دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک لیمو آسان و خوشمزه

طرز تهیه کیک لیمو بسیار آسان و خوشمزه است و چون از ترکیبات تازه‌ای مانند آب لیمو پوست رنه شده لیمو تهیه می‌شود، طعم بی‌نظیری به خود می‌گیرد. برخلاف بسیاری از کیک‌ها، این کیک بیش از حد شیرین نیست و مزه پنیر خامه‌ای و باترمیلک به متعادل شدن هر چیزی در این کیک کمک می‌کند. بهترین قسمت طرز تهیه این کیک این است که برای تهیه آن فقط به چند مرحله ساده نیاز دارید.

 

طرز تهیه کیک لیمو

طرز تهیه کیک لیمو آسان و خوشمزه

در طرز تهیه کیک لیمو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 2 و نیم فنجان آرد چند منظوره (300 گرم)
  • 1 و نیم قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان کره بدون نمک نرم شده (227 گرم)
  • 1 و نیم فنجان شکر ریز دانه (300 گرم)
  • 2 قاشق غذاخوری پوست لیمو (تقریباً دو لیمو)
  • 3 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 1 فنجان باترمیلک (240 میلی‌لیتر)
  • 1/4 فنجان آب لیمو (تقریباً آب دو عدد لیمو)
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
این رو هم درست کن(کلیک کن):   سوپ مرغ و برنج

مواد لازم برای فراستینگ

  • 1 فنجان کره بدون نمک که در دمای اتاق نگه‌داشته‌اید (227 گرم)
  • 8 اونس پنیر خامه‌ای که در دمای اتاق نگه‌داشته‌اید (226 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو (تقریباً یک عدد لیمو)
  • 7 فنجان پودر شکر (840 گرم)
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (تقریباً 1 عدد لیمو)
  • نصف قاشق چایخوری عصاره لیمو

 

طرز تهیه

  1. ابتدا فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب دایره‌ای 8 اینچی را چرب کنید و کاغذ پوستی داخل آن پهن کنید.
  2. در یک کاسه متوسطی، آرد، بکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید.
  3. در کاسه بزرگ دیگری یا در ظرف میکسر، کره را با سرعت متوسط هم بزنید تا کرمی مانند شود. شکر و پوست لیمو را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ آن روشن شود که تقریباً 5 دقیقه طول می‌کشد. وانیل را اضافه کنید و سپس تخم‌مرغ‌ها را به نوبت اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست و صاف شوند.
  4. در این مرحله از طرز تهیه کیک لیمو، باترمیلک و آب لیمو را باهم مخلوط کنید و هم بزنید.
  5. سپس یک سوم ترکیب آرد و بعد از آن نیمی از ترکیب شیر را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. هم زدن را ادامه دهید. وقتی به‌صورت کامل هم زدن را تمام کردید، خمیر را داخل قالب بریزید.
  6. کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کیک پخته شد، کیک را از فر بیرون بیاورید و 15 دقیقه صبر کنید تا کاملاً سرد شود، سپس از قالب بیرون بیاورید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیر برنج

فراستینگ کیک

  1. در یک کاسه بزرگ و یا ظرف میکسر، کره و پنیر خامه‌ای را با سرعت متوسط هم بزنید تا کرمی مانند شود و خوب مخلوط شوند. پوست لیمو را هم اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ آن روشن شود که تقریباً سه دقیقه برای این مرحله زمان نیاز است.
  2. میکسر را با سرعت پایین روشن کنید و به تدریج شکر قنادی را به همراه آب لیمو اضافه کنید. گهگاهی توقف کنید و مواد را یکجا جمع کنید. وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مواد خوب ترکیب شدند، سرعت میکسر را در حد متوسط به پایین قرار دهید و هم بزنید که تقریباً یک دقیقه طول می‌کشد.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورانی اسفناج

مونتاژ کیک

کاغذ پوستی را از کیک بردارید. یک فنجان از فراستینگ را روی سطح کیک بریزید و صاف کنید. می‌توانید کیک را با برش لیمو تزیین کنید.

preppykitchen – Lemon Cake

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *