طرز تهیه کیک باونتی شکلاتی فوق‌العاده خوشمزه

طرز تهیه کیک باونتی یکی از همان کیک‌هایی است که وقتی یاد گرفتید، یک برنده محسوب می‌شوید. این کیک به قدری خوشمزه است که نباید آن را از دست بدهید. این کیک مناسب مهمانی‌های بزرگ است. این کیک را برای مهمانانتان بپزید و همه آنها را شگفت‌زده کنید!

 

طرز تهیه کیک باونتی

طرز تهیه کیک باونتی شکلاتی فوق‌العاده خوشمزه

در طرز تهیه کیک باونتی به کیک اسفنجی و مخلوط خیس، فیلینگ نارگیل و تاپینگ شکلاتی نیاز خواهیم داشت.

مواد لازم

برای پختن این کیک عالی ابتدا کیک اسفنجی رو باید آماده کنیم

 

مواد لازم برای کیک اسفنجی

  • 5 عدد تخم‌مرغ (زرده و سفیده را از هم جدا کنید)
  • 40 گرم پودر کاکائو بدون شکر
  • 120 گرم آرد ساده
  • 180 گرم شکر قهوه‌ای
  • 1 قاشق چایخوری سرصاف بکینگ‌پودر
  • 100 میلی‌لیتر روغن

مواد لازم برای مخلوط خیس

  • 110 تا 120 میلی‌لیتر آب
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 2 قاشق چایخوری پودر قند

مواد لازم برای فیلینگ نارگیلی

  • 850 میلی‌لیتر شیر
  • 1 بسته پودینگ وانیلی بدون شکر (پودینگی انتخاب کنید که به 500 میلی‌لیتر شیر نیاز داشته باشد)
  • 120 گرم شکر
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 300 گرم پودر نارگیل
  • 200 گرم کره بدون نمک
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل

مواد لازم برای تاپینگ شکلاتی

  • 150 گرم شکلات تلخ (من از شکلات تلخ حاوی 64 درصد کاکائو استفاده می‌کنم)
  • 100 گرم شکلات شیری
  • 200 گرم خامه سنگین

روش پخت

همانطور که در بالا اشاره کردم، در طرز تهیه کیک باونتی ابتدا باید کیک اسفنجی را آماده کنیم.

طرز تهیه کیک اسفنجی

  1. فر را با دمای 160 درجه سلسیوس گرم کنید.
  2. سفیده تخم‌مرغ را آنقدر هم بزنید تا سفت شود. به‌تدریج شکر را اضافه کنید و در عین حال با یک میکسر برقی هم بزنید تا مخلوط غلیظی به دست آید. زرده تخم‌مرغ را هم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط کرمی مانند و روشنی به دست آید.
  3. در یک کاسه، آرد را با کاکائو و بکینگ‌پودر مخلوط کنید.
  4. روغن را به ترکیب تخم‌مرغ اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید. آرد و کاکائو را الک کنید و داخل ترکیب تخم‌مرغ بریزید، سپس با قاشق هم بزنید. مراقب باشید که زیاد هم نزنید.
  5. خمی را در یک قالب کیک 25 در 35 سانتی‌متری بگذارید و داخل فر که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید. کیک را حدود 30 دقیقه بپزید. کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کیک سرد شود.
  6. وقتی کیک سرد شد از قالب بیرون بیاورید و سطح کیک را صاف کنید.
  7. مواد خیس را مخلوط کنید و به کمک مواد خیس، کیک اسفنجی را خیس کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پودینگ

طرز تهیه کرم نارگیل

  1. 600 میلی‌لیتر شیر را در تابه بریزید. شکر، عصاره وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی شعله گاز قرار دهید و بجوشانید، گهگاهی مواد را هم بزنید. سپس وقتی مواد به جوش آمد، زیر حرارت را کم کنید و تقریباً به مدت 10 تا 12 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
  2. کره برش داده شده را به ترکیب غلیظ نارگیل اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود. مواد را دوباره به جوش بیاورید.
  3. با بقیه شیر (250 میلی‌لیتر باقیمانده)، پودینگ درست کنید و به مخلوط نارگیل جوشیده اضافه کنید. مواد را هم بزنید و دوباره منتظر بمانید تا مواد به جوش بیاید. بعد از اینکه این ترکیب شروع به جوشیدن کرد، تقریباً به مدت 1 دقیقه روی شعله گاز منتظر بمانید. مخلوط نارگیل را روی کیک اسفنجی بریزید و روی کیک را صاف کنید. اجازه دهید کیک تا این مرحله خیلی سرد شود.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فلافل

 

طرز تاپینگ شکلاتی

  1. خامه سنگین را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
  2. تکه‌های شکلات را روی خامه داغ بریزید. 30 ثانیه صبر کنید و آنقدر هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. در این مرحله از طرز تهیه کیک باونتی، مخلوط خامه و شکلات باید کاملاً صاف باشد.
  3. کرم شکلاتی را روی کیک بریزید و سطح کیک را صاف کنید. روی کیک را با پودر نارگیل تزیین کنید و کیک را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

https://littlepatisserie.co.uk/chocolate-coconut-bounty-cake.html

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.