طرز تهیه ماهی سالمون

بهترین دستور ماهی سالمون! سالمون با سس کره لیمو سیر یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین دستور العمل هایی است که تا به حال امتحان خواهید کرد! فیله های ماهی آزاد را به خوبی تفت داده تا قهوه ای کاملاً طلایی پیدا کرده و سپس در یک سس کره لیمو ساده ، پر جنب و جوش و غنی بپوشانید. خواننده مورد علاقه!

فیله های ماهی آزاد شده را روی یک بشقاب سرو شده با یک سس کره لیمو سیر قرار دهید. همراه با مارچوبه سرو شده است.

دستور تهیه ماهی قزل آلا!
من دوست دارم که ماهی قزل آلا را در یک ماهی ماهر بنوشم زیرا بیرونی کاملاً واضح و کاملاً واضح دارد در حالی که فضای داخلی زیبا و براق است.

بستن
وقتی فکر می کنید وقت صرف شام نیست ، همیشه وقت آن است که یک فیله ماهی آزاد را بشویید و یک فشار روشن آب لیمو اضافه کنید.

اما در اینجا ما 5 دقیقه زمان اضافی داریم ، بنابراین من این سس لیمو کره ای سیر را به طور جدی خوشمزه درست کردم. این گفته “راز موجود در سس” درباره این حرف صدق می کند.

این ترکیب از 4 ماده اصلی (سیر ، کره ، آب لیمو تازه و آبگوشت) تشکیل شده است و پس از امتحان کردن ، می خواهید آن را به همه چیز اضافه کنید.

این دستور العمل ماهی قزل آلا یک رستوران با ارزش است که می توانید در 20 دقیقه در راحتی خانه خود درست کنید!

می خواهید ببینید چقدر راحت است؟ این فیلم Salmon را تماشا کنید.

نحوه چیدن فیله های ماهی قزل آلا را در ماهیگیر نشان می دهد.

مواد لازم برای این دستور العمل ماهی قزل آلا
فیله های ماهی قزل آلا – ماده اصلی. سرشار از امگا 3 و منبع عالی پروتئین!
نمک و فلفل – بنابراین ماهی قزل آلا سرخ نیست.
روغن زیتون – برای کمک به قهوه ای ماهی قزل آلا و جلوگیری از چسبیدن.
آبگوشت مرغ – برای ایجاد یک سس. شراب سفید نیز عالی عمل خواهد کرد.
لیمو تازه – برای طعم روشن. این بهترین تعریف برای ماهی قزل آلا است.
سیر – برای یک لایه دیگر از عطر و طعم.
کره – برای غنای.
عسل – برای متعادل کردن لکه های لیمو.
جعفری – برای یک چاشنی زیبا و رنگارنگ.
طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس کره لیمو
بگذارید ماهی آزاد به طور خلاصه در دمای اتاق استراحت کند ، بنابراین به طور مساوی طبخ شود.
سس را درست کنید – در یک قابلمه کوچک 1 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه سس کنید. در آبگوشت مرغ و آب لیمو بریزید.
بگذارید سس مخلوط شود تا نصف شود ، حدود 3 دقیقه. در کره و عسل هم بزنید ، سس را کنار بگذارید.
هر دو طرف ماهی آزاد را با حوله های کاغذی خشک کنید ، فصل را با نمک و فلفل بزنید.
روغن زیتون را در یک قلاده بزرگ غیر چسبنده روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
ماهی قزل آلا را اضافه کرده و حدود 4 دقیقه از طرف اول آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود ، سپس حدود 2 تا 3 دقیقه بیشتر از آن بپزید و بپزید.
ماهی سالاد را بشقاب بزنید و هر کدام را با سخاوتمندانه با سس کره سرو کنید ، با جعفری بپاشید.

سس کره لیمو را روی فیله های ماهی آزاد روی یک بشقاب سفید بریزید.

نکاتی در مورد ماهی قزل آلا پان
بگذارید ماهی قزل آلا را کمی قبل از پخت و پز استراحت دهد تا یکدست شود.
تابه و روغن را از قبل گرم کنید ، این به قهوه ای ماهی قزل آلا کمک می کند. یک مهارت سرد را اضافه نکنید.
قبل از اضافه کردن ماهیتابه ماهی داب خشک است ، این به شما قهوه ای بهتر می دهد.
ماهی قزل آلا را آنطور که طبخ می کند حرکت ندهید. باز هم قهوه ای بهتر.
آن را بیش از حد نپزید! ماهی قزل آلا هنوز باید در مرکز رنگ کمی صورتی به نظر برسد.
آن را با سس سرو کنید. ماهی قاشق غذاخوری پان به خودی خود عالی است اما سس مانند آن فقط آن را به یک سطح کاملا جدید و خوشمزه می برد.
تصویر سربار از چهار فیله ماهی آزاد پخته شده روی یک بشقاب سرو.

چه خدمتی را باید با سالمون سرو کنم؟
من این کار را فقط با برنج و مارچوبه بخارپز سرو کردم و همه چیز کاملاً با هم جمع شدند (سبزیجات سرخ شده ، کلم بروکلی ، سیب زمینی ، کوسکوس و quinoa انتخاب خوبی نیز هستند).

راه های دیگر استفاده از این سس
عاشق این دستور العمل سس هستید؟ آن را امتحان کنید:

روی هر فیله ماهی
با سینه مرغ یا مرغ کباب شده
بر روی استیک با گیاهان اضافی مانند رزماری یا آویشن
روی سیب زمینی های آب پز یا سایر سبزیجات آب پز یا بخار پز
اگر یک سس حتی غنی تر می خواهید می توانید یک قاشق غذاخوری اضافی یا دو کره اضافه کنید در اینجا اما من دوست دارم آن را در سمت سالم تر نگه دارم بنابراین من آن را در حداقل 3 قاشق غذاخوری (به همراه قاشق چایخوری برای سیر کردن سیر) نگه داشتم و همین کافی است .

بعد از پختن ، تصویر فیله ماهی تکی را ببندید.

غذاهای خوشمزه تر سالمون را امتحان کنید!
ماهی سالمون با انبه آووکادو سالسا
ماهی قزل آلا پارمسان و پانکو پوسته شده
ماهی لیمو فلفل دلمه ای
سالمون تریاکی
Piccata سالمون خامه ای
5 ماهی قزل آلا کباب شده طعم دار
طبقه ای دنبال کردن
فیس بوک
توییتر
پینترست
اینستاگرام
YouTube
ماهی قزل آلا با سس کره لیمو سیر
4.85 از 89 رای
چاپ
مرور
پین
این ماهی ماهرنج ماهر با سس کره لیمو سیر یکی از ساده ترین خوشمزه ترین شامی هایی است که می توانید تهیه کنید! این دستور العمل ماهی قزل آلا به حداقل مواد تشکیل دهنده نیاز دارد و خیلی سریع جمع می شود.

طرز تهیه ماهی سالمون

وعده های غذایی: 4 وعده
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان کل
20 دقیقه
عناصر

4 فیله ماهی آزاد (6 اینچ) بدون پوست (ضخامت حدود 1 اینچ)
فلفل سیاه نمکی و تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 میخک سیر ، چرخ کرده
آبگوشت مرغ 1/4 لیوان کم سدیم
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
3 قاشق غذاخوری + 1 قاشق غذاخوری کره بدون خلال ، قطعه 1 قطعه قاشق غذاخوری
1/2 قاشق چایخوری عسل
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
برشهای لیمو برای جارو (اختیاری)

دستورالعمل ها
فیله های ماهی آزاد را از یخچال خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
ضمنا سس کره لیمو سیر را آماده کنید. در یک قابلمه کوچک ذوب 1

قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
سیر را اضافه کرده و صاف کنید تا قهوه ای به آرامی طلایی شود ، حدود 1 – 2 دقیقه. در آبگوشت مرغ و آب لیمو بریزید.
بگذارید سس مخلوط شود تا نصف آن کاهش یابد (به حدود 3 قاشق غذاخوری) ، حدود 3 دقیقه. در کره و عسل هم بزنید و با هم بزنید تا ترکیب شود ، سس را کنار بگذارید.

هر دو طرف ماهی قزل آلا را با حوله های کاغذی خشک کنید و هر دو طرف را با نمک و فلفل چرب کنید.
روغن زیتون را در یک قلاب نازک 12 اینچ (سنگین) بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید.
بعد از اینکه روغن درخشید ، ماهی قزل آلا را اضافه کرده و حدود 4 دقیقه از طرف آن را بپزید تا قهوه ای طلایی در کف آن بیفتد ، سپس ماهی را در طرف مقابل بریزید و بپزید تا زمانی که ماهی آزاد شود ، حدود 2 – 3 دقیقه بیشتر طول بکشد.
ماهی سالاد را بشقاب بزنید (روغن را درون تابه بگذارید) و هر یک را با سخاوتمندانه با سس کره سرو کنید ، با جعفری بپاشید و در صورت دلخواه با جعفری خرد کرده و با برش لیمو ترش بزنید. بلافاصله خدمت کنید.

طرز تهیه ماهی سالمون

ارزش غذایی
ماهی قزل آلا با سس کره لیمو سیر
مقدار در هر خدمت
کالری 347 کالری از چربی 189
٪ ارزش روزانه*
21g32٪ چربی
7g44٪ چربی اشباع
کلسترول 116mg39٪
سدیم 81mg4٪
پتاسیم 856mg24٪
کربوهیدرات 2g1٪
پروتئین 34g68٪
ویتامین A 495IU10٪
ویتامین C 5.9mg7
کلسیم 28mg3٪
آهن 1.5mg8٪
* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *