دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آبغوره خانگی: سنتی و مدرن

طرز تهیه آبغوره خانگی را باید هر کدبانویی یاد بگیرد. این آب سبز رنگ در انواع سالادها و غذاها استفاده می‌شود و چه بهتر که آن را خودتان در خانه تهیه کنید. آبغوره یکی از چاشنی‌های مشهور است که علاوه بر اینکه در آشپزخانه ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه در اشپزخانه‌های اروپایی و خاورمیانه از جمله ترکیه یکی از چاشنی‌های مشهور است.

 

طرز تهیه آبغوره خانگی

طرز تهیه آبغوره خانگی: سنتی و مدرن

احتمالاً می‌دانید که آبغوره از انگور نارس تهیه می‌شود. در طرز تهیه آبغوره خانگی می‌توانید از هر نوع انگوری که رسیده نباشد استفاده کنید. همچنین درست است که برای تهیه آبغوره از انگور سبز استفاده می‌شود، اما می‌توانید از انگورهای قرمز نیز استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   روغن انداختن فسنجون

از آبغوره می‌توانید به جای آب لیمو یا سرکه استفاده کنید.

طرز تهیه

در طرز تهیه آبغوره خانگی فقط به کمی انگور و کمی زمان نیاز داریم. در طرز تهیه آبغوره خانگی به هیچ گونه فرآیند تخمیر نیازی نیست. به دو روش می‌توانید آبغوره را در خانه تهیه کنید:

روش قدیمی و سنتی

  1. انگورهای نارس را خیلی خوب بشویید.
  2. آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با پشت شیشه مربا خوب له کنید. نیازی به جدا کردن ساقه‌ها نیست.
  3. آب به دست آمده را در الک بریزید و با دست خوب فشار دهید. برای انجام این کار حتماً از دستکش استفاده کنید.
  4. در این مرحله از طرز تهیه آبغوره خانگی به روش سنتی، آبغوره را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک خرما

 

روش مدرن

  1. بعد از اینکه انگورهای نارس را خوب شستید، ساقه آنها را جدا کنید.
  2. انگورها را در آبمیوه‌گیر قرار دهید و آب انگورها را بگیرید.
  3. آب انگور به دست آمده را از الک ریز رد کنید و در شیشه بریزید.

در روش دوم، آبغوره ممکن است کمی مزه تلخی داشته باشد، چون دانه‌ها در آبمیوه‌گیر له می‌شوند. از این رو توصیه می‌شود در طرز تهیه آبغوره خانگی روش اول را انتخاب کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترشی هفت بیجار

 

توصیه‌های مهم

  1. اگر آسیاب خانگی دارید می‌توانید برای له کردن انگورها از آسیاب خانگی استفاده کنید. ساقه‌ها را جدا کنید و انگورها را آسیاب کنید.
  2. در طرز تهیه آبغوره خانگی تا می‌توانید سریع عمل کنید. در حین آماده کردن آبغوره، عمل اکسیداسیون اتفاق می‌افتد و آب انگور رنگ سبز خود را از دست می‌دهد. هر چقدر سریع‌تر عمل کنید، رنگ آبغوره بهتر خواهد شد.
  3. رنگ آبغوره خانگی ممکن است سبز یا زرد مایل به قهوه‌ای باشد. اگر اینطور باشد، پس طعم آن نیز فوق‌العاده خواهد بود.

https://www.giverecipe.com/homemade-fresh-verjuice/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا