طرز تهیه نان سیمیت

سیمیت یک غذای محبوب خیابانی ترکی است که بیشتر شبیه نان های کنجد است. سیمیت ترکی نان بافته شده است که در شربت ملاس رقیق شده سپس دانه کنجد فرو می رود. سیمیت دارای نمای بیرونی ترد و کرکی سبک با عطر و طعم دلچسب لذت بخش است.

نان سیمیت یکی از پر طرفدار ترین نان هاست و مزه خوبی داره راستی اگه این رسپی رو دوست داشتید حتما به شیرینی شکلمه هم یه سر بزنید. در اینجا یک دستورالعمل بی عیب و نقص برای simit ترکی با آموزش عمیق آورده شده است ، نسخه simit مصری را ببینید که در حوالی عید پاک و بهار بسیار محبوب است

سیمیت ترکی روی یک سطح بتونی قرار دارد که پشت آن یک صفحه پنیر سفید است

 

سیمیت (شیرینی کنجد ترکی)
پخش ویدئو
من آن دسته از چرخ دستی های موبایل سیمیت را دیده ام که هنگام بازدید از سیمیت ساکت ، اغلب در ترکیه می فروشند. ترک ها ، بیشتر شبیه مصری ها ، سمیت خود را با طرف های خوش طعم مانند پنیر ، زیتون ، خیار و گوجه فرنگی ترجیح می دهند. اما به همان اندازه با پخش شکلات ، کره ، مربا و عسل خوب هستند. به عنوان یک میان وعده با یک فنجان چای بسیار قدردانی می شود.

مواد مورد نیاز
مواد محدود را روی یک میز مرمر سفید قرار دهید

 

این دستور ساده فقط از مواد کمی استفاده می کند که برای هر نوع دستور تهیه نان مخمر بسیار اساسی است. شما همچنین به مقداری ملاس و دانه کنجد نیاز دارید. ملاس را می توان درست در کنار شربت ذرت در راهروی پخت یافت و یا ممکن است آن را نزدیک شربت افرا در راهروی صبحانه پیدا کنید.

دستورالعمل های گام به گام
مراحل ساخت سیمیت

 

در کاسه مخلوط کردن ، آرد ، مخمر و نمک اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
به تدریج آب اضافه کنید تا خمیر تشکیل شود. 6-8 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا اندازه آن دو برابر شود ، حدود 1 ساعت.
خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده خارج کنید. قالب را به یک ورودی 8 اینچی تبدیل کنید. خمیر را به 8 نوار (1 اینچ) برش دهید.
هر دو نوار را به طناب 20 اینچی (50 سانتی متر) بپیچید. دو روپوش را کنار هم قرار دهید و انتهای آن را خرج کنید.
با دست در جهت مخالف بچرخید. حلقه ای ایجاد کنید که انتهای آن را زیر آن جمع کنید.
ملاس ، آب ، آرد و مخلوط کردن را مخلوط کنید تا همه حل شود. حلقه خمیر را به مخلوط ملاس آغشته کنید.
سپس دو طرف آن را در دانه های کنجد فرو ببرید.
سیمیت را روی ورقه پخت روکش شده با پوست قرار دهید و بگذارید برای 15 دقیقه دوباره بلند شود. به مدت 12 دقیقه روی رک متوسط ​​فر که از قبل گرم کرده اید با 425F بپزید.
نکات
استفاده از مخلوط کن ایستاده توصیه می شود زیرا این نوع نان به کار خاصی نیاز دارد. اگر آن را ندارید ، جای نگرانی نیست که فقط زمان بیشتری برای ورز دادن خمیر طول می کشد.
می توانید سیمیت را از قبل درست کنید و خمیر را تا 3 روز در یخچال محکم بسته بندی کنید. وقتی آماده استفاده شد ، آن را بیرون آورید ، بگذارید تا به دمای اتاق برسد و به طور مناسب افزایش یابد.
دانه کنجد واقعاً همان چیزی است که به این simit طعم خاص ترد و مغزدار می دهد بنابراین سعی کنید از آنها صرف نظر کنید.
اگر به دلایلی نتوانستید آن را پیدا کنید ، می توانید از شربت مالت استفاده کنید ، اگرچه ملاس روش سنتی است.
سیمیت را باید برای تهیه یک پوسته خوب و یک فنر خوب در اجاق داغ پخت.
نان های سیمیت بهتر است روزی که ساخته می شوند مصرف شوند. برای یخ زدگی ، آنها را تا 3 هفته در کیسه های فریزر قرار دهید.
نان های سیمیت منجمد که قبلاً منجمد شده اند ، بهتر است قبل از سرو برشته شوند.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.