طرز تهیه کیک قاشقی

دیگه هوا سرد داره میشه و چی بهتر از این کیک قاشقی بدون فروهمزن که خیلی زود آماده میشه رو درست کنی و با یه چایی گرم نوش جان کنی یبار درست کنی عاشقش میشی

طرز تهیه کیک قاشقی

این کیک قاشقی فوق العاده عالیه و خوشمزه است
مواد لازمآرد گندم ۲لیوان
تخم مرغ ۲عدد
شیر ۱لیوان
بکینگ پودر ۱ق غ
شکر ۱لیوان
وانیل نصف ق چ

طرز تهیه

داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کمی کرمی بشه و بعد بهش شیر اضافه کنید و آرد وبکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه ای کوچیک روغن بریزید ترجیحا روغن باید زیاد باشه وقتی روغن داغ شد شله گاز رو متوسط کنید و یک ملاقه از مواد داخل تابه بریزید و مثل فیلم روش با قاشق روغن بریزید ‌و طرف بعدی هم سرخ کنید وبا هر وسیله ای که دارید تزیین کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

طرز تهیه دوم کیک قاشقی

طرز تهیه: یک عدد تخم مرغ را بایک دوم پیمانه شکر و وانیل با مفتول خوب زده شود تا کرم رنگ بشه .
حالا نصف پیمانه ماست شیرین اضافه میکنیم و با مفتول دوباره میزنیم.
بعد دو ق غ خوری آب جوش اضافه میکنیم.
یک پ آرد رو با یه ق چ خ بکینگ پودر مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده.
و روغن را داغ و با قاشق از مواد ریخته و دو طرف را سرخ کرده .
بعد از روغن خارج کرده و روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی گرفته شود.
نکته : اگه روغن سرد باشه کیک زیاد به خودش روغن میگیره.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کوکو سیب زمینی

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.