دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لواشک زردآلو در فر و بدون فر

در طرز تهیه لواشک زردآلو فقط از دو ترکیب استفاده می‌کنیم. شکر این لواشک خانگی نسبت به لواشک‌های آماده کمتر است و از هیچ نوع نگهدارنده‌ای در آن استفاده نمی‌شود و چون 100 درصد از میوه استفاده شده است، بنابراین دارای فیبر طبیعی زیادی است. اگر عاشق طعم زردآلو هستید، حتماً این لواشک را درست کنید. لواشک را حتی بزرگترها هم دوست دارند و می‌تواند میان‌وعده خوبی باشد.

 

طرز تهیه لواشک زردآلو

طرز تهیه لواشک زردآلو در فر و بدون فر

در طرز تهیه لواشک زردآلو به دو ترکیب ساده نیاز داریم:

مواد لازم

دو و نیم کیلو زردآلوی شیرین رسیده

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ناگت مرغ با پودر سوخاری

نصف فنجان شکر دانه‌ریز

 

دستور تهیه

  1. در طرز تهیه لواشک زردآلو، ابتدا زردآلوها را بشورید و هر زردآلو را به دو قسمت تقسیم کنید و هسته‌ها را بیرون بیاورید. زردآلوها را در یک ورقه پخت در سینی فر قرار دهدی و در دمای 400 درجه فارنهایت به‌مدت 15 دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا سرد شود طوری که بتوانید زردآلوها را در دست‌تان بگیرید و دست‌تان نسوزد.
  2. زردآلوها را در یک بلندر یا غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا به شکل پوره دربیاید.
  3. پوره را در یک ظرف بزرگ بریزید. نصف فنجان شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر در پوره کاملاً مخلوط شود.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با فیلینگ مخصوص

 

دو روش برای خشک کردن لواشک

در این مرحله از طرز تهیه لواشک زردآلود باید زردآلوها را خشک کنیم که با دو روش می‌توانیم لواشک را خشک کنیم:

با نور خورشید

پوره زردآلو را روی یک ورقه پخت روغنی بزرگ بریزید. کاغذ را در مقابل نور خورشید قرار دهید. لواشک باید آنقدر جلوی نور خورشید بماند که به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود. هر موقع دیدید هنوز لواشک به کاغذ روغنی می‌چسبد، پس هنوز باید منتظر بمانید. معمولاً 1 تا 2 روز زمان برای خشک شدن لواشک لازم است، آن هم به شرطی که هوا آفتابی و گرم باشد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای گیلاس به روش کلاسیک

 

نحوه خشک کردن لواشک در فر

پوره زردآلو را بر روی یک ورقه پخت بزرگ بریزید. فر را از قبل با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید و پوره ر ا به مدت 3 تا 3 و نیم ساعت در فر بگذارید تا بپزد که مدت پخت لواشک به ضخامت آن بستگی دارد.

How to Make Apricot Fruit Leather – natashaskitchen

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *