دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مواد لازم برای مربای توت فرنگی

در پست های قبلی باهم مربای انجیر، مربای هویج، مربای زرشک، مربای گیلاس، مربای زردک، مربای تمشک درست کردیم و حالا با من همراه باشید با طرز تهیه توت فرنگی
طرز تهیه مربای توت فرنگی
توت فرنگی سالم ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
جوهر لیمو نوک قاشق چ خوری یا آب لیمو ۲ ق غ
وانیل یک سوم ق چ
گلاب در صورت دلخواه یک تا دو قاشق غ

چند تا نکته ی مهم هست که بهتره رعایت کنید

اول اینکه توت فرنگی ها رو تمیز بشورید و سعی کنید توت های بدون زدگی و کاملا سالم استفاده کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه زیتون پرورده رستورانی

اگه توت ها بزرگن میتونید نصف کنید بعد لایه ب لایه توت بریزید و شکر بریزید روی توت ها و این مراحل رو تا پایان ادامه بدید.

یک شب تا صبح بهتره بمونه تا شکر کاملا آب بشه .

اگه داخل قابلمه ی مسی درست کنید خیلی مربای خوشرنگ تری خواهید داشت.

بعد از به جوش اومدن ، مرتب کف روی مربا رو بگیرید…

از زمان به جوش اومدن مربا حدودا ۲۵ الی ۳۰ دقیقه زمان برای پخت مربا کافیه …لازم نیست زیاد بجوشه چون مربا غلیظ میشه.

یک شب تا صبح مربا رو داخل یخچال نگهدارید تا غلظت واقعیشو نشون بده .

جوهر لیمو و گلاب و وانیل رو ۵ دقیقه ی آخر پخت اضافه کنید .

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شوید پلو

اگه مقدار زیادی مربا میخواید درست کنید بهتره به جای آب لیمو از جوهر لیمو استفاده کنید .

مربا زردآلو

مواد لازم: زردآلو نیم کیلو
شکر 400 گرم
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
زعفران

زردآلوهارو میشوریم میزاریم خشک بشه ،از وسط نصف میکنیم و هسته هاشو در میاریم
داخل یه ظرف لایه لایه زردآلو و شکر میریزیم و 8 ساعت بیرون یخچال یا 24 ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کمی آب بندازه
بعد توی قابلمه روی حرارت متوسط ده دقیقه میپزیم و یکی دوبار کف روی مربا رو برمیداریم تا رنگش شفاف بشه و بعد زعفران رو اضافه میکنیم ولی زیاد هم نزنید چون له میشه
در آخر نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی اضافه کرده و گاز خاموش میکنیم ،در قابلمه دمکنی میزاریم پنج شش ساعت بمونه کاملا خنک بشه بعد داخل ظرف میریزیم و میزاریم یخچال

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه موچی بستنی به روش ژاپنی ها

چند تا نکته
بهتره با زردآلو ی تقریبا رسیده  که خیلی له نباشه  مربا درست کنید همین مقدار شکر کافیه ولی برای زردآلو سفت شکرش برابر باشه

اگه شهد بعد از سرد شدن رقیق بود میوه هاشو جدا کنید و شهد رو ده دقیقه دیگه بجوشونید و بعد از سرد شدن میوه هاشو اضافه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *