طرز تهیه کیک موکاچینو

کیک داریم از نوع کافه ای با چه اسم دلبری
اگر بخوام از طعمش بگم از نظر خودم جز بهترین کیک هایی بود که تا حالا درست کردم

طرز تهیه کیک موکاچینو

مواد لازم :
تخم مرغ: ۶ عدد
شکر :۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
آرد ۱۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ و ۱ق چ
قهوه فوری ۱/۲ ق غ
پودر کاکائو ۱۵ گرم
شیر داغ ۵۵ گرم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سرکه سیب خانگی

طرز تهیه:
مرحله اول تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر می زنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه بعد آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم مرحله بعد اضافه کردن پودر قهوه و پودر کاکائو به شیر داغ هست تو این مرحله اول یک قاشق از مایه کیک به شیر داغ و قهوه و پودر کاکائو اضافه می کنیم بعد همه ی شیر داغ رو با مایه کیک مخلوط می کنیم اگر به فیلم دقت کنید متوجه منظورم می شید بعد داخل قالب ۲۳ سانتی متر در دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بسته به نوع فکر قرار می دهیم
بعد که کیک رو از فر در آوردیم و خنک شد می تونید به تنهایی سرو کنید هم می تونید مثل من ۵۰۰ گرم خامه قنادی رو با پودر قهوه فرم بدیم طعم دار کنیم و به عنوان فیلینگ بین کیک استفاده کنیم و خامه کشی کنید و نوش جان کنید پ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی چوروس

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.