طرز تهیه پاستا پوتانسکا

این پاستا پوتانسکا به صورت اسپاگتی در سس گوجه فرنگی خانگی ریخته شده است که با روغن زیتون ، هویج و گیاهان آن طعم دار است. یک گزینه شام ​​سریع و آسان که مزه آن مانند رستوران محلی ایتالیایی شما است!

طرز تهیه پاستا پوتانسکا

اسپاگتی پوتنسکا ،غذایی بر پایه پاستا و معمولا از گوجه فرنگی، روغن و خود زیتون، کیپر ، سیر و اسپاگتی یا پنه یا ورمیشل تهيه میشه
کمی بعد از سال هزار نهصد در شهر ناپل که جزئی از ایتالیا است ابداع شد،
هیچ رسپی خاصی با این نام برای این غذا وجود نداره
ولیییییی
دو تا دستور هست، با نام های متفاوت که از این قراره:
یکی برای ناپل که شامل اوریگانو و آنچووی است
یکی دیگه برای سیسیل است که از فلفل سبز استفاده میکنند
ولی در مرکز سیسل یعنی شهر پالرمو از زیتون و آنچووی و کشمش هم استفاده میکنند
پوتانا در ایتالیایی به بانوانی که خیلی دوست اجتماعی و فیزیکی دارند و بسیار صمیمی هستند نصبت داده میشه
و یک داستان هست که میگه این بانوان در محله ای به اسم اسپانیایی ها ، واقع در ناپل
در فصل گوجه فرنگی این غذا رو خیلی سریع درست میکردند که هم خود را سیر کنند هم بعضی از دوستان اجتماعی را
خب حالا که دارید میرید درست کنید ، جای منم خالی و نوش جان

پوتانسکای بادمجان …
پوتانسکا که توی لغت به معنیِ “بانویِ شب” هستش، یه غذایِ ایتالیاییِ ساده و خوشمزه از شهر ناپل ایتالیا، زادگاهِ پیتزا و خیلی از غذاهایِ پرطرفدارِ ایتالیایی میاد که پُر از مزّه و رایحه های اشتهاآوره
.
این غذای ساده، با  سس مارینارا درست میشه که توی دستور قبلی راجع بهش توضیح دادیم
.
❓مواد لازم جهت تهیه پوتانسکای بادمجان :
پیاز (خرد شده)   ۱ عدد
بادمجان (مکعبی خرد شده)   ۲ عدد
سُس مارینارا  ۷۰۰ گرم
زیتون (بدون هسته)   ۱ پیمانه
پرک فلفل قرمز   ۱ قاشق غذاخوری
پاستا   ۴۵۰‌ گرم

توی ماهیتابه، پیاز زو با بادمجان توی روغن زیتون بمدت ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت میدیم. سپس سُسِ مارینارا، پرک فلفل قرمز و زیتون رو بهش اضافه میکنیم و روی اجاق با شعله ملایم، اجازه میدیم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، خوب حرارت ببینن
در آخر، با توجه به دستور پُخت پاستا روی پاکتش، اونو میپزیم‌ و پس از پُخت، اونو با محتویات ماهیتابه مخلوط و سِزو میکنیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه انار پلو

نکته :
میتونین بجای استفاده از پیاز، از یه کلم برگ خرد شده بزرگ استفاده کنین

خانواده من عاشق غذای ایتالیایی هستند ، و من مرتباً غذاهایی مانند پارمسان مرغ ، ماکارونی کربنارا و این اسپاگتی ساده و در عین حال رضایت بخش alla puttanesca درست می کنم.

ماکارونی پوتانزا با زیتون و کاپرهای موجود در سس گوجه فرنگی.

وقتی که به دنبال یک شام سریع و آسان می گردم ، اغلب به پاستا پاتتانکا می روم. این ماده از ترکیباتی استفاده می کند که من معمولاً آنها را در دست دارم و در مدت زمان 30 دقیقه می توانند روی میز باشند. چه طور میتوانی این را اشتباه انجام دهی؟

چگونه پاستا پوتانسکا را درست می کنید؟
این دستور العمل با سیر ، خمیر آنچوی و پوسته های قرمز فلفل قرمز شروع می شود ، که در روغن زیتون تا زمانی که معطر شوند ، سس می شوند. گوجه فرنگی کنسرو شده داخل قابلمه می رود و سس را هم می زنیم تا غلیظ شود. در حالی که سس در حال پخت و پز است ، ماکارونی خود را بجوشانید. مرحله آخر این است که مقداری روغن زیتون و کاپر را داخل سس بریزید ، با ماکارونی بریزید و لذت ببرید!

سس گوجه فرنگی خانگی را در یک ماهیتابه بریزید.
در پوتانسکا چیست؟
سس پوتانتسکا با گوجه فرنگی ، سیر ، پوسته های چیلی ، روغن زیتون ، گلچین ها ، زیتون ها و کاپرها تهیه می شود. در حالی که ممکن است فکر کنید که گلچین ها گزینه ای عجیب و غریب برای سس ماکارونی هستند ، اما آنها را از این دستور غذا کنار نکشید! گلچین ها سس را با طعم پیچیده تر می کنند ، اما سس طعم ماهی ندارد. در واقع ، شما حتی متوجه نشده اید که خمیر آنچوی در آنجا است.

سس گوجه فرنگی را با روغن زیتون و کپور در بالا.
نکاتی در مورد پاستا پوتانسکا
برای این دستور غذا قوطی گوجه فرنگی سان مارزانو را جستجو کنید. این گوجه فرنگی پر از عطر و طعم است و حاوی تعداد زیادی دانه نیست ، و این باعث می شود آنرا برای تهیه سس بی نقص کنید.
می توانید از هر نوع زیتونی سیاه که دوست دارید استفاده کنید. من معمولاً از زیتون های کالاماتا استفاده می کنم ، اما یک گائتا یا نیکوئیز نیز به خوبی کار می کند. فقط حتما چاله ها را قبل از اضافه کردن زیتون ها به سس جدا کنید.
درپوش های نمکی دارای بهترین عطر و طعم و بافت هستند ، فقط قبل از قرار دادن آنها در سس شستشو سریع به آنها بدهید.
این ماکارونی حداکثر 4 روز در یخچال می ماند و همین امر باعث می شود که برای تهیه وعده غذایی بسیار عالی باشد.
من به طور معمول این غذا را با نان سیر و یک سالاد سبز برای یک وعده غذایی کامل سرو می کنم.
اگر ماکارونی ادویه ای را ترجیح می دهید ، احساس کنید که می توانید مقدار پوسته های فلفل قرمز را افزایش دهید.
اسپاگتی را در یک تابه سس گوجه فرنگی به همراه زیتون و کاپرها میل کنید.
VARIATION FLAVOR
این دستور العمل همانطور که نوشته شده یک رساله نسبتاً کلاسیک از این ظرف است ، اما می توانید مواد را متناسب با سلیقه خود تغییر دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی کشمشی

پروتئین: مرغ ماکارونی ، میگو یا استیک خرد شده خرد شده را در بالای ماکارونی خود اضافه کنید.
گیاهان دارویی: به راحتی از گیاهان دیگر بجای جعفری مانند پونه کوهی یا ریحان استفاده کنید.
پاستا: در حالی که این ظرف اغلب با اسپاگتی درست می شود ، دیگر ماکارونی های بلند دیگر نیز مانند ماکارونی موی زبانی یا زردآلو کار می کنند.
پنیر: مقداری پنیر تازه رنده شده را به بالای آن اضافه کنید مانند پارمسان ، رومانو یا حتی موزارلا.
ماکارونی پوتانزا با اسپاگتی که در یک سس گوجه فرنگی خانگی ریخته شده است.
این ظرف ماکارونی با طعم های جسورانه پر شده است و مزه هایی مانند آن مستقیم از رستوران محلی ایتالیایی شما گرفته شده است. این یک امتحان است برای زمانی که شما به سرعت شام را روی میز می خواهید!

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای توت فرنگی

پاستا پوتانسکا

این پاستا پوتانسکا به صورت اسپاگتی در سس گوجه فرنگی خانگی ریخته شده است که با روغن زیتون ، هویج و گیاهان آن طعم دار است. یک گزینه شام ​​سریع و آسان که مزه آن مانند رستوران محلی ایتالیایی شما است!
CourseMain
غذاهای ایتالیایی
کلید واژه
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان 20 دقیقه بپزید
زمان کل 30 دقیقه
خدمات
6
کالری 355kcal
AuthorSara Welch
عناصر
ماکارونی 12 اونس اسپاگتی
1/4 فنجان روغن زیتون
2 قاشق چایخوری خمیر آنچوی
2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
1/4 قاشق چایخوری پوسته های فلفل قرمز خرد شده یا بیشتر برای طعم دادن
28 اونس می تواند کل گوجه فرنگی سان مارزانو را تخلیه کند
نمک و فلفل برای چشیدن
1/2 فنجان زیتون کالاماتا سوراخ شده و نصف شده است
3 قاشق غذاخوری کاپر
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
دستورالعمل ها
ماکارونی ها را با توجه به دستورالعمل های بسته در آب جوش شور بپزید.
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. خمیر آنچوی ، سیر و تکه های فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
1-2 دقیقه بپزید ، مرتباً هم بزنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را با نمک و فلفل حل کنید تا مزه دار شوند.
هم بزنید تا مخلوط گوجه فرنگی و روغن زیتون مخلوط شود. بیا به یک بغل.
به مدت 8-10 دقیقه بپزید ، گاهی هم بزنید ، تا زمانی که گوجه فرنگی شکسته شود و یک سس تشکیل دهند.
در زیتون ها و کاپرها هم بزنید.
ماکارونی ها را با سس گوجه فرنگی تخلیه کنید. با جعفری بپاشید ، سپس سرو کنید.
تغذیه
کالری: 355kcal | کربوهیدرات ها: 53 گرم | پروتئین: 10 گرم | چربی: 12 گرم | چربی اشباع شده: 2 گرم | کلسترول: 2mg | سدیم: 538mg | پتاسیم: 525mg | فیبر: 5 گرم | شکر: 7 گرم | ویتامین A: 329IU | ویتامین C: 13mg | کلسیم: 69mg | آهن: 3mg

 

منبع

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.