طرز تهیه چیز کیک موز یکی از دسرهای مورد علاقه من است و حتی شاید تا آخر عمرم این چیز کیک بهعنوان بهترین دسر در ذهن من باقی بماند. اولاً طعم موز و چیز کیک در این چیز کیک بینظیر است. اصلاً من عاشق دسرهایی با طعم موز هستم. خوب پس اگر شما هم عاشق طعم موز در دسرها هستید، این چیز کیک را از دست ندهید و هر چه سریعتر دست به کار شوید.
طرز تهیه چیز کیک موز
در طرز تهیه چیز کیک موز برای فیلینگ چیز کیک ما هم به موزهای تازه نیاز داریم و هم عصاره موز.
مواد لازم
در طرز تهیه چیز کیک موز به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای کراست
- 2 و 1/4 فنجان (302 گرم) خرده ویفر وانیلی
- 10 قاشق غذاخوری کره نمکدار ذوب شده (140 گرم)
- 3 قاشق غذاخوری شکر (39 گرم)
مواد لازم برای فیلینگ چیز کیک
- 24 اونس (678 گرم) پنیر خامهای متناسب با دمای اتاق
- 1 فنجان شکر (207 گرم)
- 3 قاشق غذاخوری (24 گرم) آرد چند منظوره
- 1/4 فنجان خامه ترش (58 گرم) متناسب با دمای اتاق
- 4 قاشق چایخوری عصاره موز
- 1 فنجان پوره موز (240 میلیلیتر) (2 عدد موز متوسط)
- 3 عدد تخممرغ بزرگ متناسب با دمای اتاق
مواد لازم برای کرم باواریا
- 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
- 2 قاشق غذاخوری شیر (30 میلیلیتر)
- 2 عدد زرده تخممرغ
- نصف فنجان (120 میلیلیتر) خامه فرم گرفته شده
- 2 قاشق غذاخوری شکر (26 گرم)
- 3/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری عصاره موز
- 2/3 فنجان خامه فرم گرفته (160 میلیلیتر) سرد
- 5 قاشق غذاخوری پودر شکر (36 گرم)
مواد لازم برای تاپینگ
- نصف فنجان خامه فرم گرفته سنگین سر
- 1/4 فنجان پودر قند یا شکر
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- موز تازه
دستور تهیه
طرز تهیه چیز کیک موز طبق مراحل زیر است:
طرز تهیه کراست
- در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک موز، فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت (163 درجه سلسیوس) گرم کنید. یک کاغذ روغنی را در یک قالب کیک 9 اینچی (23 سانتیمتری) پهن کنید و اطراف قالب را کمی چرب کنید.
- همه مواد لازم برای کراست رو در یک کاسه کوچکی بریزید. مخلوط رو در قالب بریزید و خوب فشار دهید تا مخلوط کاملاً به قالب بچسبد.
- کراست رو به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس از فر بیرون بیاورید تا سرد شود.
- قسمتهای بیرونی قابلمه رو با فویل آلومینیومی بپوشانید.
طرز تهیه چیز کیک
- دمای فر رو تا 300 درجه فارنهایت کم کنید (148 درجه سلسیوس).
- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای، شکر و آرد رو با سرعت پایین هم بزنید تا همه کاملاً مخلوط شوند و صاف و یکدست شوند. حتماً با سرعت پایین هم بزنید تا مقدار هوای وارد شده به خمیر کاهش یابد.
- خامه ترش و عصاره موز را باهم مخلوط کنید و با همان سرعت پایین هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک موز، موزهای پوره شده را هم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.
- تخممرغها را به نوبت اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام به نوبت هم بزنید.
- خمیر چیز کیک را روی کراست بریزید.
- قالب چیز کیک را داخل یک تابه بزرگتر بگذارید. اطراف قالب در داخل تابه بزرگ کمی آب گرم بریزید تا حدی که نیمی از آن را پر کند. مواظب باشید آب داخل چیز کیک نرود.
- چیز کیک را به مدت 1 و نیم ساعت در فر بپزید.
- بعد از اینکه چیز کیک پخته شد، فر را خاموش کنید و در فر را به مدت 30 دقیقه باز بگذارید. اجازه دهید چیز کیک در همین حالت به پختن ادامه دهد و بهآرامی سرد شود. این کار از ترک خوردن چیز کیک جلوگیری میکند.
دستور تهیه کرم باواریا
- وقتی به انتهای طرز تهیه چیز کیک موز میرسید و چیز کیکتان پخته شده است، میتوانید کرم باواریا را درست کنید. در یک کاسه کوچکی، ژلاتین را در شیر خیس کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه متوسط، زرده تخممرغ را هم بزنید و کنار بگذارید.
- نصف فنجان خامه سنگین، شکر، عصاره وانیل و عصاره موز را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مخلوط کرم را از روی حرارت بردارید و بهآهستگی کرم داغ را روی تخممرغها بریزید.
- مخلوط تخممرغ و خامه را به تابه برگردانید و دوباره روی حرارت بگذارید. زیر حرارت را در حد متوسط قرار دهید تا زمانی که مخلوطتان غلظت کافی را به دست آورد به پختن ادامه دهید. دمای آن باید به حدود 160 درجه فارنهایت برسد.
- مخلوط ژلاتین را به کرم داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
- کاستر را در ظرف دیگری بریزید و آن را روی ظرف دیگری روی یخ قرار دهید. اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.
- وقتی کاستر سرد شد، 2/3 فنجان از خامه فرم گرفته و پودر شکر را در یک کاسه بزرگ میکسر بریزید و با سرعت بالا هم بزنید. وقتی کاستر آماده شد، بهآرامی خامه فرم گرفته شده را روی کاستر بریزید. مطمئن شوید که متناسب با دمای اتاق باشد تا خامه فرم گرفته شده ذوب نشود.
- ظرف چیز کیک را از داخل آب بردارید و سپس کرم باواریا را روی چیز کیک پخش کنید. چیز کیک را حداقل به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
تاپینگ
وقتی چیز کیکتان سرد و سفت شد، آن را از تابه بردارید.
خامه فرم گرفته شده، پودر شکر و عصاره وانیل را به تاپینگ خامه فرم گرفته شده در یک کاسه بزرگ میکسر اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید.
خامه فرم گرفته را روی چیز کیک تزیین کنید، سپس موزهای ورقه شده را روی آن قرار دهید. نوش جانتان!
https://www.lifeloveandsugar.com/banana-cream-cheesecake/