دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک ایتالیایی: کیک سنتی ایتالیا

طرز تهیه کیک ایتالیایی بسیار خوشمزه است و زیاد هم شیرین نیست. مهم‌ترین ترکیبات این کیک مشهور را نارگیل و گردو تشکیل می‌دهند. همچنین از عصاره بادام نیز استفاده می‌شود تا طعم آن بی‌نظیر شود. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیریم:

طرز تهیه کیک ایتالیایی

کیک ایتالیایی یک نوع کیک شیک برای مهمانی در نظر گرفته می‌شود. در طرز تهیه کیک ایتالیایی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 2 و 2/3 فنجان آرد چند منظوره
  • 2 فنجان شکر ریزدانه
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک سفره
  • 12 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 و نیم فنجان باترمیلک متناسب با دمای اتاق
  • 2 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
  • یک فنجان پودر نارگیل شیرین (120 گرم)
  • 1 فنجان (113 گرم) گردوی خرد شده
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بستنی توت فرنگی خانگی خوشمزه

مواد لازم برای فراستینگ

  • 1 فنجان کره بدون نمک (226 گرم)
  • 16 اونس (453 گرم) پنیر خامه‌ای
  • 1 و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک سفره
  • 8 فنجان پودر قند (1000 گرم)

مواد لازم برای تزیین کیک

  • نصف فنجان گردوی خرد شده (60 گرم)
  • نصف فنجان نارگیل تست شده که ریز خرد شده باشد

 

دستور پخت کیک ایتالیایی

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ایتالیایی، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سلسیوس) گرم کنید. یک قالب کیک گرد را کمی چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
  2. آرد، شکر، بکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
  3. کره را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. کره را کم کم اضافه کنید.
  4. در یک فنجان اندازه‌گیریف باترمیلک، تخم‌مرغ‌ها و وانیل و عصاره بادام را هم بزنید.
  5. با سرعت متوسط به پایین، مخلوط باترمیلک را در کره مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  6. با استفاده از کاردک، نارگیل و گردو را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
  7. خمیر را به‌طور مساوی در قالب‌های آماده شده قرار دهید و قالب را در طبقه وسط فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
  8. بعد از اینکه کیک پخت، کیک را از فر بیرون بیاورید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا سرد شود. بعد از اینکه کیک سرد شد، فراستینگ کیک را آماده کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای خانگی و رازهایی درباره ترد شدن آن

فراستینگ

  1. در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن برقی، کره و پنیر خامه‌ای را هم بزنید تا همه مواد با هم مخوب مخلوط شوند.
  2. عصاره وانیل، عصاره بادام و نمک را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. با سرعت پایین همزن را دوباره روشن کنید و به تدریج پودر قند را اضافه کنید. در طرز تهیه کیک ایتالیایی، فراستینگ باید صاف و یکدست و نرم باشد.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تخم مرغ ابری

مونتاژ کیک

  1. در صورت نیاز، کیک‌ها به صورت مساوی تقسیم کنید. یک کیک را روی بشقاب قرار دهید و کمی از فراستینگ روی آن بریزید. دو لایه بعدی را هم همین کار را تکرار کنید. لایه بعدی را هم روی فراستینگ بگذارید و کیک را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
  2. کیک را از یخچال بردارید و دوباره کمی از فراستینگ روی آن بریزید و لایه آخر را روی کیک بگذارید. بقیه فراستینگ را به‌عنوان تزیین کیک در طرز تهیه کیک ایتالیایی استفاده کنید.

https://sugarspunrun.com/italian-cream-cake/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *