طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

سلااام دوستان شیرینی ناپلئونی واقعا میتونه جزء آسونترین شیرینیها باشه  به نظر من شاه شیرینها ناپلئونیه

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

مواد لازم:
۱ بسته خمیر هزارلا
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
پودر قند و پسته برای تزئین
داخل فر بمدت ۱۰ دقیقه با درجه ۱۸۰

(برای آماده کردن خامه حتما از فریزر بیرون بیارین تا آب بشه و بعد با یک ق غ پودر قند و وانیل با همزن بزنید )

شیرینی ناپلئونی
خمیرهزار لا که میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید رو باز میکنید وبه هراندازه ای که میخواید برش میزنید وبمدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه تو فر ۱۸۰درجه میزاریم وقتی از فر درآوردیم میزاریم خنک بشه وبا یه چاقو لایه ها رو جدا میکنیم خامه ی قنادی رو فرم میدیم وتو قیف میزاریم ولایه به لایه روهم میزاریم تعداد لایه ها دست خودتونه و کناره های خمیر رو بیشتر تو فر میزاریم تا کمی ترد بشن بعد بادست پودر میکنیم ولایه ی آخر رو خامه میزنیم واز این پودر روی شیرینی میریزیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه هش براون

 

طرز تهیه دوم کیک ناپلئونی

مواد لازم

یک بسته خمیر هزار لا. ( از لوازم قنادیها یا بعضی سوپر مارکت ها میتونید تهیه کنید )

خامه ی قنادی ١۵٠ تا ٢٠٠ گرم ( بسته به خودتون که پر خامه میخواهید یا کم خامه )

کمی در حد دو سه قاشق پودر قند

طرز تهیه:
اول فر را روی ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه
خمیرتون را از قبل بیرون بزارید تا یخش از بین بره
( دقت کنید زیاد نزارید گرم بشه باید خمیر نرم باشه ولی خنکی خودش را داشته باشه ) حالا رول خمیر را باز کنید خمیر را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید ( من چهار قسمت مربع شکل در آوردم ) داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته بودم با کمی فاصله گذاشتم ( اون نوارهای باریکم که از کنارش در اوردم را هم گذاشتم )
بزارید داخل فر حدود بیست دقیقه تا یکمی هم روش طلایی بشه ، نانها را از فر خارج کنید بزارید کامل خنک بشه ، حالا خامه قنادیتون را با همزن بزنید تا فرم بگیره
سطح نانها کمی برجسته و پفکی هست با پشت قاشق بهش آروم ضربه بزنید تا یکم سطحش صاف بشه و پوسته ی پفکیش بریزه ، وسط نانها را با کارد جدا کنید دوقسمت بشه روی یک لایه کمی خامه بزارید و صاف خامه کشی کنید و لایه بعدی را بزارید و دوباره کمی خامه و یک لایه ی دیگر رویش قرار دهید
( میزان خامه و لایه بندی بنا به سلیقه ی خودتون هست ) روی لایه ی آخر کمی خامه بزنید
اون باریکه ها با پودر های سطح نان را پودر کرده با پودر قند قاطی کنید و روی سطح خامه ای شیرینی بپاشید
اگر دوست داشتید با پودر پسته تزئین کنید
چند ساعت شیرینیهاتون را بزارید یخچال تا رطوبت خامه به نانها بره و سپس سرو کنید
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.