دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ارده خانگی به روش چینی‌ها

طرز تهیه ارده خانگی بسیار راحت و آسان است و قطعاً طعم آن با ارده آماده بسیار متفاوت و خوشمزه است. در این روش که روش مشهور چینی‌ها است دانه کنجد بو داده می‌شود، برای همین رنگ آن کمی تیره‌تر خواهد بود. این ارده کمی شبیه به سس تاهینی است که در کشورهای عربی پخته می‌شود. این ارده را به مدت یک ماه می‌توانید در یخچال نگه دارید.

 

طرز تهیه ارده خانگی

در طرز تهیه ارده خانگی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • دانه کنجد سفید: نصف فنجان
  • روغن گنجد: 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان شیر

 

طرز تهیه

  1. ابتدا دانه کنجد را در یک تابه برشته کنید.
  2. تا زمانی که کنجدها طلایی شوند به برشته کردن کنجد ادامه دهید.
  3. تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.
  4. کنجد بو داده شده را در ظرف میکسر بریزید.
  5. 2 الی 3 دقیقه کنجد را هم بزنید و کمی نمک و روغن بریزید.
  6. مواد را هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید.
  7. ارده خانگی‌تان ادامه دهید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   روش بلانچ کردن سبزیجات

 

ارده خانگی به سبک ژاپنی‌ها

یک نوع دیگر هم طرز تهیه ارده خانگی به سبک ژاپنی‌ها داریم که در کشورهای ژاپن و جنوب شرقی آسیا مشهور است. این نوع ارده سیاه است و نری قوما نامیده می‌شود. طرز تهیه این نوع ارده شامل سه مرحله ساده است.

 مواد لازم:

نصف فنجان دانه کنجد سیاه

2 قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه

  1. دانه کنجد را روی تابه خشک با حرارت متوسط برشته کنید.
  2. دانه برشته شده را آسیاب کنید تا به شکل پودر دربیاید.
  3. کمی عسل به پودر کنجد اضافه کنید تا به شکل خمیر غلیظی دربیاید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تی تاپ خانگی

برای این نوع ارده باید از کنجد سیاه استفاده کنید.

 

نکات مهم:

اگر می‌خواهید ارده شیرین‌تری تهیه کنید، از عسل بیشتری استفاده کنید. می‌توانید به جای عسل از شربت افرا نیز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید ارده‌تان کمی رقیق باشد، کمی آب به خمیر اضافه کنید.

 

https://www.namscorner.com/chinese-sesame-paste-recipe-how-to-make-chinese-sesame-paste/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا