دسته‌بندی نشده

کیک بستنی

کیک بستنی خیلی خوشمزه است اگه دوست دارید خیلی راحت کیک بستنی خوشمزه و به راحتی درست کنید با من همراه باشید

کیک بستنی
مواد لازم کیک:
یک و یک دوم پیمانه شکر
دو پیمانه ارد
دو سوم پیمانه پودر کاکائو
۲ ق چ خ جوش شیرین
۲ ق چ خ بیکینگ پودر
یک پینچ نمک
۴ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شیر
یک دوم پیمانه روغن
وانیل
یک پیمانه نسکافه و یا قهوه داغ
۱ ق غ خ سزکه سفید

مواد لازم لایه بستنی:

۷۵۰ گرم بستنی وانیلی

به میزان لازم بسکوییت کاکائویی با کرم وانیلی
(کرم میانه بسکوییت ها رو جدا میکنیم و بسکوییت رو‌ پودر میکنیم)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پاستا سیر و لیمو فقط در نیم ساعت

حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم مینارین قنادی یخ زده رو توی یخچال قرار میدید تا زمانی که به اندازه بستنی نرم بشه و با فشار انگشت راحت فرو بره.
بعد خامه رو توی کاسه استیل و یا شیشه ای بریزید و ابتدا یک دقیقه با دور کند همزن اون رو میکس کنید تا یکدست بشه و بعد با دور تند میکس کنید تا زمانی که مات بشه و کاملا سفت بشه و فرم بگیره.
یک لایه نازک از خامه فرم گرفته رو با استفاده از پالت و یا پشت چاقوی بلند به دور کیک برنید،لازم نیست خیلی مرتب باشه چون با بسکوییت کاور میشه .

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترشی هویج

همه مواد برای کیک باید هم دمای محیط باشن

کیک آموزش داده شده یه کیک مرطوب و لطیف و فوق العاده خوشمزست که میتونید به تنهایی برای عصرونه ها درست کنید و لذت ببرید و یا حتی روش رو اسکوپ بستنی بزارید

از هر مدل کیکی که دوست دارید میتونید برای این کیک بستنی استفاده کنید،تنها نکنه اینه که کیک بر پایه کره نباشه چون اونجوری خیلی بیش از حد توی فریزر سفت میشه

کیک بستنی حتما باید توی فریزر نگه داری بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان پیتا به سبک رستوران‌های یونانی

اگر تایم زیادی قبل از سرو توی فریزر مونده بود کیکش یخ میزنه و خیلی سفت میشه پس از نیم ساعت قبل توی یخچال بزارید و با یه چاقو خیلی تیز برش بزنید(تو ویدیو اول پست کیک من چون زیاد توی فریزر بوده کیکش یخ زده و سفید شده،برای عکس ها کیکیه مقدار توی دمای محیط مونده و دیگه اون حالت سفیدی رو نداره

همونطور که از تایم های گفته شده توی ویدیو مشخصه بهتره که از یک روز قبل شروع به درست کردن بستنی و کیک بکنید و روز سرو کیک ، لایه های کیک رو کامل کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا