دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک میوه 3 لایه خوشمزه و خوشرنگ

اگر به خلاقیت در آشپزی علاقه زیادی داشته باشید، طرز تهیه کیک میوه مخصوص شما است. کیک میوه بیشتر در کشورهایی مانند کره، ژاپن، تایوان و چین مشهور است. چون در این کشورها، توت به اندازه کافی وجود دارد، از انواع توت و میوه‌های تازه دیگر در تهیه این کیک استفاده می‌شود. این کیک را می‌توانید به روش‌های مختلفی تزیین کنید.

 

طرز تهیه کیک میوه

در طرز تهیه کیک میوه از میوه‌های تابستانی مختلفی استفاده می‌شود که هم طعم و هم رنگ کیک را بسیار زیبا می‌کنند. این کیک را برای هر موقعیتی می‌توانید استفاده می‌کنید مانند تولد، روز مادر و انواع دورهمی‌ها.

 

مواد لازم

در طرز تهیه کیک میوه به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 مواد لازم برای کیک اسفنجی

  • 4 عدد تخم‌مرغ متناسب با دمای اتاق
  • نصف فنجان + یک و نیم قاشق غذاخوری (120 گرم) شکر ریزدانه
  • 2/3 فنجان + 4 و نیم قاشق غذاخوری (120 گرم) آرد چند منظوره
  • 1 ساشه (9 گرم) شکر وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) کره بدون نمک که ذوب شده و سرد شده باشد

 

مواد لازم برای تهیه شربت

  • 1/3 فنجان (100 میلی‌لیتر) آب
  • 1/4 فنجان (50 گرم) شکر
  • 1 قاشق غذخوری عصاره وانیل

مواد لازم برای تهیه کرم شانتیلی

  • 2 فنجان (475 گرم) خامه سنگین سرد با 30 درصد چربی
  • 4 قاشق غذاخوری (60 گرم) پودر قند
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک شربتی

 

مواد لازم برای فیلینگ و تزیین

  • 660 گرم میوه تازه (توت‌فرنگی، تمشک، بلوبری، پرتقال، کیوهی، انگور)
  • 70 گرم بادام پرک شده برشته

 

دستور تهیه کیک میوه

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه کیک میوه ابتدا باید کیک اسفنجی را تهیه کنیم. برای همین ابتدا فر را از قبل با دمای 355 درجه فارنهایت (180 درجه سلسیوس) گرم کنید. یک قالب گرد 8 اینچی (20 سانتی‌متری) را با کره چرب کنید و کمی آرد بپاشید. مقداری کره را هم در مایکروویو گرم کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
  2. در یک ظرف مقاوم در برابر حرارت، تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر ریز دانه را هم بزنید و با همزن دستی چند بار هم بزنید. ظرف را به روش بن ماری روی آب داغ قرار دهید و مخلوط تخم‌مرغ را هم بزنید تا خوب کف کند. دمای مخلوط باید به 104 درجه فارنهایت (40 درجه سلسیوس برسد). اگر ترمومتر ندارید، با دست زدن به مخلوط می‌توانید بفهمید که آماده است یا نه. مخلوط باید طوری گرم باشد که دست‌تان را نسوزد.
  3. ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. آرد را روی مخلوط الک کنید و با کاردک پلاستیکی مخلوط کنید. بقیه آرد را هم به همین شکل اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید. چند قاشق غذاخوری از خمیر را با کره ذوب شده گرم مخلوط کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید. به‌آرامی مخلوط را هم بزنید و مطمئن شوید که خمیر باد نمی‌کند.
  4. در این مرحله از طرز تهیه کیک میوه، خمیر کیک را در قالبی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید. خمیر را به مدت 30 تا 35 دقیقه در وسط فر بپزید تا رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود. بعد از اینکه کیک پخته شد، فر را خاموش کنید ولی اجازه دهید کیک به‌مدت 5 الی 10 دقیقه در داخل فر استراحت کند. سپس از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کیک به‌طور کامل استراحت کند.
  5. برای تهیه شربت، آب را به همراه شکر در یک تابه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. وقتی به جوش آمد شربت را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را اضافه کنید، هم بزنید و در دمای اتاق نگه دارید.
  6. برای تهیه کرم شانتیلی در طرز تهیه کیک میوه، کاسه همزن را به مدت 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید. خامه سنگین سرد را داخل کاسه بریزید. با سرعت پایین، هم زدن را شروع کنید تا خامه به نرم‌ترین حالت ممکن خود برسد. پودر قند را اضافه کنید و سرعت همزن را بیشتر کنید و تا حد متوسط قرار دهید، سپس کم کم سرعت آن را بالا ببرید.
  7. برای مونتاژ کیک، میوه‌ها را خوب بشویید. هر توت‌فرنگی را به 4 تا 6 قسمت تقسیم نکیند، پوست کیوی را بگیرید و به شکل نازک برش بزنید. پوست پرتقال را هم بگیرید. تعدادی از میوه‌ها را برای تزیین کیک نگه دارید.
  8. کیک اسفنجی را با چاقوی تیز به سه لایه تقسیم کنید. روی لایه اول شربت را بریزید. سعی کنید این کار را با برس آشپزخانه انجام دهید.
  9. در این مرحله از طرز تهیه کیک میوه، 1/4 از کرم شانتیلی را روی کیک بریزید و میوه‌ها را روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی لایه اول قرار دهید. هر سه لایه را به همین ترتیب درست کنید.
  10. روی کیک سلفون بکشید و کیک را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید. در نهایت کیک را با پودر قند و بقیه میوه‌ها تزیین کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان صمون عراقی با تایپنگ کنجد و شیر

https://www.bakinglikeachef.com/fresh-fruit-cake-recipe/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *