طرز تهیه میگو اسپایسی

این میگوهای ادویه دار نیواورلئان گرم ، تند ، فریبنده ، جسورانه و فوق العاده خوشمزه هستند ، فقط چیزی که برای ارضای هوس های شما می باشد!  با ما همراه باشید با طرز تهیه میگو اسپایسی

میگوهای تند نیواورلئان با طعم دار و خرد شده با جعفری
کسی دیگه اونجا عاشق یک غذای تند و جسورانه هر شب هفته هست؟ من می دانم که من تنها کسی نیستم ، به همین دلیل من مشتاق هستم که میگوهای سبک تند New Orleans را امروز با همه خوانندگان دوست داشتنی خود به اشتراک بگذارم. این میگوهای کوچک چاق و کوچک در حال شنا در یک ماریناد قصابی ، تند و دودی هستند.

نه تنها فوق العاده خوشمزه است ، با سس زیادی که باقی مانده است تا کمی نان پوسته پوسته شده را درون آن فرو کنید ، بلکه این یک دستور العمل سریع است ، فقط 5 دقیقه زمان آماده سازی! این دستور غذای میگو Goto من است که هر وقت می خواهم میگو سریع و خوشمزه ای بخورم که می دانم همه دوست دارند. این دستور العمل میگو را امتحان کنید و ببینید که چرا تبدیل به یک مورد علاقه خواننده شده است!

سبک نیواورلئان چیست؟
در حالی که من هرگز در نیواورلئان نبوده ام ، کاملاً عاشق ایده غذاهای نیواورلئان هستم. گمبوس ، جامبلاای ، اتیفیه ، سوسک و کلوچه همان چیزی است که من در آن آرزو می کنم. غذای سبک نیواورلئان تأثیراتی از فرانسه ، اسپانیا ، هائیتی ، آلمان ، ایتالیایی و غذای روح عمیق جنوب را در هم می آمیزد. این بدان معنی است که این سبک از غذاها پر از عطر و طعم ، گرما و معمولاً غذاهای دریایی است.

آخرین ویدیوهای من
میگوهای تند نیواورلئان تند در یک ماهی تابه آماده ی رفتن در فر است

عناصر
اندازه گیری ها و دستورالعمل های دقیق را می توان در کارت دستور چاپ قابل چاپ در پایین صفحه مشاهده کرد.

طرز تهیه میگو اسپایسی

میگو – من امروز میگویم میگو بزرگ و چاق و چله می خواستم. در صورت جایگزین کردن هرگونه میگو که در دست دارید ، احساس راحتی کنید.
کره – همانطور که می خواهیم میزان سدیم ظرف خود را کنترل کنیم ، بدون حاشیه است.
روغن زیتون – ما امروز می خواهیم کره خود را در مقداری روغن زیتون قهوه ای کنیم ، این کار مانع از سوختن کره می شود.
سس – فروشگاه خریداری سس فلفل دلمه ای ، Worcestershire و سس داغ (sriracha را انتخاب کردم) پایه سس ظرف ما را تشکیل می دهند.
ادویه جات ترشی جات – پودر چیلی برای گرما و رنگ و پاپریکای دودی برای یک یادداشت پیچیده و در عین حال دودی.
گیاهان دارویی – امروز من درست از ظرف پونه کوهی خشک و جعفری خرد شده تازه به عنوان یک گارنیون استفاده کردم. اگر می خواهید از همه تازه یا همه خشک شده استفاده کنید فقط به خاطر داشته باشید که 1 قاشق چایخوری از گیاهان خشک شده برابر با 1 قاشق غذاخوری تازه است.
سیر – ما امروز از سیر تازه زیادی استفاده می کنیم. اگر فقط یک گلدان خرد شده را روی دست دارید فقط بخاطر داشته باشید که 1/2 قاشق چای خوری برابر با 1 میخک تازه است.
دود مایع – این عنصر دودی را که ما به دنبال آن هستیم در ظرف خود اضافه می کنیم ، اختیاری اما به شدت توصیه می شود.
آب لیمو – به من اعتماد کنید بهتر است وقتی از این آب لیمو استفاده کنید! ما امروز فقط از نصف لیمو آب میوه استفاده می کنیم.
چاشنی – نمک و فلفل.

طرز تهیه میگو اسپایسی

میگوهای تند نیواورلئان تند داخل یک ماهی تابه درست از فر که با جعفری چاشیده شده است

طرز تهیه میگوهای تند New Orleans
اندازه گیری ها و دستورالعمل های دقیق را می توان در کارت دستور چاپ قابل چاپ در پایین صفحه مشاهده کرد.

میگو را آماده کنید: میگو را پوست بگیرید و میل کنید.
دستور العمل را ترکیب کنید: بقیه مواد را داخل ماهیتابه بیسیم اضافه کنید ، هم بزنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بجوشد. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید چند دقیقه خنک شود. میگوها را اضافه کنید و آن را دور آن بریزید تا کاملاً در سس غوطه ور شود.
خرد کردن میگو: با فویل بپوشانید و حداقل 30 دقیقه تا 4 ساعت یخچال و فریزر کنید.
میگوهای سبک نیواورلئان را تمام کنید: فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه. 10 تا 15 دقیقه میگو را بپزید. بلافاصله با نان پوسته فرانسوی سرو کنید و در صورت لزوم با آب لیمو اضافی آب آنرا بزنید.
چگونه میگو خود را آماده کنید
می خواهید از پاهای کوچک روی میگو شروع کنید. نگران نباشید ، آن را خاموش کنید و بقیه پوسته باید شروع به انتشار کند. بقیه پوسته را بیرون بکشید – اما دمها را روشن نگه دارید. برای از بین بردن ورید در امتداد بالا ، کافی است قبل از برداشتن سیاهرگ با نوک چاقوی خود ، یک چاقوی کوچک را با وسط پشت میگو برش دهید.

چرا ما میگوها را به حاشیه می اندازیم
من گفتم این سس وزن آن در طلای سنگین است. این بسیار غنی ، قصابی ، و راضی کننده است و ما واقعاً می خواهیم آن را به هر نوع میگو تبدیل کند ، مگر نه؟ به همین دلیل است که ما اجازه می دهیم تا این غذا تا حد امکان ماریانه شود ، زیرا این بهترین راه برای اجازه دادن به آن دسته از طعم دهنده ها میگو است. بنابراین تا زمانی که احتمالاً مقاومت می کنید بروید!

این میگوهای ادویه دار نیواورلئان گرم ، تند ، فریبنده ، جسورانه و فوق العاده خوشمزه هستند ، فقط چیزی که برای ارضای هوس های شما می باشد!
چگونه خدمت کنیم
من شخصاً عاشق برخی از نان های بزرگ پوسته پوسته هستم ، از نظر ایده آل بهترین کیف فرانسوی که می توانید پیدا کنید. در اینجا برخی از همراهان مورد علاقه من برای شما امتحان شده است!

طرز تهیه میگو اسپایسی

نان بدون ورز
نان آفتابگردان و تخم کتان کل نان نان گندم
نان آویشن چدار ادرار
پوره سیب زمینی
سوپ ذرت خامه ای
باقیمانده
در یخچال این دستور غذا به مدت 3 – 4 روز در یک ظرف هوایی نگه داشته می شود ، بنابراین احساس راحتی کنید تا از زمان دیگری استفاده کنید. می توانید میگو را از این دستور العمل تا 3 ماه در یک ظرف هوایی فریز کنید. فقط بگذارید ظرف قبل از پخت و پز ، ظرف یک شب در یخچال ذوب شود.

دستور العمل های خوشمزه تر میگو:
میگو پیچیده شده بیکن لعاب Maple BBQ
میگو سویا عسل
سیر و جعفری

میگو کره
میگو نارگیل کاری
میگو Cajun با سس غوطه ور انبه تند
میگو Cajun با ماکارونی گوجه فرنگی آلفردو
ماکارونی گوجه فرنگی گوجه فرنگی
به دنبال دستور العمل های بیشتر هستید؟ دنبال کنید …
خبرنامه من
پینترست
فیس بوک
اینستاگرام

SHRIMP NEW ORLEANS SPICY
4.53 از 384 رای
آماده سازی: 5 دقیقه پخت و پز: 20 دقیقه زمان تغذیه: 30 دقیقه کل: 55 دقیقه نویسنده: Joanna Cismaru خدمات: 2
چاپ
پین
نرخ
این میگوهای ادویه دار نیواورلئان گرم ، تند ، فریبنده ، جسورانه و فوق العاده خوشمزه هستند ، فقط چیزی که برای ارضای هوس های شما می باشد!
تجهیزات
بازیگر چدنی 12 اینچی

عناصر
1 عدد میگو ببر سفید
2 قاشق غذاخوری کره بدون خمیر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سس فلفل دلمه ای
1 قاشق غذاخوری Worcestershire
1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری دود مایع
1 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
1 قاشق غذاخوری سیراچا یا سس داغ یا تاباسکو
4 سیر میخک سیر خرد شده
آب از 1/2 لیمو
نمک و فلفل برای چشیدن
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
مشتری آمریکا – متریک
دستورالعمل ها
میگو را پوست بگیرید و بکشید.
بقیه مواد را داخل قابلمه بیسیمی قرار دهید ، هم بزنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بجوشد.
ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید چند دقیقه خنک شود.
میگوها را اضافه کنید و آن را دور آن بریزید تا کاملاً در سس غوطه ور شود.
با فویل بپوشانید و حداقل 30 دقیقه تا 4 ساعت یخچال و فریزر کنید.
فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه.
10 تا 15 دقیقه میگو را بپزید.

بلافاصله با نان پوسته فرانسوی سرو کنید و در صورت لزوم با آب لیمو اضافی آب آنرا بزنید.
ویدئو

دریافت یادداشت ها
در یخچال این دستور غذا به مدت 3 – 4 روز در یک ظرف هوایی نگه داشته می شود ، بنابراین احساس راحتی کنید تا از زمان دیگری استفاده کنید. می توانید میگو را از این دستور العمل تا 3 ماه در یک ظرف هوایی فریز کنید. فقط بگذارید ظرف قبل از پخت و پز ، ظرف یک شب در یخچال ذوب شود.
لطفا در نظر داشته باشید که اطلاعات تغذیه ای یک تخمین تقریبی است و براساس محصولات مورد استفاده می تواند تا حد زیادی متفاوت باشد.
آوریل 2014 به طور مجزا به اشتراک بگذارید.
اطلاعات تغذیه ای:
کالری: 443kcal (22٪) کربوهیدرات: 15 گرم (5٪) پروتئین: 32 گرم (64٪) چربی: 28 گرم (43٪) چربی اشباع: 9 گرم (56٪) کلسترول: 316mg (105٪) سدیم: 1611mg (70٪) پتاسیم: 418mg (12٪) فیبر: 1 گرم (4٪) قند: 8 گرم (9٪) ویتامین A: 1975IU (40٪) ویتامین C: 12.7mg (15٪) کلسیم: 156mg (16٪) آهن: 1.9mg ( 11٪)

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *