دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان کندویی با شربت عسل

شاید برایتان جالب باشید که بخواهید نانی درست کنید که شبیه کندوی زنبور عسل است. پس طرز تهیه نان کندویی را حتماً امتحان کنید. بعد از خوردن این نان متوجه خواهید شد که هیچ نانی به خوشمزگی نان کندویی نیست.

 

طرز تهیه نان کندویی

طرز تهیه نان کندویی با شربت عسل

بعد از اینکه طرز تهیه نان کندویی را امتحان کنید، تعجب خواهید کرد که چرا این نان‌ها اینقدر سبک هستند. حتی با اینکه داخل نان را پر می‌کنیم و اطراف نان شربت می‌ریزیم اما باز هم نان سبک خواهد شد.

یکی از ترکیبات جالب در تهیه خمیر نان، بکینگ‌پودر است. افزودن بکینگ‌پودر به این نان باعث سبک شدن نان و همچنین نرمی بیش از حد آن می‌شود. داخل نان را با پنیر خامه‌ای خواهیم پوشاند که همین باعث خاص شدن این نان می‌شود. زرده تخم‌مرغ هم که روی نان خواهیم زد باعث طلایی شدن نان‌ها خواهد شد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان عرایس گوشتی و نحوه سرو آن

شربت عسل

وقتی خمیر نان کندویی را در فر می‌گذارید، می‌توانید شربت شکر و عسل را درست کنید. البته می‌توانید از طعم‌دهنده‌های دیگر نیز استفاده کنید مانند وانیل، دارچین و غیره که افزودن این طعم‌دهنده‌ها به ذائقه خودتان بستگی دارد.

مواد لازم

  • 2 فنجان آرد چند منظوره
  • 2 قاشق چایخوری خمیر مایه
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 فنجان شیر ولرم
  • 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • یک فنجان پنیر خامه‌ای
  • دانه کنجد بوداده شده

مواد لازم برای تهیه شربت

  • 3/4 فنجان شکر
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • نصف فنجان آب

دستور تهیه

  1. در ظرف بزرگی، شیر، روغن، عسل و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  2. آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با هم الک کنید و به مواد خیس اضافه کنید. مواد را با قاشق هم بزنید و سپس خمیر را به مدت 5 الی 8 دقیقه ورز دهید تا حالت کش مانندی پیدا کند. اگر احساس کردید خمیر چسبنده است می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید. خمیر را با یک حوله بپوشانید و یک ساعت منتظر بمانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  3. روی یک تخته چوبی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. دوباره خمیر را کمی ورز دهید و 20 عدد توپ خمیری درست کنید.
  4. هر توپ خمیری را صاف کنید و داخل هر توپ خمیری یک قاشق چایخوری پنیر خامه‌ای قرار دهید. وقتی پنیر خامه‌ای را داخل توپهای خمیری قرار دادید، خمیر را ببنید. خمیرها را در یک تابه مخصوص فر که ارتفاع آن 9 تا 10 اینچ است قرار دهید، می‌توانید از تابه با الگوی لانه زنبوری ازدواج کنید. تابه را بپوشانید و دوباره به مدت 40 دقیقه منتظر بمانید.
  5. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. روی نان زنبوری تخم‌مرغ بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه در فر بپزید.
  6. برای درست کردن شربت عسل، شکر، عسل و آب را باهم بجوشانید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 3 الی 4 دقیقه مواد بپزند. وقتی شربت آماده شد زیر حرارت را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید.
  7. در این مرحله از طرز تهیه نان کندویی، وقتی نان کندویی پخته شد از فر بیرون بیاورید و شربت را روی نان داغ بریزید و فوراً دانه کنجد را هم روی نان پخش کنید. روی نان را با یک کاغذ فویل بپوشانید و به مدت 10 دقیقه منتظر بمانید. نوش جان!
این رو هم درست کن(کلیک کن):   غذا رژیمی

https://www.beyondkimchee.com/beehive-sweet-buns/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *