دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پفک هندی

سلام حالتون چطوره؟ این پفک واقعا طعمش شبیه پفک بیرونی میشه و خیلی خوشمزس و در عین حال سالم هم هست حتما امتحانش کنید

در این مطلب خیلی ساده و سریع می خوایم یه پفک هندی درست کنیم با من همراه باشید با آموزش آشپزی با آپ کوک.

مواد لازم:
سیب زمینی ۵۰۰گرم
نشاسته ذرت ۷ق غ خ
ادویه :نمک،فلفل،پاپریکا،زردچوبه

طرز تهیه:
سیب زمینی رو با اب بپزید وقتی ابش تموم شد و پخت تا داغ پوره کنید و بهش نشاسته رو اضافه کنید و ادویه هارو بریزید و ورز بدید تا خمیری شکل بشه بعدم بریزین داخل قیف و داخل روغن داغ و سناور با شعله کم سرخش کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه گز

نکته مهم
اگر روغن کم بریزید زیاد به خودش جذب میکنه هرچی روغن بیشتر باسه کمتر جذب میشه

فقط یه نکته داره که باید خوب اجازه بدید بپزه و بعد از آبکشی روی پارچه تمیز پهن کنید به مدت ۲۴ساعت دقت کنید این تایم خشک شدنشون بیشتر بشه اما کمتر نه چون اگه کمتر باشه این تایم ممکن سفت بشه و دوست نداشته باشید
بعد از ۲۴ساعت داخل یه ظرف روغن داغ بریزید و به محض اینکه پف کرد از روغن بکشید و روی پارچه روغن گیر بریزید که روغنش کشیده بشه
اگه مزه کردید کم نمک بود با نمک پاش به دلخواه نمک بریزید میتونید فلفلی و سرکه ای هم درست کنید
این خوشمزه رو درست کنید و توی این شب های طولانی پاییزی با اهل منزل نوش جان کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ سیب زمینی فقط در 30 دقیقه

پفک سیب زمینی خونگی

تا یادت نرفته لایک و‌سیو کن

مواد لازم
سیب زمینی ۵۰۰گرم ۳عدد
نشاسته ذرت ۵۰گرم (نصف لیوان)
پاپریکا ۱ق چ خ
نمک
فلفل قرمز۱/۳ق چ خ
هر ادویه قرمزه و خوش‌رنگی که دوست دارین میتونین استفاده کنین.
بکینگ پودر نصف ق چ خ
روغن دو ق غ خ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک نارگیلی مرطوب مخصوص به سبک فلوریدایی

طرز تهیه
همه مواد قاطی کنین و خوب ورز بدین (اگه خوب ورز ندین واااا می‌ره )

یه نکته مهم (این پفک ها رو باید زود بخورین بعد دوساعت نرم میشه)

بعد یه نایلون بزارین و کمی نشاسته ذرت بریزین و مواد روی نایلون انتقال بدین و دوباره روش نایلون بزارین و با وردنه صاف کنین.

بعد صاف کردن مقدار نشاسته ذرت بریزین و کارتر بزنین و در روغن داغ سرخ کنین شعله متوسط باشه تا پخته بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *