دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

این کیک از کیکهای پرطرفدار کافیشاپیه . با هر میوه ای میتونین درستش کنین ولی سیب و آلبالو جزو پرطرفدارترینهاست. بهتون قول میدم که یه بار درستش کنین مشتری میشین.

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

مواد لازم:
تخم مرغ….۳ عدد
کره……۱۲۵ گرم
شکر …..۱ لیوان
بکینگ پودر…..۱/۵ ق. م.
وانیل شکری…..۱ ق. چ
آرد……۲ لیوان
دارچین …..۱ ق. م
سیب…..۲ عدد

مواد رویه
گردوی خرد شده…..نصف لیوان
آرد…..۳ چهارم لیوان
کره ….( سرد و مکعبی خرد شده ، ۴۰ گرم)
شکر….۳ ق.غ
دارچین….۲ ق. م
مواد رویی بدون گردو هم میشه ولی با گردو خوشمزه تر میشه

طرز تهیه:
کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر را با همزن برقی تا وقتی بصورت خامه شود هم بزنید.
در حالیکه هم میزنید تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد خشک الک شده را اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب کمربندی ریخته صاف کنید.(کف قالب کاغذ روغنی بندازید)
سیب ها را شسته پوست بکنید و برش بزنید با مقداری دارچین و شکر میتونید آغشته کنید. (میتوانید ورقه ای و یا مکعبی خرد کنید). روی مایه کیک طوری که کمی داخل مایه کیک برود بچینید.

تهیه مواد رویه
کره سرد و تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و درحالیکه با نوک انگشت هم میزنید خرد کنید . (گلوله گلوله شود و شکل خرده نان بگیرد)
ترکیب حاضر شده را روی کیک بپاشید و داخل فر ۱۸۰ درجه بپزید. حدود ۵۰ دقیقه.
(نکته: میتوانید با تست خلال دندان پخت آن را کنترل کنید اگر موقع فرو کردن خلال دندان تمیز خارج شود یعنی پخته است.)

قالب کمربندی سایز ۲۴ برای این کیک مناسبه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *