دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بستنی حصیری به روش اصیل ایرانی

بستنی حصیری یکی از بستنی‌های سنتی ایران است که واقعاً خوشمزه است. این بستنی ممکن است شما را به یاد دوران کودکی‌تان بیندازید و تصمیم بگیرید خودتان آن را در خانه تهیه کنید. اگر شما هم عاشق بستنی حصیری هستید، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.

 

طرز تهیه بستنی حصیری

مواد لازم در طرز تهیه بستنی حصیری عبارتند از:

  • 2 فنجان خامه سنگین
  • 3 فنجان شیر کامل
  • 8 عدد زرده تخم مرغ که از قبل در دمای محیط قرار داده شده است
  • 3/2 فنجان شکر دانه‌ریز
  • 2 قاشق غذاخوری گلاب
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2/1 قاشق چایخوری زعفران ریز
  • 2/1 فنجان پسته بدون نمک- خرد شده
  • نان ویفر به تعداد مورد نیاز

دستور تهیه

  1. در یک ظرف بزرگی، زرده تخم‌مرغ را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن‌تر شود و آن را کنار بگذارید.
  2. خامه، شیر، شکر و زعفران را در یک تابه بریزید و روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در مواد کاملاً حل شود و تقریباً بجوشد.
  3. به تدریج تقریباً نیمی از ترکیب خامه گرم را به زرده تخم‌مرغ اضافه کنید در عین حال آن را هم بزنید.
  4. مواد را در تابه هم بزنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم زدن را ادامه دهید. ده دقیقه پختن مواد را ادامه دهید تا غلیظ شود. می‌توانید دمای آن را با ترمومتر آشپزخانه اندازه بگیرید و هر زمان که دمای آن به 160 درجه فارنهایت برسد، شعله را خاموش کنید. نباید بگذارید مواد بجوشد یا کاملاً بپزد.
  5. گلاب و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید سرد شود، سپس با پوشش پلاستیکی در ظرف را ببندید.
  6. حداقل به مدت 4 ساعت یا تمام شب را در یخچال قرار دهید.
  7. اگر بستنی‌ساز دارید:
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه لازانیا با مرغ

کافی است پایه بستنی را در بستنی‌ساز بریزید و طبق دستورالعمل تولید کننده بستنی‌ساز عمل کنید. قبل از اینکه بستنی را در فریز نگه دارید، پسته را روی آن بریزید. این بستنی باید حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر بماند. بعد از آماده شدن بستنی، آن را بین دو عدد نان ویفری قرار دهید و میل کنید.

  1. اگر بستنی‌ساز ندارید:
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فسنجون با مرغ برای ۴ نفر

پایه بستنی را که سرد شده است از یخچال به فریزر منتقل کنید. بعد از یک ساعت یا یک و نیم ساعت از فریزر بیرون بیاورید و به مدت چند ثانیه با همزن برقی هم بزنید.

به مدت نیم ساعت دوباره در فریزر قرار دهید. دوباره از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید. این کار را هم نیم ساعت تکرار کنید (اگر دمای فریزر بسیار سرد است، باید این کار را هر 20 دقیقه یکبار تکرار کنید).

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیشلیک رستورانی همراه با نکات مهم

این کار را 6 الی 7 بار تکرار کنید تا بستنی به غلظت منسب برسد و شبیه بستنی نرم شود (حدود 2 الی 3 ساعت زمان نیاز دارد).

در مرحله بعد یاز طرز تهیه بستنی حصیری، پسته را میکس کنید و به ظرف بستنی اضافه کنید. دوباره به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید.

در مرحله آخر، بستنی را بین دو نن ویفری قرار دهید. نوش جونتون!

Persian Saffron Ice Cream or Bastani Sonati

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا