاورید و روی خمیر را بپوشانید و در جای دیگری بگذارید تا خمیر استراحت کند.
  2. یک قالب را که برای پختن برنج انتخاب کرده‌اید با کره زیاد چرب کنید، سپس بادام خام بدون پوست را در انتها و لبه‌های قالب پخش کنید. بادام‌ها به خاطر روغنی بودن قالب به قالب خواهند چسبید، پس هر شکلی که دوست دارید بادام‌ها را بچینید.
  3. کره را در یک تابه روی حرارت گرم کنید. بادام‌زمینی‌ها را هم اضافه کنید و دو الی 3 دقیقه تفت دهید.
  4. برنج را هم به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. بقیه ادویه‌ها را هم به مخلوط برنج اضافه کنید. آب مرغ گرم را هم به برنج اضافه کنید و با حرارت متوسط به بالا بگذارید بپزد تا آب مرغ به‌طور کامل تمام شود.
  5. بعد از اینکه آب مرغ کاملاً جذب برنج شد، مرغ ریش ریش شده را هم به برنج اضافه کنید.
  6. یک قسمت خمیر را که صاف کرده‌اید بردارید و داخل قالب برنج که کره و بادام زمینی زده بودید بگذارید. خمیر باید طوری باشد که از لبه‌های قالب هم بیرون بزند.
  7. حالا در این قسمت از طرز تهیه پرده پلو، پلو را داخل قالب خمیری بریزید و روی آن را هم با خمیر دیگر بپوشانید.
  8. برنج را در داخل فر بگذارید و به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از اینکه برنج‌تان پخته شد، از فر بیرون بیاورید و به حالت برعکس قالب را برگردانید و گرم سرو کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ناگت مرغ با پودر سوخاری

https://yemek.com/tarif/perde-pilavi/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا