طرز تهیه پنکیک

پنکیک بی درد سر وخوشمزه ومقوی.. فقط واسه یه پنکیک صاف چند نکته رو باید رعایت کنید

پنکیک می تونه یه انتخاب عالی برای صبحانه باشه، پنکیک مثل: سوسیس تخم مرغ از اون دست وعده هایی هست که همه بچه دوست دارند.
ماهیتابه بدون خش وخطی باشه
آردقنادی سه بار الک کرده باشین
شیر وتخم مرغ به دمای محیط رسیده باشن

مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
شکر هشت ق غذاخوری
روغن هشت ق غذاخوری
شیر ولرم دولیوان
وانیل نصف ق چایخوری
بکینگ پودر یم ق مرباخوری
ابتدا تخم مرغ با همزن دستی یا برقی میزنیم تا به شمل کرم رنگ بشه بعد،شکر اضافه میکنیم میکس میکنیم بعد روغن وشیر اضافه میکنیم اخرین مرحله آرد که از قبل به همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده
بودیم اضافه میکنیم وبا لیسک به صورت دورانی
هم میزنیم ویه کچلو با همزن برقی میکس کنید ..
ظرف مورد نظرمون بهتر تفلون یا چدن باشه کمی چرب میکنیم ویه اسکوپ از مواد داخل تابه ریخته بعد از چند دقیقه شروع به حباب میزنه وقتی حباب زدپنکیک بر میگردونیم
به همین راحتی نوش جان کنید

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم توی این روزهای سرد زمستان دل هاتون گرم هم باشه ودلتون خوش وسلامت باشین،
ضمن عذرخواهی به خاطر اینکه دیر شد دستور وکلیپ هنوز درست نشده به محض, درست شدن به دستتون میرسونم،
اول سه تاتخم مرغ درشت روزرده وسفیده هاشو جدامیکنیم بعد نیمی از شکر رو به سفیده اضافه وخوب باهمزن برقی, هم میزنیم تا فرم بگیره وحجمش دوبرابربشه وقتی به این شکل دراومد داخل یخچال, میگذاریم وزرده وبابقیه شکر ووانیل خوب مخلوط میکنیم تا کشداربشه ورنگش, عوض بشه بعدروغن رواضافه ودرحدمخلوط شدن هم میزنیم وبعدازآن شیرراسپس ارد که به همراه نشاسته ذرت وبکینگ پودرسه بارالک کردیم رواضافه میکنیم به مخلوط زرده ودرآخر سفیده رو درسه مرحله اضافه ومواد امادس بعد داخل تابه گرم نچسب وبدون روغن باحرارت کم سرخ میکنیم میتونید شیر جوش کوچک برای شکل بهتر استفاده کنید یاازتابه مخصوص پنکیک با موز وشکلات تزئین کنید میتونید عسل یا پودر قند یاهرچیزی دوست داشتیدبرای تزیین استفاده کنین ونوش جان،

سلام به روی ماهتون عصرتون بخیر دوستان
برای یه  عصر زمستونی این پنکیک واقعا عالیه
بافت خیلی سبک و بازاری داری،البته چندتا نکته مهم وباید رعایت کنید تا بافتش اینجوری پف دارو پوک بشه

اول اینکه نشاسته ذرت واصلا حذف نکنید
دوم حتما سفیده های تخم مرغ وجدا بزنید هرچه بیشتر بزنید  پنکیک پوک تر خواهد شد
سوم هم اصلا نباید تابه رو چرب کرد تا زیرش قشنگ طلایی بشه،وگرنه حالت سرخ شده بخودش میگیره
(البته شعله گاز من متعادل نبود تا همه جاش یکسان طلایی بشه)
حالا بریم برای درست کردنش
موادلازم
آرد =(هر نوع آردی میشه)یک ونیم پیمانه
نشاسته ذرت =،نصف پیمانه
تخم مرغ= ۳عدد
شیر=،دو سوم پیمانه
شکر=نصف پیمانه
روغن مایع= نصف پیمانه
بکین پودر=۲ق چ
وانیل= یک ق چ(من وانیل مایع چندقطره ریختم)
نمک =نوک ق چ
(منظور از پیمانه لیوان دسته دار هست)

طرزتهیه
اول سفیده هارو از زرده تخم مرغ جدا میکنیم
بادور تند همزن سفیده هارو با نصف از شکرمون به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم تا حسابی پف کنه وبالا بیاد وبه اصطلاح پوک بشه
حالا زرده هارو با  وانیل( که بوی تخم مرغ وبگیره)
وروغن سی ثانیه میزنیم بعد نصف شکر وبهش اضافه میکنیم وباشیرخوب میزنیم

(آرد وبا نمک  بکینگ پودر سه بار الک میکنیم کنار میگذاریم)

بعد از اینکه زرده هارو زدیم حالا کم کم آرد واضافه میکنیم به همراه نشاسته ذرت با قاشق هم میزنیم (دیگه از همزن برقی دیگه استفاده نمیکنیم)
حالا سفیده هارو به مایع زرده ها اضافه میکنیم البته کم کم وبصورت دورانی که پف  کیک ،نخوابه

حالا تابه رو بدون  روغن داغ میکنیم ویک ملاقه وسط تابه میریزیم شعله رومتوسط می‌گذاریم (اگر  تابه کوچک دارید از آن استفاده کنید که همه یک شکل دربیایدخیلی بهتره)
بعد تقریبا یکی دودقیقه برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد
حالا با عسل شکلات آب شده  شیره خرما وهرچه دوستدارید تزئین کنید،واقعا پوک و عالی میشه

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.