دسته‌بندی نشده

طرز تهیه گوشفیل به روش ساده و فوری

طرز تهیه گوشفیل مخصوص شهر اصفهان است، اما این شیرینی آنقدر طرفدار زیادی دارد که به سراسر ایران گسترش یافته و همه مردم ایران این شیرینی خوشمزه را می‌شناسند. این شیرینی خوشمزه معمولاً با دوغ سرو می‌شود. اگر تا به حال گوشفیل را با دوغ امتحان نکرده‌اید، اینبار امتحان کنید چون طعم دوغ با گوشفیل بی‌نظیر و فوق‌العاده است. با این وجود، برخی افراد ترجیح می‌دهند این شیرینی را با چای میل کنند. این شیرینی بیشتر در طول ماه رمضان همانند زولبیا و بامیه مشهور است.

 

طرز تهیه گوشفیل

در طرز تهیه گوشفیل به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • دو عدد زرده تخم‌مرغ
  • نصف لیوان شیر یا ماست
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری شربت
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • یک و نیم فنجان آرد سفید+ در صورت نیاز مقدار بیشتری استفاده شود
  • زعفران

دستور تهیه

اگر تصمیم گرفته‌اید که طرز تهیه گوشفیل را در خانه امتحان کنید، باید قبل از هر کاری شربت شیرینی را آماده کنید. ابتدا، شکر و آب را در یک ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. وقتی مخلوط آب و شکر به جوش آمد، باید اسانس لیمو را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه منتظر بمانید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی

وقتی در حال درست کردن شربت گوشفیل هستید، نباید اجازه دهید دانه‌های شکر به دور ظرف و یا به دور قاشق بچسبد، چون بعداً به شکل بلور درمی‌آیند. بهترین روش برای جلوگیری از تشکیل این بلورها این است که با یک برس آشپزی، قاشق و ظرف را تمیز کنید. با اضافه کردن اسانس لیمو به شربت، شکر بهتر در آب حل می‌شود و از تشکیل بلور جلوگیری می‌شود. نوع شربت به سلیقه‌تان بستگی دارد، اما بهتر است شربت غلیظی درست کنید. می‌توانید بعد از اینکه شربت‌تان آماده شد، 50 گرم گلوکز به آن اضافه کنید.

 

خوب میریم سراغ طرز تهیه گوشفیل که انواع متفاوتی دارد. در اکثر موارد، می‌توانید از ماست استفاده کنید. ابتدا، باید ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران و روغن مایع را خوب هم بزنید. سپس پودر هل را با آرد خوب مخلوط کنید. تا زمانیکه خمیر یکدستی حاصل شود، مواد را هم بزنید. در غیر این صورت خمیر با گذشت زمان سفت‌تر می‌شود. در نهایت، وقتی خمیر آماده شد، آن را روی سطح صافی قرار دهید. با چاقو دو برش سطحی روی خمیر ایجاد کنید و روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت چند ثانیه استراحت کند. این کار باعث می‌شود تا خمیر نرم‌تر شود و بعداً پهن کردن خمیر راحت‌تر باشد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پیتزا ماکارونی

بعد از 10 تا 20 دقیقه دیگر، خمیر را بردارید و آن را پهن کنید. به یاد داشته باشید که قبل از پهن کردن خمیر، کمی آرد روی سطح بپاشید. ضخامت خمیر در طرز تهیه گوشفیل بید بین 2 تا 3 سانتی‌متر باشد. مطمئن شوید که ضخامت کل خمیر مشابه هم باشد. می‌توانید خمیر را به شکل‌های مربعی ببرید. تکه‌های خمیر را جدا کنید و خمیرهای مربعی شکل را روی سینی قرار دهید. مراقب باشید که خمیرها موقع گذاشتن در کنار یکدیگر به هم نچسبند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کال کباب مخصوص گیلانی

شربتی که قبلاً تهیه کرده‌اید را دوباره روی حرارت قرار دهید. در داخل تابه هم کمی روغن بریزید و زیر شعله را در حد متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا روغن به‌صورت کامل داغ شود. وقتی روغن داغ شد، خمیرهای مربعی شکل را در داخل روغن داغ بریزید. باید مراقب باشید تا شیرینی را موقع قرار دادن در روغن داغ نسوزد، چون خمیر فوراً باد می‌کند و آماده می‌شود. وقتی مطمئن شدید که خمیرها کاملاً قرمز شده‌اند و تا اندازه‌ای سرخ شده‌اند، آنها را از داخل تابه بردارید. سپس روی گوشفیل‌ها، شربت داغ را بریزید و یا داخل شربت قرار دهید. وقتی شربت به‌صورت کامل جذب گوشفیل‌ها شدند، آنها را بردارید و روی صافی قرار دهید تا شربت اضافی‌شان گرفته شود. در نهایت، گوشفیل خوشمزه ما آماده است.

 

https://www.tappersia.com/gosh-e-fil/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا