طرز تهیه مارشمالو

اگه دوست دارید که یک مارشمالو خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.

در این آموزش به صورت کامل در سایت آموزش آشپزی آپ کوک به شما طرز تهیه مارشمالو خوشمزه رو می دیم.

 طرز تهیه مارشمالو
مواد لازم:

۲۰ گرم ژلاتین
۱۰۰ میلی گرم آب
۴۰۰ گرم شکر
۵ گرم وانیل
سر قاشق غذا خوری نمک
رنک خوراکی به دلخواه
نشاسته و شکر پودر هر کدام ۲ قاشق بزرگ برای تزئین

طرز تهیه:👇👇

ابتدا بر روی ژلاتین آب گرم ریخته و به مدت نیم ساعت کنار می گذاریم
در طرفی دیگر شکر و وانیل و نمک و آب را مخلوط کرده و روی شعله کم هم می زنیم به محض قل قل کردن از روی شعله بر می داریم
سپس مخلوط شکر و وانیل را در هم زن ریخته و ژلاتین را کم کم به مخلوط شکر ریخته و هم می زنیم به اندازه ای مواد را هم می زنیم تا کاملا پف کرده سپس رنگ خوراکی به دلخواه اضافه می کنیم به هم زن برقی به هم زدن ادامه داده تا رنگش یکدست شود ظرف مورد نظر را با سلفن پوشانده و به روغن آغشته می کنیم مخلوط آماده شده را گرم گرم در ظرف پوشانده شده ریخته و نیز با سلفن پوشانده و حداقل به مدت شش ساعت در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد
نشاسته و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و قالب مارشمالو را بر روی پودر قرار داده و بالای آن نیز پودر نشاسته و شکر می ریزیم پس از آن با سلیقه تکه تکه می کنیم و همه را به نشاسته و شکر آغشته می کنیم.
نکته:موادمان را به صورت گرم در هم زن می ریزیم.
نوس جان

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.