دسته‌بندی نشده

طرز تهیه اشکنه

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین اشکنه عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام اشکنه

طرز تهیه اشکنه

راحت و خوشمزه و کم هزینه….

البته اشکنه به روش‌های مختلفی پخته میشه ،البته با این روش خیلی خوشمزه میشه

سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۱ ق غ
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
مرزه ،شنبلیله و نعناع از هر کدوم ۱ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه ۳ عدد
رب ۱ ق غ

سبزیجات معطر رو خیلی تفت نده ،تلخ نشه،در حد چند ثانیه کافیه
میتونید تخم مرغ رو درسته بندازید داخل غذا ،ولی همزده خوشمزه تره به نظر من

لطفا حتی شده یه نقطه هم شده کامنت بذارید
تا پست به تعداد بیشتری نشون داده بشه و مست بعدی هم زودتر به خودتون نشون داده بشه

مواد لازم
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی بزرگ یک عدد
گوجه متوسط سه عدد
ارد دو قاشق
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
رشته اش دو مشت ۴۰ گرم
اب دو تا دونیم کاسه
تخم مرغ ۱ تا ۳ تا
رب درصورت تمایل ۱ ق غ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی بهشتی مخصوص عید

سیبزمینی پیاز نیست کامل سرخ بشه
رشته ی اش بدون روغن هم میتونید تفت بدید فقط مرتب روی حرارت کم هم بزنید تا رشته ها یکدست سرخ بشه و نسوزه
رشته رو که اضافه کردید هشت تا ده دقیقه ی بعد اشکنه اماده ست
این اشکنه با نون خشک میل میشه

مواد مورد نیاز :
◾ 150 گرم پیاز
◾ 1 قاشق چای خوری زردچوبه
◾ 1 قاشق چای خوری پول بیبر
◾ 1/4 پیمانه آرد
◾ 2 قاشق غذاخوری شنبلیله
◾ 1 لیتر آب
◾ 4 تخم مرغ
◾ روغن گیاهی

دستور العمل :

پیاز ها را خرد و در روغن سرخ میکنیم تا کمی تغییررنگ دهد. زردچوبه و پول بیبر را اضافه می کنیم و 4-5 دقیقه تفت می دهیم
آرد را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. شنبلیله را اضافه میکنیم حدود 2 دقیقه تفت داده سپس آب و نمک را اضافه میکنیم. هم میزنیم و منتظر میمانیم تا قل قل کند و کمی غلیظ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم، و می گذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترشی تربچه

 

طرز تهيه : ابتدا پياز خرد كرده و سرخش مي كنيم در حدي كه طلايي بشه بعد گردو اسياب شده را ميريزيم و يكي دو دقيقه با شعله ملايم تفت ميديم (من به ازاي هر نفر ١قاشق سوپخوري ميريزم) بعد يه قاشق چاي خوري زرد چوبه ريخته يه كوچولو تفت داده حالا يكي دو قاشق نعنا خشك ريخته و شعله رو خاموش كرده ميريم سراغ درست كردن مواد ماستي، ماست شيرين و ماست چكيده رو با هم مخلوط كرده نمك و شيرين بيان رو اضافه كرده (براي ٤تا كاسه ابگوشتخوري حدود ٣قاشق سوپخوري شيرين بيان ريختم) بازم با توجه به شيريني و ترش بودن ماستتون تست كنين ، به مقدار مناسب اب ريخته و هم ميزنيم موادمون بايد نه خيلي رقيق مثل دوغ باشه و نه خيلي سفت بشه حالا يه دونه تخممرغ كوچيك به صورت خام داخل مواد ماستي ريخته و با همزن دستي خوب هم ميزنيم تا خوب مخلوط بشه بعد مواد ماستي رو داخل قابلمه كه توش پياز داغ و نعنا داغ درست كرديم اضافه كرده و روي شعله گذاشته و هم ميزنيم وقتي كه بجوش اومد كله جوش اماده است . يه مقدار نون داخل كاسه خرد ميكنيم و روش كره كه بهتره محلي باشه ميذاريم و كله جوش رو روي نون ريخته و به صورت تريت در مياريم.
***ميتونيم از روغن زرد برای پخت كله جوش استفاده كنيم
***كنار اين غذا از خاگينه ميشه استفاده كرد ، چند تا تخممرغ رو با كمي نمك خوب هم ميزنيم و داخل تابه مناسب روغن ريخته و سرخ ميكنيم،
***تخممرغ خام رو بخاطر اينكه ماست بعد از گرم شدن نبره به مواد اضافه كرديم در صورت تمايل ميتونين حذف كنين در اين صورت وقتي قابلمه رو روي شعله گذاشتين مرتب هم بزنين تا ماست نبره
***معمولا برای درست كردن كله جوش از كشك استفاده ميكنن
***در بعضي از مناطق گوجه فرنگي سرخ شده كنار كله جوش استفاده ميكنن
***مقدار استفاده شيرين بيان به ترش و شيرين بودن ماستتون بستگي داره پس كم كم بريزين و تست كنين خيلي شيرين بشه دلو ميزنه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر رومانف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا