دسته‌بندی نشده

طرز تهیه موچی

چسبنده و جویدنی موشی (餅) مقاومت ناپذیر است. چه بستنی موشی ، توت فرنگی Daifuku Mochi یا موشی که در سال های سنتی ژاپن از آن لذت می برد ، این شگفتی های الاستیک کیک های برنج چسبناک قلب مردم جهان را به خود جلب کرده است. در ایالات متحده ، شما حتی می توانید خلاقیت اصلی موشی را در فروشگاه های عمده فروشی مانند Trader’s Joe و Whole Foods پیدا کنید.

امروز من به شما نشان می دهم که چگونه میشی تازه خانگی را با یک پلوپز و مخلوط کن برنج درست کنید. این یک کار نسبتاً آسان است ، اما من می خواهم به شما هشدار بدهم – موچی بسیار چسبنده است و روند آن می تواند تعداد انگشت شماری باشد. اجازه ندهید که شما را متوقف کند زیرا هیچ چیز مانند خوردن موشی تازه ریخته وجود ندارد! آنها صاف ، بهاری و لمسی هستند. یادآوری دلتنگی از کودکی و همه خاطرات شاد در ژاپن.

موشی لوبیای قرمز تازه و آرد سویا شیرین موشی.

فقط یک کتاب آشپزی – استیک Side Vide
×

تماشای نحوه ساخت Mochi را با یک میکسر ایستاده مشاهده کنید

ابتدا ، نگاهی به کل مراحل موجود در این ویدیو بیندازید.

موچی چیست؟
یک واقعیت جالب: Mochi (餅 ، も ち) اغلب به عنوان [MO-chi] در انگلیسی تلفظ می شود ، اما ما در واقع آن را [mo-CHI] به زبان ژاپنی تلفظ می کنیم.

موشی نوعی کیک برنج ژاپنی است که از موشیگوم (،) ، یک برنج چسبنده دانه کوتاه * ساخته شده است. به طور طبیعی سفید ، چسبنده ، الاستیک و جویدنی است. مانند برنج بدون پر کردن یا پوشش آن مزه دار است ، اما موشی همه چیز راجع به بافت است. هیچ ماده غذایی دیگری که این بافت منحصر به فرد را شبیه موشی داشته باشد وجود ندارد.

به نظر می رسد خارج از ژاپن ، موشی با دسرهایی مانند بستنی موشی و موشی پر شده با پر شیرین همراه است. با این حال ، وقتی ژاپنی ها کلمه “موشی” را می شنوند ، معمولاً حاوی موشی ساده است که می تواند برای انواع شیرینی و شیرینی استفاده شود. به این روش فکر کنید: اگر برنج بخارپز یک نوع برنج است ، سپس موشی شکل دیگری از برنج است.

* گاهی اوقات به آن “برنج شیرین” گفته می شود ، گرچه هر دو به معنای یکسان هستند. من در این پست فقط “برنج چسبناک” می نامم.

موشی خانگی تازه ساخته شده با میکسر ایستاده.

چگونه موشی ساخته شده است
به طور سنتی ، ابتدا برنج خامه ای بخارپز می شود ، سپس برنج بخارپز به یک Usu (臼) ، یک کارخانه بزرگ تمبر ژاپنی منتقل می شود و سپس با یک گاستیل به نام Kine (杵) پور می شود. این رویداد تپش موشی به نام Mochitsuki (餅 つ き) نامیده می شود.

موچیتسوکی

برنج گلوتین به طور مکرر سرخ می شود تا صاف ، چسبنده و الاستیک شود. برخی از خانوارها دارای یک دستگاه نان با عملکرد “mochi making” هستند که می توانند برنج چسبنده را پخته و پوند کنند (آیا این نبوغ نیست؟) برخی از افراد صاحب دستگاه موشی-تپش هستند. در خارج از شهرهای بزرگ ، مردم هنوز موشی را با استفاده از وراثت خانوادگی Usu و Kine ، سنتی می سازند. موچیتسوکی یک رویداد خانوادگی است که آنها ادامه می دهند.

پس از تپش موشی ، به یک ایستگاه کاری منتقل می شوید که در آن می توانید توپ های موشی گرد را شکل دهید یا از تکه های بزرگ بزرگی که برای تزیین به نام کاگامی موشی (鏡 餅) استفاده می کنید در سال نو ژاپن استفاده کنید. ساخت موشی بخش بزرگی از آماده سازی سال نو ژاپن است.

کاگامی موشی و کاگامی بیرکی | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

امروز ماچی تازه را بدون Usu & Kine ، یک دستگاه نان یا دستگاه تپش موشی درست می کنیم. ما آن را با پلوپز و میکسر ایستاده درست می کنیم!

قبل از شروع ، این موارد را در نظر داشته باشید:
بپذیرید که موشی غذایی بسیار چسبنده است. آغوش گوسفند را در آغوش بگیرید و از آن لذت ببرید!
موشی را با دستان و وسایل لخت خود لمس نکنید. هنگام ورز دادن و تپش ، همیشه دست و وسایل خود را مرطوب کنید. هنگام شکل دادن موشی ، اطمینان حاصل کنید که دستان شما خشک و به آرامی با نشاسته خیس شده است.
کاسه ها و وسایل را بلافاصله در آب خیس کنید. موشی با تمیز کردن شما به راحتی خاموش می شود.
موشی خانگی تازه ساخته شده با میکسر ایستاده.

طرز تهیه موشی با میکسر ایستاده – 3 مرحله
کوک برنج را در یک پلوپز (یا هر روشی که استفاده می کنید) بپزید – آسان
“برنج” و “پوند” برنج پخته شده را با مخلوط کن مخلوط کنید. – نسبتاً آسان
توپ های موشی را تقسیم کنید و درست کنید – هشدار ظروف سرباز یا مسافر! (فقط شوخی می کنید ، می توانید این کار را انجام دهید)
مرحله 1: برنج خامه ای را بپزید
نحوه ساخت موشی با میکسر ایستاده (炊 飯 器 と ス タ ン ド ミ キ サ ー で 作 る お 餅) | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

من تصمیم گرفتم از روش پلوپز استفاده کنم چون این یک وسیله برقی استاندارد است اگر به طور مکرر غذای ژاپنی یا آسیایی می پزید.

پلوپز: قبل از پخت و پز نیازی نیست که برنجهای چسبنده را در آب خیس کنید. درست مثل طرز تهیه برنجهای بخارپز معمولی ، برنجهای چسبناک را بشویید و بپزید.

Steamer: به طور سنتی ، برنج چسبنده در بخار بخار می شود زیرا این بهترین راه محسوب می شود. شما می توانید یک شبه برنج چسبنده را شستشو داده و خیس کنید ، برنج را درون یک پارچه پنیر قرار دهید ، داخل بخارپز قرار دهید و به مدت 30 دقیقه بخار کنید.

گلدان فوری: در صورت داشتن یک گلدان فوری می توانید از آن استفاده کنید. بعد از شستشو ، برنج خامه ای را به مدت 1 ساعت خیس کنید ، به مدت 5 دقیقه طبخ فشار بالا و به مدت 15 دقیقه آزاد کنید.

قابلمه روی اجاق گاز: برنج های چسبناک را بشویید ، 10 دقیقه خیس کنید ، سپس برنج و آب را درون قابلمه قرار دهید. با حرارت زیاد شروع کنید و یکبار جوش ، برنج را یکبار مخلوط کنید و درب آن را بگذارید. گرما را به کمترین حرارت تبدیل کرده و به مدت 8-10 دقیقه بپزید. از روی حرارت برداشته و بگذارید برای مدت زمان 10-15 دقیقه بخار شود.

مرحله 2: استفاده از “Knead” و “Pound”

میکسر ایستاده
نحوه ساخت موشی با میکسر ایستاده (炊 飯 器 と ス タ ン ド ミ キ サ ー で 作 る お 餅) | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com
در این مرحله به چند مورد نیاز خواهید داشت:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر رومانف

میکسر ایستاده KitchenAid® – سری حرفه ای (این تنها وسیله ای است که من چندین بار سعی کردم موشی را با موفقیت بسازم)
یک تایمر (تلفن هوشمند شما انجام می داد)
آب گرم آماده استفاده
اسپاتول سیلیکون (یک اسپاتول سیلیکونی قابل انعطاف به راحتی می توانید موشی را در مخلوط کن مخلوط کنید)
یک فنجان اندازه گیری 2 فنجان برای خیساندن اسپاتول
این فرایند میکسر ایستاده شامل 2 مرحله است:

“زانو” را با قلاب خمیر به مدت 3 دقیقه – 4 بار تکرار کنید (12 دقیقه در کل)
“پوند” با ضرب و شتم مسطح به مدت 30 ثانیه – 4 بار تکرار کنید (در کل 2 دقیقه)
مرحله 3: شکل دادن توپ های موشی
این مواردی است که شما می خواهید انجام دهید:

1. موشی را به صورت نازک با نشاسته سیب زمینی (یا نشاسته ذرت) بپوشانید.
نحوه ساخت موشی با مخلوط کن | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

2. گوشه ای را به سمت بالا بکشید و در لبه های زیر آن بکشید تا یک تپه کوچک ایجاد شود. به اندازه کافی ضخیم شوید و بکشید.
نحوه ساخت موشی با مخلوط کن | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

3. انگشت و انگشت شست پا و گرد و خم شده خود را “C” بسازید و سپس انگشتان “C” را در بالای گوشه ضخیم قرار دهید.
نحوه ساخت موشی با مخلوط کن | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

3. با دست راست خود ، مویچی را به سمت انگشتان C “سمت چپ” از زیر و سمت آن بکشید و بکشید تا شکل توپ ایجاد شود.
نحوه ساخت موشی با مخلوط کن | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

4. هنگامی که یک شکل توپ با ابعاد خوب را که کمی بزرگتر از یک توپ گلف است ، بدست آورید ، موشی را با انگشتان “C” سمت چپ خود بچسبانید. از دست راست برای پیچاندن آن استفاده کنید.
نحوه ساخت موشی با مخلوط کن | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

نحوه ساخت موشی با میکسر ایستاده (炊 飯 器 と ス タ ン ド ミ キ サ ー で 作 る お 餅) | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

هنگام فشار دادن ، موشی را نکشید زیرا سطح چسبنده ظاهر می شود و دستان شما کثیف می شود. در عوض ، از حرکت Pinch & Twist برای برش موشی با دو انگشت “C” و دست راست استفاده کنید. مطمئن شوید که دستان شما با نشاسته سیب زمینی خشک و گرد و غبار نیست.

5- سریع ماشی را روی دست غبار زده بچرخانید تا سطح جدید چسبنده را بپوشاند.
نحوه ساخت موشی با مخلوط کن | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

یادآور:

مناطقی که فقط توسط نشاسته خیس شده اند را کنترل کنید و مطمئن شوید که دستان شما خشک و گرد و غبار نیست.
موشی را که سطح چسبنده ای تازه ایجاد می کند ، نباید بکشید.
اگر می بینید که هر سطح چسبنده ای روی موشی دیده می شود ، یک لایه نازک نشاسته را به آرامی گرد و غبار کنید و مقدار اضافی آن را دور از دسترس قرار دهید. وقتی مواد را پر می کنید و موشی را می بندید ، نشاسته بیش از حد مشکل ساز خواهد بود.
* لطفا فیلم من را تماشا کنید. بعضی اوقات دیدن برنامه آسانتر از خواندن دستورالعمل های من است.

موشی خانگی تازه ساخته شده با میکسر ایستاده.

نحوه خوردن موشی خانگی تازه
راه های زیادی برای لذت بردن از موشی خانگی تازه وجود دارد. در اینجا چند روش معمول برای لذت بردن از آن وجود دارد.

موشی را درون یک سوپ بگذارید
کانتو (توکیو) سبک اوزونی (سوپ سال نو)
Kansai (اوزاکا) سبک اوزونی (سوپ سال نو)
Zenzai / Oshiruko (سوپ لوبیا قرمز)
اوزونی (سوپ موشی سال نو) ، کانتو استایل | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com
موشی چاشنی با یک پر شیرین
آنکو (خمیر لوبیای قرمز) – دستور زیر را مشاهده کنید
بستنی مورد نظر شما
موشی را با یک سس شیرین / ترشک بپوشید
کیناکو (آرد سویا) + شکر – دستور زیر را مشاهده کنید
سس سویا + شکر
Anko (خمیر لوبیا قرمز شیرین) – پلوپز Anko یا Stovetop Anko
چگونه برای لذت بردن از Mochi ژاپنی | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com

موشی را در دکوراسیون سال نو ژاپنی قرار دهید
کاگامی موشی (تزئین تا 1/15)
موشی را درون کراکرهای برنج درست کنید
آن را صاف و هوا خشک کنید تا کاملاً خشک شود. سپس موشی را از دو طرف در فر بریزید. برس را با سس سویا و هوا خشک کنید.
موشی لوبیا قرمز تازه.

سوالات متداول
1- آیا می توان از انواع دیگر برنج استفاده کرد؟
نه ، برای این دستورالعمل ، من فقط با برنج گلوتین دانه کوتاه ژاپنی (برنج شیرین) یا آنچه را ما می نامیم موشیگوم (も ち 米) امتحان کردم.

موشیگوم (برنج چسبنده دانه کوتاه ، برنج شیرین)

من هرگز انواع دیگر برنج مانند برنج گلوتین دانه بلند را امتحان نکرده ام ، بنابراین نمی دانم چه مقدار آب لازم برای پخت برنج ، چقدر طول می کشد تا ورزیده شود / ضرب و شتم و غیره.

2. آیا می توانم یک دسته بزرگتر درست کنم؟
صادقانه بگویم ، من چندان مطمئن نیستم زیرا فکر نمی کنم میکسر ایستاده آشپزخانه من بتواند موشی بیشتری را درون کاسه خمیر کند. با 3 فنجان پلوپز برنج خامه ای ، کار سختی بود ، و من حتی با انجام یک دسته بزرگتر احساس راحتی نمی کنم. بنابراین من پیشنهاد می کنم چند دسته درست کنید.

3. چگونه می توان موشی را برای مدت طولانی نرمتر نگه داشت؟
جواب قند است. اگر قصد دارید موشی شیرینی مانند Daifuku Mochi درست کنید ، باید شکر اضافه کنید. من تحقیق کردم و توصیه می کنم برای 100 گرم برنج گلوتین پخته شده 50 تا 100 گرم شکر استفاده کنید. در حالی که موشی را می پزید ، لازم است شکر اضافه کنید. با 50 گرم شروع کنید و مقدار دلخواه خود را افزایش دهید. هرچه قند بیشتری اضافه کردید ، بیشتر موشی نرم باقی می ماند.

4- آیا می توانم موشی را یخ بزنم؟ چه مدت

دوام داره؟
بله ، می توانید موشی را یخ بزنید! برای بهترین کیفیت ، آن را در طی یک ماه میل کنید ، اما اگر خوب نگهداری کنید ، موشی را می توانید به مدت 6 ماه در فریزر نگه دارید.

5- آیا مانند موشی تازه پوند ساخته شده در Usu و Kine (روش سنتی) مزه دار است؟
من آرزو می کنم! میکسر ایستاده نمی تواند یک حرکت واقعی “تپش” را انجام دهد و موشی 100٪ به همان روش ساخته نشده است. با این حال ، اگر انتخاب من بین موشی فروشگاهی در مقابل موشی خانگی بود ، من می خواهم موشی تازه را در مخلوط کن خود قرار دهم. در واقع شگفت انگیز است! بافت موشی 95٪ نزدیک به نمونه های سنتی است. من فقط آرزو می کنم که آن را به یک سطح صاف و ابریشمی واقعی برساند. این گفته است ، تفاوت آشکار نیست.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی شکلمه

برای درست کردن مقداری موشی آماده هستید؟ زمان جمع آوری بچه های خود یا دوستان دوست داشتنی برای این فعالیت چسبناک ، سرگرم کننده و فرخنده!

موشی خانگی تازه ساخته شده با میکسر ایستاده.

تعویض مواد اولیه ژاپنی: اگر می خواهید به دنبال جایگزینی برای چاشنی ها و مواد تشکیل دهنده ژاپنی باشید ، اینجا را کلیک کنید.

برای خبرنامه رایگان One One Cookbook که به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود ثبت نام کنید! و برای آخرین به روزرسانی ها در فیس بوک ، پینترست ، یوتیوب و اینستاگرام با من در تماس باشید.

4.69 از 22 رای
موشی خانگی تازه ساخته شده با میکسر ایستاده.
چاپ
چگونه MOCHI را با یک میکسر ثابت بسازید
زمان آماده سازی 1 ساعت 15 دقیقه زمان طبخ 45 دقیقه زمان کل زمان 2 ساعت

موشی خانگی تازه را با استفاده از میکسر ایستاده درست کنید! موشی را با پر کردن مورد علاقه خود غرق کنید ، در یک پوشش خوش طعم یا شیرین غرق شوید ، یا در سوپ سال نو ژاپنی و سوپ لوبیا قرمز لذت ببرید.

دوره: دسر ، چگونه
آشپزخانه: ژاپنی
كليد واژه: موچي
وعده های غذایی: 16 توپ کوچک موشی
نویسنده: نامی
عناصر

450 گرم برنج شیرین / برنج گلوتین (Mochigome) (3 لیوان پلوپز یا 540 میلی لیتر)
400 میلی لیتر آب (باید 3 لیوان خط برای برنج شیرین در ظرف پلوپز باشد)
نشاسته سیب زمینی / نشاسته ذرت (برای گرد و غبار)
آنکو موشی
خمیر لوبیا قرمز (Anko) (به یادداشت های دستور تهیه خانگی مراجعه کنید)
کیناکو موشی
2 قاشق غذاخوری کیناکو (آرد سویا) این باعث می شود 2 توپ موشی باشد. اگر در حال تولید بیشتر هستید ، نسبت 2 قسمت کیناکو را دنبال کنید: 1 قسمت قند)
1 قاشق غذاخوری شکر
دستورالعمل ها
برای اندازه گیری و شستشو برنج گلوتین
برنج چسبناک را اندازه بگیرید. 1 لیوان اندازه گیری برنج (180 میلی لیتر) برنج گلوتین 150 گرم است. شما به 3 فنجان پلوپز (540 میلی لیتر) که 450 گرم است ، نیاز دارید.
نحوه ساخت موشی با استند میکسر 1

برای شستشوی برنج چسبنده ، برنج را درون یک کاسه بزرگ ریخته و مقداری آب اضافه می کنیم. با دستان خود هم بزنید و سریع آب را تخلیه کنید.

نحوه ساخت موشی با استند میکس 2
سپس برنج را به آرامی با نوک انگشتان خود بزنید. برنج چسبناک به راحتی شکسته می شود ، بنابراین نیازی به استفاده از قدرت خود ندارید. فقط چند بار هم بزنید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 3

آب را درون کاسه اضافه کنید و 4-5 بار با دقت بشویید. برنج ها را درون یک الک / قوطی مش ریز تخلیه کنید.

نحوه ساخت موشی با استند میکس 4
غربال / قوطی را تکان دهید تا آب اضافی آن برطرف شود. سپس برنج را درون قابلمه داخلی پلوپز منتقل کنید.

نحوه ساخت موشی با استند میکسر 5
برنج را صاف کنید و 400 میلی لیتر / گرم آب تمیز اضافه کنید. آب باید در خط 3 فنجان برای SWEET RICE باشد. برنج را به طور مساوی با خردکن یا انگشتان توزیع کنید.

نحوه ساخت موشی با استند میکس 6
برای پخت و پز برنج گلوتین
درب دیگ برنج را ببندید. “منظم” را از فهرست انتخاب کرده و آشپزی را شروع کنید. پخت و پز معمولی معمولاً 5-10 دقیقه بیشتر از تنظیمات “SWEET” است. به محض اینکه برنج پخته شد ، می توانیم سریعاً آن را بیرون بیاوریم.

طرز تهیه موشی با استند میکسر 7
هنگامی که برنج تقریباً تمام شد ، حدود 4-5 فنجان آب جوش آماده کنید. پس از آماده شدن آب گرم ، 1/3 آب جوشانده را درون ظرف مخلوط کن بریزید تا گرم شود ، 1/3 را در یک ظرف مخلوط کن که می تواند قلاب خمیر و یک ضرب و شتم صاف را خیس کند ، و بقیه را درون یک فنجان اندازه گیری 2 فنجان قرار دهید. که می تواند یک اسپاتول سیلیکونی را خیس کند. اطمینان حاصل کنید که آب برای پوشاندن وسایل کافی است.

نحوه ساخت موشی با استند میکسر 8
آب گرم را در مخلوط کن مخلوط کنید. تمام برنجهای چسبنده پخته شده را به مخلوط کن منتقل کنید.
طرز تهیه موشی با استند میکس 9
به “زانو زدن” با ضمیمه خمیر هوک
اتصال قلاب خمیر را در میکسر پایه خود قرار دهید. شروع به ورز دادن برنج چسبناک با سرعت شماره 2 کنید. تایمر را به مدت 3 دقیقه تنظیم کنید. (4 بار این روند را تکرار کنید.)
نحوه ساخت موشی با استند میکس 10
قلاب خمیر شروع به کشیدن برنج می کند.

طرز تهیه موشی با استند میکسر 11
[اختیاری] در حالی که ورز می دهید ، می توانید از اسپاتول سیلیکونی مرطوب خود برای جدا کردن برنج چسبناک از دیواره مخلوط کن استفاده کنید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 12
بوق تایمر 3 دقیقه ای [03:00]. کاسه را از میکسر پایه جدا کنید و قلاب خمیر را به هم وصل کنید. با استفاده از اسپاتولای سیلیکونی مرطوب ، برنج چسبناک را بریزید. چند بار اسپاتول را درون آب فرو کنید تا چسبنده نشود.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 13
کاسه را دوباره به مخلوط کن برسانید و دوباره با شماره شماره 2 دوباره ورز دهید. تایمر را به مدت 3 دقیقه تنظیم کنید.
طرز تهیه موشی با استند میکس 14
بوق تایمر 3 دقیقه ای [06:00]. کاسه را از مخلوط کن برداشته و با استفاده از اسپاتول سیلیکونی مرطوب ، دوباره برنج چسبناک را بچرخانید. اکنون دانه های برنج ضعیف هستند

قابل مشاهده است و شروع به شبیه موشی می کند.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 15
کاسه را دوباره به مخلوط کن برسانید و دوباره با شماره شماره 2 دوباره ورز دهید. تایمر را به مدت 3 دقیقه تنظیم کنید.
چگونه موشی را با استند میکسر 17 درست کنیم
بوق تایمر 3 دقیقه ای [09:00]. کاسه را از مخلوط کن برداشته و با استفاده از اسپاتول سیلیکونی مرطوب ، دوباره برنج چسبناک را بچرخانید. در حال حاضر چسبناک و الاستیک است.
چگونه موشی را با استند میکس 16-2 درست کنیم
کاسه را دوباره به مخلوط کن برسانید و دوباره با شماره شماره 2 دوباره ورز دهید. تایمر را به مدت 3 دقیقه تنظیم کنید.
چگونه موشی را با استند میکسر 17 درست کنیم
بوق تایمر 3 دقیقه ای [12:00]. کاسه را از مخلوط کن برداشته و با استفاده از اسپاتول سیلیکونی مرطوب ، دوباره برنج چسبناک را بچرخانید. اکنون خمیر ورق به پایان رسید.
چگونه می توان موشی را با یک میکسر 17-2 درست کنید
به “پوند” با ضمیمه Flat Beater
اتصال قلاب خمیر را از میکسر پایه جدا کرده و به یک ضمیمه تخت ضرب و شتم تغییر دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت انار

با سرعت شماره 3 موشی را بزنید. تایمر را به مدت 30 ثانیه تنظیم کنید. (فرایند تپش را 4 بار تکرار کنید.)
طرز تهیه موشی با استند میکسر 39
بوق تایمر 30 ثانیه ای [00:30]. این بار دیگر نیازی نیست ظرف را از میکسر پایه جدا کنید. با استفاده از اسپاتول سیلیکونی مرطوب ، تا حد امکان از کنار کاسه را جدا کنید.
چگونه موشی را با استند میکسر 19 درست کنیم
تنظیم مجدد تایمر به مدت 30 ثانیه. دوباره شروع به ضرب و شتم با سرعت شماره 3 کنید. بوق تایمر 30 ثانیه ای [01:00]. با استفاده از اسپاتولای سیلیکونی مرطوب ، مجدداً از کنار کاسه موشی را خراش دهید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 21
تنظیم مجدد تایمر به مدت 30 ثانیه. دوباره شروع به ضرب و شتم با سرعت شماره 3 کنید. بوق تایمر 30 ثانیه ای [01:30]. با استفاده از اسپاتولای سیلیکونی مرطوب ، مجدداً از کنار کاسه موشی را خراش دهید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 22
تنظیم مجدد تایمر به مدت 30 ثانیه. دوباره شروع به ضرب و شتم با سرعت شماره 3 کنید. بوق تایمر 30 ثانیه ای [02:00]. با استفاده از اسپاتولای سیلیکونی مرطوب ، مجدداً از کنار کاسه موشی را خراش دهید. اکنون تپش انجام شده است.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 24
برای شکل دادن به توپ های موشی
با پوشاندن آن ها با نشاسته سیب زمینی ، دو ورقه پخت رینگ آماده کنید. تمام ماشی ها را روی یکی از ورق های پخت قرار دهید. مورد دیگر برای نگه داشتن توپ های موشی است.

طرز تهیه موشی با استند میکسر 25
مقداری نشاسته سیب زمینی را در بالای موشی بپاشید. مطمئن شوید که دستان شما کاملاً خشک است و آنها را با نشاسته سیب زمینی می پوشانید. نشاسته اضافی را مفید نگه دارید تا در صورت نیاز همیشه بتوانید دستان خود را غبار کنید.

طرز تهیه موشی با استند میکسر 26
نشاسته سیب زمینی را روی قسمت بالای موشی ریخته و مطمئن شوید که هیچ قسمت چسبنده ای باقی نمانده است. گوشه ای از موشی را برداشته و در لبه های زیر آن شروع به کوبیدن کنید.

طرز تهیه موشی با استند میکسر 27
هنگامی که به یک لایه ضخیم تبدیل شد ، انگشت و انگشت شست خود را بر روی لبه موشی “C” قرار دهید.
نحوه ساخت موشی با مخلوط کن | دستور العمل های آسان ژاپنی در JustOneCookbook.com
با استفاده از دست راست خود برای وارد کردن و فشار دادن موشی زیر آن ، شکل توپ را بالای انگشتان “C” ایجاد کنید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 39
با استفاده از انگشتان “C” ، زیر توپ را فشار دهید تا موشی را قطع کنید. از دست راست برای کمک به پیچاندن استفاده کنید. موشی را بکشید زیرا سطح چوب را ایجاد می کند.

طرز تهیه موشی با استند میکسر 29
این یک مثال بد است شما نمی خواهید موشی را بکشید. سطح موشی چسبنده ظاهر می شود و حالا هنگام لمس آن ، دستان شما چسبناک می شوند. به یاد داشته باشید: Pinch & Twist. پیچ و تاب و پیچ و تاب.

نحوه ساخت موشی با میکسر ایستاده-مرحله به مرحله-63
هنگامی که توپ های موشی را درست کردید ، به صفحه دیگر پخت حاشیه منتقل کنید. هنگامی که شما آماده استفاده هستید ، گرد و غبار نشاسته را با برس قنادی یا با دستان خشک خود غبار دهید. از سوپر سالانه خود در سوپ سال نو ژاپن (اوزونی) و سوپ لوبیا قرمز لذت ببرید ، یا آنکو موشی یا کیناکو موشی را تهیه کنید (در زیر مشاهده کنید)

موشی خانگی تازه ساخته شده با میکسر ایستاده.
برای ذخیره
اگر بلافاصله از موشی استفاده نمی کنید ، هرکدام را بصورت جداگانه با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و داخل کیسه فریزر قرار دهید.

نحوه ساخت موشی با استند میکسر 30
[اختیاری] برای ساختن آنکو موشی
با فشار دادن پایین توپ موشی را صاف کنید.
نحوه ساخت موشی با استند میکسر 31
نشاسته اضافی را با دست یا یک قلم مو شیرینی بزنید. این یک قدم مهم است که نباید از آن استفاده کنید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 32
آنکو (خمیر لوبیا قرمز شیرین) را در مرکز هر موچی قرار دهید. دو طرف موشی را بکشید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 33
طرفین را بکشید و روی آنکو بچسبانید. برای طرف های دیگر تکرار کنید و در قسمت بالا بچسبانید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 34
دست های خود را به راحتی با نشاسته سیب زمینی گرد و غبار کنید (روی آن را نپوشانید). برای فشار و مهر و موم قسمت بالای موشی از فشار سبک استفاده کنید.

نحوه ساخت موشی با استند میکسر 35
[اختیاری] برای ساخت کیناکو موشی
در یک کاسه ، کیناکو (آرد سویا) و شکر را ترکیب کنید (نسبت: 2 قسمت کیناکو ، 1 قسمت شکر) و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه موشی با استند میکسر 36
آب داغ را در یک کاسه جداگانه بریزید. یک توپ موشی را در آب داغ فرو کنید.

طرز تهیه موشی با استند میکسر 37
به خوبی با مخلوط کیناکو بپوشانید و با بقیه تکرار کنید. بلافاصله می توان آنها را سرو کرد.
چگونه به Mak

e Mochi با استند میکسر 38
دریافت یادداشت ها
لطفا توجه داشته باشید: این دستور العمل با استفاده از میکسر ایستاده KitchenAid® (سری حرفه ای) ایجاد شده است. لطفاً برای تهیه این دستورالعمل از میکسر دستی استفاده نکنید ، زیرا برای رسیدگی به موشی به اندازه کافی قوی نیست. من تضمین نمی کنم تجهیزات دیگر همانطور که قبلاً آزمایش نکرده ام ، کار کنند.

خمیر لوبیا قرمز خانگی (stovetop): برای دستور العمل اینجا را کلیک کنید.

خمیر لوبیا خانگی (اجاق گاز): برای دستور العمل اینجا را کلیک کنید.

تعویض مواد اولیه ژاپنی: اگر می خواهید به دنبال جایگزینی برای چاشنی ها و مواد تشکیل دهنده ژاپنی باشید ، اینجا را کلیک کنید.

دستور العمل توسط Namiko چن از فقط یک کتاب آشپزی. همه تصاویر و مطالب موجود در این سایت دارای حق چاپ هستند. لطفاً بدون اجازه من از تصاویر من استفاده نکنید. اگر می خواهید این دستور العمل را در سایت خود به اشتراک بگذارید ، لطفاً دستور العمل را با کلمات خود دوباره بنویسید و به این منبع به عنوان منبع اصلی پیوند دهید. متشکرم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا