دسته‌بندی نشده

دو نوع متفاوت طرز تهیه نان سوپ فرانسوی و کاسه‌ای

طرز تهیه نان سوپ بسیار راحت است و واقعاً در کنار سوپ عالی می‌شود. این نان فقط از پنج ترکیب ساده تشکیل شده است. در طرز تهیه این نان می‌توانید به جای همزن برقی از همزن دستی استفاده کنید. در این مقاله می‌خواهم دو متفاوت نان سوپ به شما معرفی کنم که هر دو بسیار خوشمزه و عالی هستند.

 

طرز تهیه نان سوپ

دو نوع متفاوت طرز تهیه نان سوپ فرانسوی و کاسه‌ای

نان سوپ را به چندین شکل متفاوت می‌توانید تهیه کنید که در اینجا دو نوع از بهترین نوع سوپ نان به شما آموزش می‌دهم.

نان سوپ فرانسوی

مواد لازم برای طرز تهیه نان سوپ فرانسوی به شکل زیر است:

 مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه (9 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری شکر سفید (12 گرم)
  • 2 قاشق چایخوری نمک (12 گرم)
  • 2 و نیم فنجان آب گرم که نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد باشد!
  • 5 الی 6 فنجان آرد چند منظوره (600 لی 720 گرم)

 

دستور تهیه

  1. با همزن، خمیر مایه، شکر، نمک و آب گرم را با هم مخلوط کنید. مراقب باشد آبی که استفاده می‌کنید زیاد داغ نباشد، کمی گرم باشد کافی است.
  2. بعد از اینکه مواد را هم زدید، تقریباً به مدت 15 دقیقه صبر کنید.
  3. در این مرحله از طرز تهیه سوپ نان، 5 الی 6 فنجان آرد را به‌تدریج اضافه کنید تا به غلظت مناسب بارسد. خمیر باید نرم شود، اما چسبنده نشود.
  4. کاسه بزرگی را با روغن کانولا چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بگذارید. خمیر را به شکل توپ دربیاورید. روی خمیر را با حوله بپوشانید و در گوشه گرمی از خانه یا آشپزخانه قرار دهید.
  5. حجم خمیر باید دو برابر شود.
  6. خمیر را به اشکال مستطیلی شکل دربیاورید و روی تابه نان قرار دهید. دوباره با حوله روی نان را بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود که تقریباً 30 تا 40 دقیقه زمان نیاز است.
  7. به کمک قیچی یا چاقوی دندانه‌دار، نان‌ها را برش دهید. سفیده یک عدد تخم‌مرغ را با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و با برس روی نان بزنید.
  8. خمیر را به مدت 25 دقیقه با دمای 400 درجه در فر بپزید تا رنگ نان طلایی شود.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مقلوبه عربی با گوشت بره و انواع سبزیجات

 

نان سوپ کاسه‌ای

طرز تهیه نان سوپ کاسه‌ای با نان سوپ فرانسوی متفاوت است. حتماً این نان کاسه‌ای رو درست کنید، مطمئنم همه از دیدن سوپ در داخل نان تعجب می‌کنند.

 

مواد لازم

  • سه فنجان آب گرم
  • 1 و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه فعال
  • 2 قاشق غذاخوری به اضافه نصف قاشق چایخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 7 تا 9 فنجان آرد چند منظوره
  • 1 قاشق غذاخوری شیر
  • یک عدد سفیده تخم‌مرغ
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوسیس خانگی به روش ایتالیایی

طرز تهیه

  1. آب، خمیر مایه و نصف قاشق چایخوری شکر را در کاسه کوچکی بریزید. کمی هم بزنید تا خمیر مایه در آب حل شود. کاسه را به حوله‌ای بپوشانید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید.
  2. در کاسه بزرگی، نمک، بقیه شکر، کره، ترکیب خمیرمایه و 3 و نیم فنجان آرد را با مخلوط کنید و هم بزنید. به آرامی آرد بیشتری اضافه کنید.
  3. در این مرحله از طرز تهیه نان سوپ، خمیر را تقریباً به مدت 5 دقیقه ورز دهید. خمی نباید به دست بچسبد. اگر خمیر به دست‌تان می‌چسبد، کمی آرد به آن اضافه کنید. سپس دو تا دقیقه دیگر نیز ورز دهید.
  4. کاسه بزرگی کمی اسپری نچسب بزنید و خمیر را به این کاسه منتقل کنید. خمیر را با حوله‌ای بپوشانید و تقریباً به مدت 30 تا 45 دقیقه صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  5. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را به شکل توپ دربیاورید. خمیر توپی شکل را روی سینی فر که کاغذ پوستی پهن کرده‌اید بگذارید.
  6. یک عدد تخم‌مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. بالای خمیرها را با این مخلوط برس بزنید.
  7. روی خمیرها را بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود که تقریباً 30 تا 40 دقیقه زمان نیاز است.
  8. در این مرحله از طرز تهیه نان سوپ، نان‌ها را تقریباً به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 400 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بعد از اینکه نان‌ها پخته شدند، قبل از برش دادن نان‌ها، اجازه دهید نان‌ها حداقل به مدت 15 دقیقه سرد شوند. داخل نان‌ها را به شکل کاسه دربیاورید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه هش براون

 

https://suebeehomemaker.com/chewy-french-bread/

https://tastesbetterfromscratch.com/homemade-bread-bowls/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا