طرز تهیه کیک شطرنجی به آسان‌ترین روش ممکن

شاید طرز تهیه کیک شطرنجی برای اولین بار برایتان سخت باشد، اما از آنچه که فکر می‌کنید راحت است. این کیک علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی هم دارد، بلکه بسیار خوشمزه هم هست. برای تهیه این نوع کیک می‌توانید از انواع طرز تهیه کیک‌هایی که عاشقش هستید استفاده کنید. می‌توانید کیک شطرنجی را با دو یا چهار لایه کامل تهیه کنید.

طرز تهیه کیک شطرنجی

طرز تهیه کیک شطرنجی

در طرز تهیه کیک شطرنجی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • یک یا دو لایه کیک در دو رنگ متفاوت
  • هر نوع فراستینگی که دوست دارید
  • هر نوع فیلینگ مورد علاقه (اختیاری)

 

دستور تهیه

طرز تهیه کیک شطرنجی به آسان‌ترین روش ممکن

اولین کار در طرز تهیه کیک شطرنجی این است که رنگ و طعم کیک‌تان را انتخاب کنید. اگر می‌خواهید کیک شطرنجی با طعم توت فرنگی تهیه کنید، توت‌فرنگی‌ها در یک هاون خرد کنید و آنقدر با هاون خرد کنید که پودر ریزی به دست آید (می‌توانید به جای هاون از غذاساز هم استفاده کنید). در اینجا به 3/1 فنجان پودر توت‌فرنگی احتیاج داریم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب ترش

برای طرز تهیه کیک شطرنجی با طعم لیمو، دو قاشق غذاخوری پودر آب لیمو و 8/1 قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید. انتخاب زردچوبه اختیاری است، اما بدون زردچوبه رنگ کیک سفید می‌شود. زردچوبه باعث می‌شود کیک شطرنجی کمی رنگ متفاوت‌تری داشته باشد. هدف ما این نیست که کیک زرد رنگ شود، اما بعد از پخت کیک رنگ زرد کم رنگ زیبایی خواهد گرفت. نگران طعم کیک هم نباشید، این مقدار زردچوبه باعث تغییر طعم کیک نخواهد شد.

 

خمیر کیک را تقسیم کنید

آسان‌ترین روش در طرز تهیه کیک شطرنجی این است که کیک را تقسیم کنید. اگر می‌خواهید کیک شطرنجی با دو طعم متفاوت تهیه کنید (مانند شکلاتی و وانیلی)، نیازی به تقسیم خمیر کیک نیست، کافی است دو کیک با حجم برابر خمیر تهیه کنید (نکته مهم: آرد هر دو کیک باید به یک اندازه باشد).

برای تهیه کیک سفید به 1200 گرم خمیر کیک نیاز داریم. خمیر کیک را به دو قسمت تقسیم کنید (هر کدام 600 گرم). سپس، هر طعمی که می‌خواهید به هر دو کیک اضافه کنید. برای مثال، 3/1 فنجان پودر توت فرنگی به نصف خمیر اضافه کنید و 2 قاشق غذاخوری پودر آبلیمو و 8/1 قاشق چایخوری زردچوبه هم به نصف دیگر خمیر اضافه کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک ماست

کیک‌ها را در 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بپزید. توصیه من این است که در دقیقه 20 تا 25 دقیقه پخت، کیک را بررسی کنید.

 

فراستینگ کیک شطرنجی

اجازه دهید لایه‌های کیک رو که درست کردید کاملاً سرد شوند. این مرحله خیلی مهم هست، پس اگر برای پختن کیک هر چقدر هم هیجان داشته باشید، صبر کنید تا لایه‌های کیک سرد شوند. در غیر این صورت فیلینگ و فراستینگ کیک ذوب می‌شود و ثابت نخواهد بود.

در حین انتظار برای سرد شدن کیک، فراستینگ کیک رو درست کنید! من باتر کریم ایتالیایی درست می‌کنیم. کیک‌های میوه‌ای با افزودن طعم‌های گیاهی عالی می‌شوند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اشکنه

 

نحوه آماده‌سازی کیک شطرنجی

وقتی لایه‌های کیک آماده شدند، طوری کیک‌ها ببرید که هر لایه دارای یک سطح باشد. هنگام برش کیک دقت کنید. وقتی کیک‌ها را به یک سطح بریدید، از کاترهای گرد برای بریدن کیک در سه دایره هم مرکز استفاده کنید. لایه‌ها را یک در میان قرار دهید تا هنگام بریدن به حالت شطرنجی باشد.

 

فیلینگ کیک

اگر برای فیلینگ کیک، لایه نازکی از فراستینگ مورد نظرتان را روی کیک پخش کنید. بعد از اینکه یک لایه فیلینگ کیک را قرار دادید، لایه بعدی کیک را بر روی فیلینگ قرار دهید (از رنگ‌های متفاوت استفاده کنید)، سپس مثل روش قبلی فراست و فیلینگ کیک را قرار دهید. در نهایت، لایه آخر کیک را قرار دهید و فراستینگ بیرونی را روی کیک بگذارید.

 

kingarthurbaking – A checkerboard cake is simpler than you think

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.