دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک زعفرانی ساده و خوشمزه

اگر می‌خواهید برای دورهمی خانوادگی و یا دوستانه کیکی خوشمزه بپزید، پیشنهاد می‌کنم طرز تهیه کیک زعفرانی را یاد بگیرید. این کیک هم بسیار خوشمزه است و هم انتخاب خوبی است. البته طرز تهیه این کیک کمی منحصربه‌فرد است، اما مطمئن باشید کیک زعفرانی یکی از ساده‌ترین کیک‌هایی است که می‌توانید تهیه کنید. این کیک معمولاً با کره و بلافاصله بعد از بیرون آوردن از فر سرو می‌شود.

 

طرز تهیه کیک زعفرانی

طرز تهیه کیک زعفرانی ساده و خوشمزه

در طرز تهیه کیک زعفرانی برای شش نفر به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 2 فنجان آرد
  • 1 فنجان شیر
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 1/4 قاشق چیاخوری وانیل
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • 1 قاشق غذاخوری گلاب
  • نصف فنجان روغنمایع
  • نصف فنجان شکر
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ماکارونی

دستور تهیه

  1. قبل از اینکه طرز تهیه کیک زعفرانی را شروع کنید، تخم‌مرغ‌ها را از یخچال بیرون بیاورید تا متناسب با دمای محیط باشند و بقیه مواد لازم را هم دم دست بگذارید.
  2. حالا تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک ظرفی اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 10 دقیقه هم بزنید. در نهایت مواد باید سفید رنگ شوند.
  3. در یک تابه‌ای، شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذرید و اجازه دهید شیر گرم شود. در این مرحله از طرز تهیه کیک زعفرانی باید مراقب باشید شیر نجوشد و فقط گرم شود. در ادامه، شیر داغ و روغن را به ترکیب تخم‌مرغ اضافه کنید.
  4. مواد را خوب هم بزنید و زعفران دم کرده و گلاب را هم به ترکیب تخم‌مرغ و شیر اضافه کنید.
  5. آرد و بکینگ‌پودر را هم باهم مخلوط کنید و چندین بار الک کنید تا تمام ناخالصی‌های آن از بین برود. در نهایت، ترکیب آرد و بکینگ‌پودر را هم به ترکیب تخم‌مرغ اضافه کنید و مواد را به حالت دورانی هم بزنید.
  6. فر را با دمای 180 درجه سلسیوس گرم کنید و اجازه دهید تا کمی گرم شود. سپس قالب مناسبی انتخاب کنید و داخل آن چرب کنید. همچنین کمی آرد بپاشید تا کیک به قالب نچسبد.
  7. حالا مایع کیک را داخل قالب بریزی و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پنکیک ماست با هر نوع میوه‌ای که دوست دارید

نکات مهم

در طرز تهیه کیک زعفرانی که بسیار ساده است بهتر است به نکات زیر دقت کنید:

  1. در هنگام استفاده از زعفران، پیشنهاد می‌کنم قبل از دم کردن آن، آن را خوب بکوبید.
  2. در طرز تهیه کیک زعفرانی، شیر را نجوشانید.
  3. این کیک زیاد شیرین نیست، در صورت تمایل می‌توانید بعد از اینکه از فر بیرون آوردید کمی پودر قند یا پودر شکر روی آن بپاشید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده

https://kohanrishe.net/saffron-cake-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *