دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پاستا سیر و لیمو فقط در نیم ساعت

طرز تهیه پاستا سیر و لیمو خیلی راحت است و خیلی سریع هم می‌توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید! برای تهیه این پاستای خوشمزه می‌توانید از هر نوع نودلی که دوست دارید استفاده کنید. در این غذا به سس کره و روغن زیتون نیز نیاز داریم که طعم پاستا را خیلی عالی می‌کند.

طرز تهیه پاستا سیر و لیمو

در طرز تهیه پاستا سیر و لیمو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 8 اونس اسپاگتی خشک یا دیگر شکل‌های نودل
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 5 الی 8 حبه سیر
  • 1/4 یا 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • پوست رنده شده دو عدد لیمو
  • 1/4 فنجان آب لیمو
  • 1/2 فنجان خامه سنگین
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان به اضافه پنیر پارمسان بیشتر برای سرو
  • نمک به اضافه فلفل سیاه
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد شیرازی

دستور تهیه

طرز تهیه پاستا سیر و لیمو شامل سه مرحله ساده است:

پاستا

داخل قابلمه مقداری آب بریزید تا به جوش بیاید. کمی نمک داخل آب بریزید و پاستا را به مدت 2 دقیقه طبق دستور تهیه روی پاستا بپزید. وقتی پاستا پخته شد، پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

سس لیمو

5 دقیقه قبل از سرو پاستا، کره، روغن زیتون را با سیر له شده، پودر فلفل قرمز و پوست رنده شده لیمو روی حرارت تفت دهید. منتظر بمانید تا کره کمی ذوب شود. این مرحله از طرز تهیه پاستا سیر و لیمو ممکن است 5 الی 10 دقیقه طول بکشد. وقتی کره ذوب شد، سیر شروع به پختن می‌کند که در این مرحله باید خامه سنگین را اضافه کنید و زیر حرارت را در حد متوسط قرار دهید. وقتی خامه شروع به تشکیل حباب کرد، پوست رنده شده لیمو را از داخل سس بردارید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ژله نیمرو فوق‌العاده شیک و جذاب مناسب برای مهمانی‌ها

 

پاستا با سس لیمو

در این مرحله از طرز تهیه پاستا سیر و لیمو، پاستای آبکشی شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در هم مخلوط شوند. آب لیمو را هم به پاستا اضافه کنید. سپس، 1/4 فنجان آب پاستا را به پاستا اضافه کنید تا اگر دوست داشتید پاستای کرمی مانند داشته باشید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر رومانف

روی پاستا کمی پنیر پارمسان خرد شده، پوست لیموی ریز و کمی پودر فلفل سیاه بپاشید. پاستا را هم بزنید و کمی از آن را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و آب پاستا به آن اضافه کنید. وقتی سس تا اندازه‌ای غلیظ شد، پاستا را وقتی که گرم است با مرغ، ماهی و یا میگو میل کنید! اگر سس‌تان خیلی غلیظ بود، کمی آب پاستا به آن اضافه کنید.

https://littlespicejar.com/creamy-lemon-garlic-pasta/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا