دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سس گاناش شکلاتی

شکلات گاناچ شکلاتی مناسب برای هر نوع دسر است و تنها یک دقیقه و دو ماده برای تهیه هر دسر لازم است!

ما عاشق اضافه کردن شکلات به دسرهای خانگی مورد علاقه خود به همراه کرم خامه ای و بستنی وانیلی برای مواد افزودنی مناسب برای دسر هستیم.

دستور العمل شکلات گانچا با شکلات
سس شکلات یکی از ساده ترین “دستور العمل هایی” است که تا به حال درست کرده اید و اولین باری که این مورد را خوانده اید ، آن را به صورت دائمی از آن یاد خواهید کرد ، زیرا واقعاً به همین راحتی است. نکته در مورد این دستور العمل این است که این اولین نفری بود که من تا به حال به عنوان یک ترفند مهمانی شام از آن استفاده کردم تا مشتری ها را به عنوان یک سرآشپز آموزش دیده تحت تأثیر قرار دهد.

طرز تهیه شکلات Ganache شکلاتی
آیا می خواهید بدانید که چگونه مشتریان را آه و آه؟ چند عدد دیسک شکلات بردارید ، مقداری خامه سنگین (که به عنوان کرم شلاق نیز شناخته می شود) اضافه کنید و آن را به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. بگذارید آنها یک دقیقه بنشینند ، و به مدت 30 ثانیه خامه داغ را بزنید و ابداعترین و نرمترین سس شکلاتی که تاکنون تهیه کرده اید ، داشته باشید.

فیلم های محبوب از شام ، سپس دسر!
ماکارونی پنیر Taco
پخش ویدئو
قول می دهم ، شما دیگر هرگز سس شکلات بطری را دوباره خریداری نخواهید کرد.

دستور العمل گاناش
صرفه جویی در دستور العمل ها
ایجاد حساب و دریافتهای ذخیره
پست الکترونیک *
آدرس ایمیل
ثبت نام کن
این دستور غذا فقط نسبت شکلات به شکر شلاق است. نسبت 1: 1. اگر بگذارید گاناچ کاملاً خنک شود و در یخچال سفت شود ، نسخه کمی سخت تر از دستورالعمل من برای شکلات تروفل بدون پودر کاکائو است که من داخل آن می چرخم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای انجیر

همچنین می توانید از دیگ بخار استفاده کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید ، مایکروفر بسیار ساده تر است و نیازی به اطمینان از داشتن کاسه ای عایق حرارتی نیست که بر روی قابلمه کوچک خرد نشود.

بالای 10 راه برای استفاده از این GANACHE:
بستنی وانیلی برتر با آن ، بیایید برای یک ثانیه از کلاسیک لذت ببریم.
شکاف موز را با توت فرنگی تاپینگ و تاپ آناناس درست کنید.
توت فرنگی موجود در آن را با استفاده از هر نوع شکلاتی که دوست دارید ، شکلات تیره ، شکلات شیر ​​، شکلات نیمه شیرین یا حتی سفید فرو کنید.
بگذارید تا دمای اتاق بیاید ، سپس در مخلوط کن به مدت 3-4 دقیقه شلاق بزنید تا نور و کرکی برای یخ زدگی باشد.
پنیر خامه ای نرم شده را شلاق زده و آن را بین دو کوکی چیپس شکلاتی لوله کنید.
آن را به عنوان کیک شکلاتی ، مانند کیک شکلاتی ، به آن اضافه کنید.
علاقه مندی های دسر فوندو را در آن مانند شیرینی های گراهام ، مارشملو یا کیک پوند فرو کنید.
1/4 فنجان کره بادام زمینی را به مخلوط اضافه کنید و خوب سفت کنید ، مخلوط کره بادام زمینی شکلاتی را وقتی گرم می شود کاملاً آب کند.
داخل یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید در یخچال خنک شود تا مانند یک آبجو لذت ببرید! همچنین می توانید پرچین ها را اضافه کنید!
آب نبات یا کارامل را درون آن فرو کنید و بگذارید در یخچال سفت شود.
شیر شکلات را به آن اضافه کنید یا شیر گرم شده را برای شکلات داغ به آن اضافه کنید!
دستور العمل سس شکلات
من این کار را با شکلات سفید ، شکلات شیر ​​، شکلات نیمه شیرین ، شکلات تلخ و حتی شکلات شیرین نشده با موفقیت انجام داده ام (برای یک دستور العمل دسر پیچیده تر که شامل اضافه کردن سایر مواد شیرین شده بعداً است).

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آیس پک

اگر به نوعی با سس شکسته و غلیظ به پایان رسیدید (فکر کنید مانند یک سس سالاد بر پایه روغن است) خامه بیشتری اضافه نکنید. 1 قاشق غذاخوری آب به آن بیفزایید و گرم نگه دارید تا گرم شود. اگر هنوز هم امولسیون نشده است یک قاشق غذاخوری دوم امتحان کنید.

12 قاشق شکلات مورد علاقه خود را به یک کاسه اضافه کنید. 12 عدد خامه سنگین را در قسمت بالا اضافه کنید.

مایکروویو به مدت 1 دقیقه. حالا فقط بگذارید 5 دقیقه بماند. ارگ می دانم ، من یک دقیقه به شما قول داده ام اما آیا این بار واقعاً باید حساب شود؟ ما حتی نمی توانیم کاری انجام دهیم ، فقط من نمی دانم که بستنی خود را در حالی که همه ذوب می شود از بین می بریم؟

همه کارها در حال حاضر انجام شده است ، رونق. بهترین سس شکلات تا کنون.

من این کار را با شکلات سفید ، شکلات شیر ​​، شکلات نیمه شیرین ، شکلات تلخ و حتی شکلات شیرین نشده با موفقیت انجام داده ام (برای یک دستور العمل دسر پیچیده تر که شامل اضافه کردن سایر مواد شیرین شده بعداً است).

نحوه ذخیره شکلات شکسته شکسته:
اگر به نوعی با سس شکسته و غلیظ به پایان رسیدید (فکر کنید مانند یک سس سالاد بر پایه روغن است) خامه بیشتری اضافه نکنید. 1 قاشق غذاخوری آب به آن بیفزایید و سفت شوید. اگر هنوز هم امولسیون نشده است یک قاشق غذاخوری دوم امتحان کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر شارلوت

پین این
مثل این دستور العمل؟ اکنون آن را در صفحه Pinterest خود ذخیره کنید!

پین
دستور آشپزی
صرفه جویی

بررسی SAVEPRINT
شکلات غنی شکلات Ganache (1 دقیقه و 2 مواد لازم!)
4.93 از 13 رای
بازده: 12
زمان طبخ: 1 دقیقه
زمان کل: 1 دقیقه
دوره: دسر
آشپزخانه: فرانسوی- ish
نویسنده: سابرینا اسنایدر
کرم سنگین و شکلات با هم جمع شده اند تا شیرین ترین و غنی ترین شکلات گانچا باشند و تنها یک دقیقه زمان پخت و پز طول می کشد!
عناصر
شکلات 12 اونس (انتخاب شما برای نوع ، من معمولاً از دیسک های گیتار تلخ) استفاده می کنم)
کرم سنگین 12 اونس
متعارف ایالات متحده – متریک
دستورالعمل ها
توجه: در دستورالعملها روی بارها کلیک کنید تا تایمر آشپزخانه هنگام پخت و پز شروع شود.

شکلات و خامه سنگین را به مدت 1 دقیقه در یک کاسه و مایکروویو اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه بماند.

حالا بگذارید به مدت 1 دقیقه بماند ، سپس به مدت 30 ثانیه با هم بزنید.

اطلاعات تغذیه ای
بازده: 12 ، مقدار در هر وعده: 241 کالری ، کالری: 241 گرم ، کربوهیدرات: 17 گرم ، پروتئین: 1 گرم ، چربی: 20 گرم ، چربی اشباع: 12 گرم ، Choleste

غلتک: 38mg ، سدیم: 15mg ، پتاسیم: 103mg ، فیبر: 1 گرم ، قند: 14 گرم ، ویتامین A: 415 گرم ، ویتامین C: 0.2 گرم ، کلسیم: 25 گرم ، آهن: 0.8 گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا