طرز تهیه هش براون

من همیشه هش براون را با کرایه غذای کلاسیک مرتبط کرده ام و آنها را در آنجا رها کرده ام. با این حال ، من به درخواست چندین خواننده مشغول تهیه دستور العمل بوریتو در صبحانه بوده ام ، و همه پیشنهاد کرده اند سیب زمینی را نیز پیشنهاد کنند. قهوه ای هاش ساده ترین راه برای ترکیب سیب زمینی های ترد به نظر می رسید.

هش براون مثل: پنکیک، خاگینه، املت انار و سوسیس تخم مرغ یک انتخاب فوق العاده برای صبحانه هستند. پس با من همراه باشید با طرز تهیه هش براون در آپ کوک

طرز تهیه هش براون
دوستای گلم امروز براتون یه غذای سبک یا میان وعده خیلی خوشمزه آوردم😋
.
هش براون

یه صبحونه امریکاییِ
که تنها یا با بیکن و تخم مرغ خورده میشه که بنظرم با ذائقه ما ایرانیا جوره که میتونه یه عصرونه،شام یا یه صبحونه باشه  .
.
خب مواد لازمش: .

سیب زمینی ۳ عدد
بیکن یا فیله مرغ۲۰۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
فلفل دلمه ای خورد شده دو قاشق غ
پیاز ۲عدد
کاهو یا اسفناج تازه
نمک،فلفل،زردچوبه
آرد ۱قاشق غ خ
و پودر سیر و پاپریکا نصف قاشق چ خ
.
.
اول سیب زمینیامونو رنده میکنیم
میندازیم تو آب سرد و آبکش میکنیم چندبار اینکارو تکرار میکنیم(که سیب زمینیا نشاسته ش شسته بشه و حالت کرانچی یا ترد بشه)
تو یه پارچه میریزیم و آبشو میگیریم
بهش ادویه ها (پاپریکا،پودرسیر،نمک،فلفل و آرد) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
و سرخش میکنیم
برای سرخ کردن سه حالت داره
.
۱)میتونید مثل من ظرفتونو از دما بندازید پهنش کنید کف ظرف
۲)میتونید از قالب استفاده کنید
۳) میتونید مثل کتلت و شامی کف دست گردش کنید صاف کنید بعد بندازید تو تابه سرخش کنید
من معمولا تو تابه یا قابلمه کوچیک سرخ میکنم (یک لایه متوسط نه خیلی نازک و ضخیم) کل تابه رو میپوشونم
یه طرف که سرخ شد طرف دوم هم سرخ میکنید و روغن اضافشو با دستمال بگیرید
.
بچه ها من امروز با فیله درست کردم

فیله هامو کاملا پختم(بانمک و فلفل و زردچوبه و پیاز)
ریش ریشش کردم و با پیاز خلالی و فلفل دلمه ای کمی تو روغن زیتون تفت دادم بهش پودر سیر و پاپریکا و یکم ادویه لازانیا زدم و به جای بیکن وسط هش براون گذاشتم
(حواستون باشه پیازاتون سرخ نشه با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه)☺️☺️
.
وبه جای تخم مرغ از تخم بلدرچین استفاده کردم .
و به این ترتیب میچینیم:
.
یه لایه سیب زمینیمون
یه لایه بیکن یا فیله
یک عدد تخم مرغ نیمرو
کاهو یا برگ اسفناج تازه
دوباره یک لایه از سیب زمینی
یکی از غذاهایی که زیاد درست میکردیم و میخوردیم سیب زمینی تخم مرغ بود سیب زمینی خلال شده که روش تخم مرغ میشکوندیم
.
ولی من برای شما مدل شیکش و درست کردم
.
هش براون، فرانکفورتر و تخم مرغ
.
هش براون چیست؟؟؟
همون سیب زمینی خودمونه که رنده شده و آمریکایی ها برای صبحانه زیاد استفاده میکنند
.
حالا چجوری درست میشه
سیب زمینی رو رنده کنید اگر درشت رنده کنید بهتره
.
در آب بریزید و بعد آبکش کنید و قشنگ با دست آب اضافه اون رو بگیرید
نمک و فلفل و اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر روش بریزید
.
روغن رو بزارید تا خوب داغ بشه این نکته اهمیت داره چون اگر داغ نباشه هش براونتون روغنی و چرب میشه
.
حالا نوبت سوسیس هست که من فرانکفورتر استفاده کردم و بعد اصل داستان تخم مرغ
.
در آخر کمی فلفل و آویشن هم بزنید روی غذاتون و لذتشو ببرید نوش جون
.

 

هش براون سوگی هیچ مشکلی در صفحه من ندارند. تیره قهوه ای یا تکه ای!

بستن
سیب زمینی رنده شده برایهش براون
رنگ قهوه ای آسان ساخته شده است. در اصل ، تمام کاری که شما باید انجام دهید اینست که مقداری سیب زمینی رنده کنید ، نشاسته را بشویید ، آنرا خشک کنید و آن را خشک کرده و سیب زمینی را در یک ماهیتابه با روغن بپزید تا ترد شود.

من البته بعضی از زمینه های ظریف را پیدا کردم. برای تقویت طعم ، سیب زمینی رنده شده را با نمک ، پودر سیر و پودر پیاز خرد کردم قبل از پخت. طعم های سیر و پودر پیاز ظریف است ، اما این قهوه های هش طلایی را کاملاً مقاومت ناپذیر می کند. من از این ترفند نیز با سیب زمینی های بو داده صبحانه ، گوه سیب زمینی و سیب زمینی پوره شده استفاده کرده ام.

سیب زمینی خرد شده خرد کنید
طرز تهیه براون های ترد هش
ترفند دیگر من برای تهیه این قهوه های هش فوق العاده خوشمزه ، طبخ آنها در روغن زیتون فوق العاده باکره است. بله! روغن زیتون فوق العاده باکره در واقع نقطه دود بسیار بالایی دارد (حدود 400 تا 425 درجه فارنهایت ، برخلاف آنچه ممکن است در طول سالها شنیده باشید).

من این هش براون را بیش از حرارت متوسط ​​طبخ می کنم تا بی خطر باشند. پخت و پز در گرمای زیاد مهم نیست از چه نوع روغنی استفاده می کنید. بسته به ماهیتابه و اجاق گاز خود ، سوزاندن مواد غذایی خود در گرمای متوسط ​​یا زیاد بسیار ساده است.

اگر دستور العمل مرا دنبال کردید ، سیب زمینی ها را هم می زنید و هر دو دقیقه یکبار آنها را در مقابل ماهی عقب فشار می دهید. این فقط کافی است تا سیب زمینی ها ترد شوند ، همزن اطمینان می دهد که بعضی از سیب زمینی ها نمی سوزند در حالی که بقیه آنها بدون پخت و پز باقی می مانند.

در آخر ، هش براون را به صفحه ای که با حوله کاغذی پوشانده شده است منتقل می کنید تا مقداری روغن اضافی آن جذب شود. تصور می کنم واقعیت های تغذیه ای که در زیر دستور العمل ارائه می شود کمی از نظر چربی متورم هستند ، اما نمی توانم چه مقدار روغن در تابه و حوله کاغذی باقی مانده را حساب کنم.

صرف نظر از این ، این هش براون گزینه ای مغذی تر از قهوه های هش شام است که در روغن نباتی بسیار پخته شده پخته می شوند. آنها همچنین طعم پیچیده تری نسبت به قهوه های هش معمولی دارند ، زیرا آنها در روغن زیتون با سیر و پودر پیاز تا طلایی و ترد تهیه می شوند.

طرز تهیه قهوه ای هش ترد
چه چیزی این قهوه ها را به بهترین وجه تبدیل می کند؟
به طور خلاصه:

شستشوی سیب زمینی رنده شده و خشک شدن آنها به خوبی نشاسته اضافی را از بین می برد و به پخت سیب زمینی کمک می کند تا به طور غیر قابل مقاومت و ترد و ترد شود.
پخت و پز سیب زمینی ها با سیر ، پودر پیاز پودر و روغن زیتون باعث می شود آنها نسبت به قهوه های هش شام ، بسیار خوش طعم تر باشند.
پخت و پز روی حرارت متوسط ​​و هم زدن هر دو دقیقه سیب زمینی باعث می شود که قهوه ای هش خود را نسوزانید.
قهوه های هش خانگی با تخم مرغ عالی می شوند و به هر طرز پخته می شوند (در اینجا همه دستور العمل های تخم مرغ من وجود دارد). من فکر می کنم آنها با این فریتاتا کلم بروکلی بسیار عالی هستند.

این قهوه های هش را برای یک صبحانه گاه به گاه آخر هفته بپزید یا برای ناهار آنها را برای دوستان سرو کنید!

سازمان دیده بان چگونه می توانم مغزی هاش را درست کنید
دستور قهوه ای طلایی ترد طلایی
لطفاً یک نظر بگذارید تا به من اطلاع دهید که چگونه این موارد برای شما رقم می خورد. رتبه بندی های ستاره شما با نظر شما بسیار سپاسگزار است (کسانی که به سایر بازدید کنندگان را ترغیب می کنند که این دستور ارزش ساخت!) کمک می کند. آخر هفته ی خیلی خوبی داشته باشید!

هش براون با تخم مرغ روی بشقاب PRINT
براون های خوشمزه Crispy Hash
نویسنده: کوکی و کیت زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت و پز: 15 دقیقه زمان کل: 30 دقیقه عملکرد: 4 وعده 1x دسته بندی: صبحانه متدود: Stovetop آشپزخانه: آمریکایی
★★★★★

4.6 از 39 بررسی

بیاموزید که چگونه بهترین رنگ های قهوه ای ترد در خانه درست کنید! این قهوه های خوشمزه هش سبک تر و سالم تر از قهوه ای های قهوه شام ​​است ، زیرا با روغن زیتون ساخته شده اند. دستور العمل بازده 4 وعده؛ می توانید این دستورالعمل را دو برابر یا سه برابر کنید اما مطابق شکل زیر در دسته ها طبخ کنید.

مقیاس
1X
2X
3X
عناصر
1 پیمانه سیب زمینی روته (2 عدد کوچک تا متوسط) ، در صورت دلخواه پوست را خرد کنید
½ نمک قاشق چایخوری
¼ قاشق چایخوری پودر سیر
¼ قاشق چایخوری پودر پیاز
¼ فنجان روغن زیتون فوق العاده باکره
دستورالعمل ها

سیب زمینی ها را تمیز کرده و آنها را روی یک تفت پنیر بزرگ چرب شده ریز خرد کنید (من پوست را رها کردم ، اما در صورت تمایل می توانید ابتدا آن را پوست بگیرید). در یک الک شبکه ریز ، سیب زمینی رنده شده را خوب بشویید تا آب پاک شود.
سیب زمینی ها را تخلیه کرده و سپس آنها را سیب زمینی را روی یک حوله چای تمیز یا چندین حوله کاغذی قرار دهید. حوله را پیچانده تا رطوبت هرچه بیشتر سیب زمینی ها از بین برود (ممکن است لازم باشد این کار را در دو دسته انجام دهید).
سیب زمینی رنده شده را به یک کاسه منتقل کنید و آن را با نمک ، پودر سیر و پودر پیاز بریزید.
در یک ماهی بزرگ (ترجیحا از چدن ، اما کارهای غیر چربی) نیز روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا لکه دار شود و یک تکه سیب زمینی رنده شده در تماس بگیرید. سیب زمینی ها را روی ماهیتابه در یک لایه یکنواخت پخش کنید و آنها را با یک اسپاتول فشار دهید. بگذارید آنها را به مدت 2 دقیقه بپزد ، بدون آشفتگی.
دوباره هم بزنید ، دوباره آنها را فشار دهید ، و 2 دقیقه دیگر بپزید. در فواصل 2 دقیقه ای ، تکرار کنید

در بخش هایی که یک بار آنها کاملاً واضح هستند ، تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای و ترد باشند ، حدود 4 تا 8 دقیقه دیگر. در ضمن ، برای جذب روغن اضافی ، یک بشقاب را با چند لایه حوله کاغذ بچسبانید و آن را در نزدیکی اجاق گاز قرار دهید.
قهوه های هش را به صفحه آستر دار منتقل کنید و بگذارید یک دقیقه تخلیه شود. (اگر در حال ساختن دسته های قهوه ای هش چند برابر هستید ، این مراحل را در صورت لزوم تکرار کنید – به خاطر داشته باشید که مهارت شما واقعا داغ است ، بنابراین ممکن است دسته بعدی شما سریعتر پخته شود.)
در صورت لزوم با طعم نمک اضافه کنید و داغ سرو کنید.
یادداشت
چرا ارگانیک بخرید؟ سیب زمینی شماره 12 در لیست ده ها کثیف است ، به این معنی که سیب زمینی های معمولی که از نظر سموم دفع می شوند ، از نظر مواد دفع آفات زیاد هستند.

IN اطلاعات تغذیه ای
اطلاعات نشان داده شده تخمینی است که توسط یک ماشین حساب آنلاین تغذیه تهیه شده است. نباید به عنوان جایگزینی برای مشاوره متخصصان تغذیه در نظر گرفته شود.

 

Hash browns – taste

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.