دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لاح معجون ترکیه یا همان پیتزای ترکی بدون پنیر پیتزا

طرز تهیه لاح معجون ترکیه که یکی از غذاهای خیابانی مشهور در ترکیه است که در اکثر رستوران‌های ترکیه نیز سرو می‌شود. در واقع لاح معجون یک کلمه عربی به معنی «خمیر با گوشت» است. این غذا با عناوین دیگری نیز شناخته می‌شود از جمله پیتزای ارمنی، پیتزای ترکی، پیتزای لبنانی، پیتزای غربی …

 

طرز تهیه لاح معجون

لاح معجون دارای دو ترکیب متفاوت است. خمیر و تاپینگ گوشت.

مواد لازم

  • خمیر پیتزای ارگانیک پخته نشده به تعداد لازم
  • نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز شیرین
  • یک عدد موسیر
  • دو جبه سیر
  • نیم اونس برگ جعفری تازه همراه با ساقه
  • 7 اونس گوشت بره یا گوشت چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکای دودی
  • 1 قاشق چایخوری ادویه آل اسپایس
  • نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل حلبی
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اصل
  • قاچ لیمو برای بعد از پخت
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس گاناش شکلاتی

طرز تهیه

  1. فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را در وسط قرار دهید.
  2. در این مرحله از طرز تهیه لاح معجون، مخلوط گوشت را آماده می‌کنید. در ظرف بزرگ مخصوص غذاساز، فلفل قرمز، موسیر، سیر و جعفری را اضافه کنید. چند دقیقه مواد را هم بزنید تا مواد خرد شوند. حالا گوشت را به مواد اضافه کنید. با ادویه‌ها و نمک، مخلوط را مزه‌دار کنید. رب گوجه‌فرنگی و روغن زیتون را اضافه کنید. حالا دوباره مواد را هم بزنید تا همه مواد به خوبی در هم حل شوند (تقریباً 8 تا 10 بار).
  3. خمیر پیتزا را به 4 خمیر توپی مساوی تقسیم کنید. یکی از خمیرها را بردارید و روی سطح آردپاشی شده بریزید. با استفاده از وردنه، خمیر را صاف و نازک کنید طوری که بتوانید هر خمیر را به شکل یک دایره 8 یا 9 اینچی دربیاورید.
  4. در این مرحله از طرز تهیه لاح معجون، خمیر دایره‌ای شکل را داخل یک تابه که از قبل انتخاب کرده‌اید قرار دهید و در صورت نیاز دوباره به آن شکل دهید. 3 الی 4 قاشق غذاخوری تاپینگ را روی خمیر قرار دهید و تاپینگ را روی خمیر پخش کنید.
  5. خمیر را به مدت 5 الی 7 دقیقه یا تا زمانیکه به‌صورت کامل پخته شود در فر قرار دهید.
  6. بقیه خمیر را به همین شکل درست کنید.
  7. موقع سرو کمی آب لیمو روی مواد بزنید. لاح معجون را باید داغ یا متناسب با دمای محیط مصرف کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کتلت

https://www.themediterraneandish.com/easy-turkish-lahmacun-recipe/

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا