دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک قاشقی: خوشمزه و آسان

طرز تهیه کیک قاشقی مناسب افرادی است که ترجیح می‌دهند بدون اندازه‌گیری مواد کیک با فنحان بپزند. حتماً تعجب می‌کنید اما در این کیک فقط به یک قاشق نیاز دارید! اگر تا به‌حال همه مواد کیک‌تان را با فنجان اندازه گرفته‌اید، دلتان می‌خواهد این بار فقط با یک قاشق مواد را اندازه بگیرید. شاید تجربه جالبی برایتان باشد!

 

طرز تهیه کیک قاشقی

طرز تهیه کیک قاشقی: خوشمزه و آسان

در طرز تهیه کیک قاشقی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • 12 قاشق غذاخوری شکر
  • 12 قاشق غذاخوری شیر
  • 1قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • 1 عدد آب لیمو و پوست لیمو
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 12 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 12 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
  • نمک به مقدار لازم
  • پودر وانیل به مقدار لازم
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه گز

 

دستور تهیه

برای طرز تهیه کیک قاشقی طبق مراحل زیر عمل کنید.

مرحله اول

قالب فر را کمی چرب کنید و کمی آرد در داخل آن بپاشید. تخم‌مرغ‌ها در ظرف دیگری بشکنید و خوب هم بزنید.

 مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی، با قاشق شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

 

مرحله سوم

با استفاده از همزن دستی، تخم‌مرغ‌ها و شکر را آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.

 

مرحله چهارم

شیر را با قاشق اندازه بگیرید و به مواد اضافه کنید، سپس پودر وانیل و آب لیمو را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ژله نیمرو فوق‌العاده شیک و جذاب مناسب برای مهمانی‌ها

 

مرحله پنجم

پوست لیمو را هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

 

مرحله ششم

دوباره به کمک یک قاشق غذاخوری، روغن را اندازه بگیرید. سپس روغن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

بکینگ‌پودر و نمک را با آرد مخلوط کنید. ترکیبات خشک را به این مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

 

مرحله هشتم

خمیر را در قالب فر بریزید (قالب 20 در 20 سانتی‌متر).

 

مرحله نهم

قالب را در فر بگذارید و اجازه دهید کیک قاشقی به مدت 40 الی 45 دقیقه در دمای 180 درجه سلسیوس یا 350 درجه فارنهایت بپزد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک لامینگتون استرالیایی همراه با آیسینگ شکلاتی

 

مرحله دهم

بعد از اینکه کیک پخت، از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید سرد شود.

 

مرحله یازدهم

روی کیک قاشقی را با پودر قند تزیین کنید.

 

نکات مهم

اگر ترجیح می‌دهید برای اندازه‌گیری به جای قاشق از فنجان استفاده کنید، می‌توانید برای هر 12 قاشق غذاخوری، 4/3 فنجان در نظر بگیرید.

از آرد بدون گلوتن برای پختن کیک قاشقی استفاده کنید.

می‌توانید به جای شیر از شیر بادام استفاده کنید.

 

https://www.cookist.com/spoon-cake/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا