دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کروسان

داستان کروسان:

این کروسان های ترد و طلایی که بدون هیچ پشیمانی از اضافه وزن و چاقی از خوردن آن ها لذت می بریم آنقدر ها هم که فکر می کنید فرانسوی نیستند. بعد از اتمام محاصره وین توسط عثمانی ها نانوایان به بهانه ی اتمام این حصر یک شیرینی یادبودی به شکلال هلال ماه تهیه کردند هلال ماهی که روی پرچم عثمانی ها قرار داشت. با خوردن این هلال های شیرین، آن ها انگار دشمنشان را می خورند و این کار خاطره پیروزی را برایشان زنده می کرد. نکنه ی جالب اینجاست که نانوایان و شیرینی پز ها تا چه اندازه نقش مهمی در تغییر وضعیت بعد از جنگ داشتند.

طرز تهیه کروسان خوشمزه و حرفه ای

مواد لازم

۱پیمانه شیر ۲۰۰ میلی لیتر
۱پیمانه اب ۲۰۰ میلی لیتر
۱پیمانه روغن مایع ۱۱۰ میلی لیتر
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱قاشق سوپخوری شکر
۱ قاشق غذا خوری نمک
ارد به مقدار کافی
۱ قاشق غدا خوری خمیر مایه

طرز تهیه

برای روی خمیر ۳ قاشق سوپخوری کره
شیر ولرم و اب ولرم وروغن مایع را در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم و شکر و نمک و خمیر مایه فوری را ریخته مخلوط میکنیم اگر ازسالم بودن خمیر مایه مطمئن نیستید نصف پیمانه اب ولرم و شکر وخمیر مایه را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید اگر حباب زد و سر رفت سالم است و اگر واکنش نشان نداد خمیر مایه فاسد شده

بعد ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیری به نرمی لاله گوش شود به لاله گوشتان دست بزنید و نرمی ان را حس کنید به همین نرمی خمیر باید باشد و یک ساعت به خمیر استراحت میدهیم تقریبا تا دو کیلو ارد نیاز است باز بستگی به ابخور ارد دارد و بعد استراحت خمیر به ۱۸ قسمت تقسیم و چانه میکنیم و به اندازه بشقاب با وردنه باز کرده و یک لایه داخل بشقاب قرار داده و رویش کمی کره ابشده مالیده و تمام ۱۸ تا را با همین روش روی هم قرار میدهیم و در یخچال قرار داده تا کره ببندد

بعد با وردنه باز کرده و مثل فیلم برش میزنیم و داخل ان پنیر یا هر چیز دیگری میشود قرار داد از جمله مربا یا مغزیجات یا پنیر پیتزا یا هر چیزی که شما خانمهای هنرمند و باسلیقه میتوانید داخل خمیر بر اساس علاقه خودتان قرار بدهید و بعد میپیچیم
و بهتره نیم ساعت هم در سینی فر استراحت کند و با زرده تخم مرغ رومال میکنیم

بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بپزد وباز هم بستگی به فر شما دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *