دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ترشی هویج

بیاموزید که چگونه هویج ترشی فوق العاده آسان و سریع و تربچه دایکون درست کنید! این ترشی ها آنقدر متنوع هستند که می توانند با هر کاری پیش بروند!

طرز تهیه ترشی هویج

هفته گذشته که دستور تهیه دنده های گوشت گاو کره BBQ کره پخته شده خود را به اشتراک گذاشتم ، ذکر کردم که دستور تهیه سریع هویج و تربچه را در اختیار شما قرار می دهم. بنابراین در اینجا است!

باید سن من باشد هرچه بزرگتر می شوم ، من عاشق سبزیجات ترشی هستم! لول

آنچه من در مورد این هویج های ترشی و دایکون دوست دارم این است که آنها خیلی سریع می شوند و زمان ترشی آن نسبت به بیشتر سبزیجات ترشی خیلی سریع است.

هویج ژولین و دایكون برای ترشی | MyKoreanK Kitchen.com

این روزها ، من ترشی هایم را با BBQ کره ای ، هات داگ یا همان غذای جانبی ساده به برنج کره ای خود جفت می کنم.

اگر در داخل تربچه ترشی قرار دارید ، ممکن است بخواهید دستور العمل دیگر تربچه ترشی من را نیز از این پیوندها بررسی کنید. ترشی تربچه صورتی به سبک کره ای و بسته بندی تربچه ترشی کره ای

در حالی که شما در آن هستید ، ممکن است ترشی فلفل سبز سبک کره ای من را نیز بررسی کنید. من اینها را دوست دارم!

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی مادلن بدون قالب

امیدوارم که از دستور العمل های ترشی ساده من لذت ببرید!

طرز تهیه ترشی هویج

موارد لازم برای هویج های انتخاب شده و DAIKON RADISH
اصلی
300 گرم / 10 اونس تربچه کره ای یا تربچه کره ای دایکون ، julienned
200 گرم / 7 اونس هویج ، ژله دار
انتخاب برنج
1 فنجان آب
1 فنجان شکر سفید
1 فنجان سرکه سیب (یا سرکه برنج)
کمی نمک
* 1 قاشق غذاخوری = 15 میلی لیتر ، 1 لیوان = 250 میلی لیتر

** تربچه و بخش هویج به دلخواه شما قابل تغییر است.

*** یاد بگیرید که چگونه یک تربچه کره ای تازه و خوشمزه را انتخاب کنید!

چگونه می توان هویج های خرد شده و DAIKON RADISH تهیه کرد
1. آب نمک ترشی را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا شکر حل شود (3 تا 4 دقیقه). گهگاهی هم بزنید. از روی حرارت برداشته و آن را خنک کنید.

ترشی آب نمک برای هویج و تربچه دایکون

2. تربچه ها و هویج های ژولین شده را درون یک شیشه ترشی استریل قرار داده و بر روی آب نمک بریزید. درب را ببندید. کوزه را به آرامی کمی دور آن حرکت دهید تا مطمئن شوید آب نمک همه تربچه و هویج را لمس می کند.

طرز تهیه هویج ترشی و تربچه دایکون | MyKoreanK Kitchen.com

3. کوزه را به مدت 3 تا 4 ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس به یخچال بروید. قبل از سرو کردن ترشی ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت برای طعم مطلوب میل کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک موکاچینو و نکات مهم در مورد آن

ترشی سریع هویج و تربچه دایکون | MyKoreanK Kitchen.com

چگونه به فروشگاه
حداقل می توانید ترشی ها را برای مدت چند هفته در یخچال نگهداری کنید. من فکر می کنم اگر شیشه و درب به طور کامل استریل شوند ، آنها حتی بیشتر دوام خواهند آورد. (اما برای ما ، آنها به طور معمول دوام نمی آورند ، زیرا در آن زمان همه آنها تمام شده اند. ?)

نکته دیگری که باید به خاطر داشته باشید این است که این ترشی ها در 4 تا 5 روز اول ترشی آنها طعم بهتری می دهند در حالی که هنوز در حالت واضح قرار دارند.

توجه داشته باشید
میزان آمادگی ترشی بسته به ضخامت تربچه و هویج متفاوت است. من از این برش ماندولین به julienne استفاده کردم ، بنابراین مال من نسبتاً نازک بود. من در عین حال که از برش استفاده می کردم ، دستکش های برش خورده را نیز پوشیدم.

تربچه ژولین برای ترشی

طرز تهیه ترشی هویج

هویج های انتخاب سریع و DAIKON
ترشی آسان و سریع هویج ترشی و دستور دایکون.
4.88 از 8 رای
نرخ پین را چاپ کنید
دوره: غذاهای جانبی آشپزخانه: کره ای کلمات کلیدی: هویج ، دایکون ، ترشی ، تربچه زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان کار: 5 دقیقه زمان کل: 10 دقیقه دوره های نگهدارنده: 10 کالری: 96kcal خودکار: شکایت | آشپزخانه کره ای من

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بسبوسه با خامه رو حتماً باید امتحان کنید

عناصر
اصلی
300 گرم تربچه کره ای یا تربچه کره ای دایکون (10 اونس) ، ژولین
200 گرم هویج (7 اونس) ، ژله دار
آب نمک ترشی
1 فنجان آب
1 فنجان شکر سفید
1 فنجان سرکه سیب (یا سرکه برنج)
کمی نمک
دستورالعمل ها
آب نمک ترشی را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​جوش دهید تا شکر حل شود (3 تا 4 دقیقه). گهگاهی هم بزنید. از روی حرارت برداشته و آن را خنک کنید.
تربچه ها و هویج های ژولین شده را درون یک کتری ترشی استریل قرار داده و روی آن را آب نمک بریزید. درب را ببندید. کوزه را به آرامی کمی دور آن حرکت دهید تا مطمئن شوید آب نمک همه تربچه و هویج را لمس می کند.
کوزه را به مدت 3 تا 4 ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس به یخچال بروید. قبل از سرو کردن ترشی ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت برای طعم مطلوب میل کنید.
یادداشت
1 قاشق غذاخوری = 15 میلی لیتر ، 1 لیوان = 250 میلی لیتر
تغذیه
کالری: 96kcal | کربوهیدرات ها: 23 گرم | سدیم: 22mg | پتاسیم: 149mg | فیبر: 1 گرم | شکر: 21 گرم | ویتامین A: 3340IU | ویتامین C: 7.8mg | کلسیم: 16mg | آهن: 0.2mg

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا