دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوکو سبزی

شما چه مدلی کوکو سبزی درست میکنید؟

کوکو سبزی جزو غذا های پر طرفدار و البته ارزان هست که می توانید در لیست غذا برای شام داشته باشید.
طرز تهیه کوکو سبزی
کوکو سبزی از اون دسته از غذاهایی که به ظاهر خیلی سادس ولی نکات کوچولو کوچولو زیاد داره.
حالا میخوام تک تک نکاتشو بهتون بگم تا ی کوکو سبزی فوق العاده خوشمزه درست کنید
.
نکته اول
سبزی کوکو که تازه باشه عطر و بوش ده برابر میشه (تا سبزی منجمد)
.
نکته دوم
حتما مقدار تره و جعفری دو برابر شوید و گشنیز باشه تا طعم کوکو عالی بشه
.
نکته سوم
سیر حبه ای داخل سبزی خرد کنید
(اینجوری کوکو سبزی مون بوی کوکوی مامان بزرگ هامون رو میده)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی الماسی

نکته چهارم
اگر سبزی رو با دستگاه خرد میکنید دقت کنید که نباید زیاد خرد بشه ،اگر سبزی زیاد له بشه حسابی آب میندازه و زمان برگردون کوکو به مشکل بر میخورید. (وا میره)

و
نکته آخر اینکه حتما از گردوی ایرانی برای داخل کوکو استفاده کنید تا طعم گردو زیر دندون کاملا حس بشه.

سبزی کوکو ۴۰۰ گرم
شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه ۲ ق چ
گردو خرد شده ۲ ق غ
زرشک خرد شده ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   چیز کیک انار شب یلدا رو فقط اینطوری درست کن!

سبزی رو همراه سیر خرد میکنیم و داخل کاسه ای بزرگ میریزیم ، تخم مرغ ها ، نمک، فلفل،زردچوبه ، آرد ، گردو و زرشک رو به سبزی ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
داخل تابه روغن میریزیم کمی داغ که شد مواد رو داخل تابه میریزیم و روی مواد رو صاف میکنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با شعله کم اجازه میدیم که سرخ بشه بعد کوکو ر برمیگردونیم و طرف دیگه اون رو سرخ میکنیم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اوتمیل با شیر و راز خوشمزه شدن آن

میتونید گردو و زرشک رو با مواد مخلوط نکنید . کمی از مواد رو که داخل تابه ریختید روش زرشک و گردو بریزید و بعد مابقی مواد رو روش بریزید.
مقدار سیر،زرشک و گردو سلیقه ای هستش و میتونید کم یا زیادش کنید.
وقتی خواستید طرف دیگه کوکو رو سرخ کنید حتما کمی روغن تو تابه بریزید .
بعضی ها برای یه کم کاهو خرد شده به مایه کوکو اضافه میکنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *