دسته‌بندی نشده

طرز تهیه فلافل

هرچی رسپی برای فلافل امتحان کردیدو کنار بزارید و این روشو (که از یه خانم ابادانی یاد گرفتم )امتحان کنید مطمئنم عاشق طعم این فلافل میشید .

همانطور که می دانید فلافل یکی از خوشمزه ترین ساندویچ ها در دنیاست خیلی خوشحال هستیم که در سایت آموزش آشپزی آپ کوک همراه شما هستیم. اگر دوست دارید که پیتزا رست بیف، چیپس و پنیر خانگی یا حتی کالزونه می تونید توی سایت ما پیدا کنید.

طرز تهیه فلافل

موادی که لازم داریم:
نخود ۲تا فنجون پر (از یک شب قبل باید با اب سرد خیس کنید و چند بار اب اونو عوض کنید)
پیاز متوسط رو به بزرگ ۲تا
سیر ۲حبه
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و پودر گشنیز از هر کدوم ۱ق چ
آب ۳ق غ
بکینگ پودر ۱ق چ سر پر

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سر شیر

نخودو از شب قبل خیس کردم چند بار اب اونو عوض کردم،بعد با غذاساز خوب لهش کردم.
(نخود باید خام باشه)
بهش پیاز رنده شده که اب اونو خوب گرفتم و سیر و ادویه جاتو به علاوه بکینگ پودر اضافه کردم.

وقتی موادو خوب مخلوط کردم بهش چند ق غ اب اضافه کردم(لازم نیست زیاد اضافه کنید خمیری بشه)

روغنو گذاشتم با حرارت خیلی کم خوب داغ شد
و قالب زدم ،با حرارت کم سرخ کنید که مغز پخت بشن. و چند باری روشونو روغن بریزید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ شیر به سبک اروپایی‌ها

استفاده از سیب زمینی و تخم مرغ طعم فلافل رو شبیه به کوکو سیبزمینی میکنه.

حتما بزارید روغنتون داغ بشه.

از ظرف گود و کوچیک برای سرخ کردنشون استفاده کنید .

خیییلی طعم خوبی داره درست مثل فلافلای خیابونی میشه.

طرز تهیه فلافل خانگی ساده

مواد لازم:
نخود: ۳۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۶ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر ساگو با نارگیل و انبه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا