طرز تهیه پنکیک ژاپنی

ژاپنی ها پنکیک ها را به ارتفاعات جدید می برند. ابرهای پنبه ای بهشتی را که در دهان شما آب می شوند ، فکر کنید! آیا پنکیک های سوفله ژاپنی کرکی (ス フ レ パ ン ケ ー キ) را در شبکه های اجتماعی دیده اید یا شاید حتی هنگام بازدید از ژاپن طعم آن را چشیده باشید؟

آنها پنکیک های نرم و لطیف و لطیف هستند که احتمالاً برای یک صبحانه روزانه بسیار زیبا به نظر می رسند ، اما مقاومت در برابر تهیه آنها در آخر هفته غیرممکن است. این پنکیک های بالشی و نرم باید امتحان کنید. وقتی پنکیک سوفله را برای باز کردن برش می دهید نمی توانید صدای گازدار و حباب دار را از دست بدهید!

سایر دستورهای من
فقط یک کتاب آشپزی – استیک Sous Vide
پنکیک سوفلی ژاپنی کرکی چیست؟
مواد تشکیل دهنده پنکیک سوفله شبیه پنکیک معمولی است ، پس چه چیزی آنها را متفاوت می کند؟ چه چیزی پنکیک سوفله را بسیار نرم و خوشمزه می کند؟

پنکیک سوفله همه چیز در مورد تخم مرغ است. زرده تخم مرغ و سفیده از هم جدا شده و سفیده ها را زده تا مرنگ درست شود. دقیقاً مانند طرز تهیه کیک سوفله یا نوعی پارچه ابریشمی شیرین و شیرین.

سفیده تخم مرغ زده می شود تا زمانی که قله های سفت ایجاد شود و سپس به آرامی و با احتیاط در بقیه خمیر جمع می شود. پنکیک های سوفله کرکی اضافی هستند زیرا حباب های هوا شکل خود را در داخل خمیر پنکیک نگه می دارند.

در نتیجه ، پنکیک ها مانند سوفله فوق العاده هوا هستند. وقتی پنکیک ها را می برید ، حتی صدای فرار حباب های هوا را می شنوید!

از این پنکیک های سوفله به همان روشی که با flapjack های استاندارد استفاده می کنید ، با خامه زده شده تازه ، برخی میوه ها ، شربت ها و مواد اضافه شده مانند چیپس شکلات و آجیل لذت ببرید.

یک بشقاب سفید حاوی پنکیک سوفله کرکی ژاپنی ، توت تازه و خامه زده شده.

پنیر کیک اخیر در ژاپن
پنکیک غذای راحتی است. شادترین غذای راحتی. من مطمئن هستم که شما خاطرات خوشی بسیاری از بیدار شدن در یک شنبه ، نگاه کردن به یک دسته پنکیک روی بشقاب خود دارید. و اکنون به عنوان یک بزرگسال ، شما احتمالاً مانند من هستید ، همیشه در جستجوی دستورالعمل های مختلف پنکیک هستید ، و با خوشحالی راه خود را در سفر برای یافتن پنکیک عالی می خورید.

پنکیک سوفله چای سبز در قهوه هوشینو
پنکیک سوفله چای سبز پخته شده در کوره در قهوه هوشینو
در ژاپن ، حتی ساده ترین غذاهای راحت مانند پنکیک نیز بسیار جدی گرفته می شوند. در سال های اخیر ، شیرینی فروشی ها و کافه های ژاپن در تهیه کرکی ترین و نرم ترین پنکیک شرکت کرده اند. و تا سال 2016 ، طعم پنکیک در ژاپن کاملاً جنجالی بود و مغازه های پنکیک فروشی در سراسر کشور برای بهترین پنکیک های سوفله در حال رقابت بودند. در اینجا برخی از معروف ترین ها وجود دارد:

پنکیک سوفلی پخته شده در کوره (窯 焼 き ス フ レ パ ン ケ ー at) در قهوه Hoshino (تصویر بالا)
پنکیک های معجزه آسا (奇跡 の パ ン ケ ー キ) در Flippers
کلوچه مبارک (幸 せ の パ ン ケ ー キ) در A Pancake
وقتی من بزرگ می شدم این فروشگاه پنکیک وجود نداشت. اگر این کار را می کردند ، من در هر مناسبت و تولد خاصی آنجا بودم! من با ایجاد این پنکیک های سوفله در هر فرصتی که آخر هفته پیدا کنم ، وقت از دست رفته را جبران می کنم.

یک بشقاب سفید حاوی پنکیک سوفله کرکی ژاپنی ، توت تازه و خامه زده شده.
طرز تهیه پنکیک سوفلی ژاپنی کرکی را تماشا کنید
این پنکیک سوفلی فوق العاده کرکی و هوا ، مانند خوردن ابرهای پنبه ای است ، اما حتی با خامه زده خانگی و انواع توت های تازه بهتر است!

5 نکته مهم برای تهیه پنکیک سوفله ژاپنی کرکی
در اینجا برخی از نکات شخصی من وجود دارد که به من کمک کرد تا پنکیک سوفله عالی را بدست آورم.

1. سفیده ها (مرنگ) را به درستی بزنید.
صادقانه بگویم ، تهیه مرنگ نیاز به تمرین زیادی دارد. برخی از آزمایشات و خطاها فقط بخشی از مراحل کار هستند ، اما من قول می دهم که اگر تجربه بیشتری کسب کنید و درک کنید که برای رسیدن به سازگاری مناسب چه کاری انجام می شود ، آسان می شود.

ما به دنبال قله سفت هستیم ، جایی که شما لیسک را بلند کنید و سفیده ها محکم بالا بروند ، اما نوک سفیده ها مانند کمان خم می شوند. اگر سفیده ها را بیش از حد بزنید ، آنها تکه تکه می شوند. اگر کم کم بزنید ، سفیده تخم هوا به اندازه کافی حباب ندارد و پنکیک ها کرکی نمی شوند.

2. ظرف را برای مدت طولانی تری در کمترین حالت گرم کنید.
حتی گرم شدن ماهیتابه برای پختن یک باره کلوچه ها بسیار مهم است. شما می خواهید برای جلوگیری از ایجاد لکه های گرم ، ظرف را با کمترین حرارت گرم کنید (یعنی بعضی از قسمت های ظرف کم است ، بعضی قسمتها خیلی گرم). به این ترتیب شما بر زمان پخت و نتیجه نهایی تسلط کامل دارید.

3. خمیر را به صورت عمودی جمع کنید (زیاد).
نکته کلیدی در تهیه پنکیک های بلند این است که پس از شروع شکل گیری ، توده جدیدی را روی خمیر قالب اضافه کنید.

4. با حرارت ملایم ، آرام و پوشیده از درپوش را بپزید.
برخلاف پنکیک های معمولی ، شما باید این پنکیک های ضخیم و کرکی ژاپنی را برای مدت زمان طولانی تری بپزید. اگر از گرمای بیشتری استفاده کنید ، ممکن است پنکیک ها تمام شده به نظر برسند ، اما قسمت داخلی آن خیلی خام خواهد بود. بنابراین ، پخت و پز مداوم و آرام با حرارت کم لازم است. برای قفل شدن در گرما و رطوبت داخل ظرف ، درب آن را بپوشانید.

5. آب اضافه کنید تا کمی بخار ایجاد شود.
من قبلاً بدون افزودن آب امتحان کرده ام و این تفاوت می تواند ظریف باشد. اما از آنجا که افزودن آب نیاز به زمان زیادی ندارد ، من این مرحله را در دستور العمل خود قرار داده ام. کافیست 1 قاشق غذاخوری آب به فضاهای خالی ماهیتابه بریزید تا موی اضافه شود

در تابه

یک بشقاب سفید حاوی پنکیک سوفله کرکی ژاپنی ، توت تازه و خامه زده شده.

چرا پنکیک سوفله من تخلیه می شود؟ عیب یابی
هنگام تهیه پنکیک سوفله ، یکی از شرایط متداولی که مردم با آن روبرو می شوند تمایل به تخلیه پنکیک پس از پخت است. حالا ، آیا این طبیعی است؟ نه ، یک سوفله ، از جمله پنکیک سوفله ، بعد از قرار دادن روی بشقاب ، هنوز باید بلند باشد.

چه مشکلی پیش میاد؟ برای جلوگیری از فرو ریختن سوفله چه کاری می توانید انجام دهید؟

1) احتمالاً سفیده تخم مرغ را کم یا زیاد کرده اید. هدف ایجاد حباب های هوا در خمیر است که ساختاری برای پنکیک ایجاد می کند. بدون آنها ، پنکیک از بین می رود.

2) گرمای اجاق گاز بسیار زیاد بود. فقط به این دلیل که پنکیک به زیبایی قهوه ای است ، به این معنی نیست که تمام شده است. داخل پنکیک ممکن است هنوز پخته نشود و اگر زودتر آنها را از ظرف خارج کنید ، هوا از بین می رود. پنکیک سوفله ای که به طور مناسب پخته شود ، ساختار و قد مستحکمی خواهد داشت. آنها 10-15 دقیقه در حالت گرم نگه دارند (دقیقاً مانند بالن های هوای گرم).

چگونه می توان بیش از 3 کلوچه را همزمان تهیه کرد؟
برای تهیه دو یا چند وعده ، به چندین ماهیتابه روی اجاق احتیاج دارید. روش دیگر ، شما می توانید یک مشبک برقی با درب مانند این خریداری کنید.

در رستوران های پنکیک سوفله در ژاپن ، آنها از چند مشبک برقی درب دار برای تهیه پنکیک استفاده می کنند. کارمندان معمولاً به شما می گویند که تهیه پنکیک سوفله حداقل 20 دقیقه طول می کشد.

این پنکیک های سوفله قطعاً به وقت و تلاش بیشتری نیاز دارند ، اما من قول می دهم بعد از اولین لقمه ، شما می دانید که همه ارزش آن را داشتند. به مناسبت ویژه بعدی این دستورالعمل فراموش نشدنی پنکیک را امتحان کنید!

پنکیک های سوفله Matcha که روی آن پودر قند و خامه تازه زده شده است.

من یک دستورالعمل پنکیک Matcha Souffle نیز دارم که فکر می کنم عاشق آن خواهید شد! رنگ سبز درخشان و افزایش عطر و طعم اضافی از ماتچا ، پنکیک ها را حتی بیشتر مقاوم نمی کند.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.